Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açıkcası ovulasyon testini ilk defa kullandım bu 24 ve 26 sında ikiside çok koyuydu hangisinin üzerine 14 koyup sayıcam bilemiyorum ama 26 nın üzerine koymam gerekiyor heralde

En son hangi gün koyu gördüysen sonraki gün yani 27 si sanırım o günün üzerine 14 ekle canım adet tarihin ya da gebelik durumun o gün netleşecek

Şimdi sperm 2-3 gün yaşıyor ama yumurta hanımımız 24 saat içinde alıyor. Aslında siz test yapabilirsiniz gibime geliyor .

Ben hiç kullanmadım ama önceki ovülasyon testleriniz varsa onları da isterseniz ekleyin. Ama belirttiğiniz tarihlerse test yapmak mümkün gibi geliyor 14 gün sonraya hesaplarsanız 28 i oluyor .

Şimdi sperm 2-3 gün yaşıyor ama yumurta hanımımız 24 saat içinde alıyor. Aslında siz test yapabilirsiniz gibime geliyor .
Ama yapmayacağım banane çünnnküü hep böyle davrandım negatifleri gördüm 1 yıl. Gerçi o zaman tüplerim tıkalıymış meğer.

Ben hiç kullanmadım ama önceki ovülasyon testleriniz varsa onları da isterseniz ekleyin. Ama belirttiğiniz tarihlerse test yapmak mümkün gibi geliyor 14 gün sonraya hesaplarsanız 28 i oluyor .
O zaman önümüzdeki salı günü BAT. kız şaşırdıım hangi gün diye ama rahatım bi yandan. Hiç akıntım yok.

Açıkcası ovulasyon testini ilk defa kullandım bu 24 ve 26 sında ikiside çok koyuydu hangisinin üzerine 14 koyup sayıcam bilemiyorum ama 26 nın üzerine koymam gerekiyor heralde
Bende 25 26 da cok koyuydu aynı yumurtlamısız. Ama bende hıc kasık agrısı akıntı vs. Vs. hıc agrım.olmadı ya güzel yumurtlama degıldı galıba o. Sende oldu mu yumurtlama belirtileri

Bende 25 26 da cok koyuydu aynı yumurtlamısız. Ama bende hıc kasık agrısı akıntı vs. Vs. hıc agrım.olmadı ya güzel yumurtlama degıldı galıba o. Sende oldu mu yumurtlama belirtileri
Ben çok şiştim akıntımda oldu biraz onun dışında bendede ağrı vs olmadı canımm

İnşallah hepimiz alırım canımm akıntım hala var ama bilmiyorum kendimi çok kaptırmakta istemiyorum haftaya artık netleşicek
Benimde agri yok siskinlik yok goguslerimee de agei yok sadce hafif sis. Akintkm cok var benim bugun bat 6 kasim ve deli gibi korkuyorum ayni hayal kirikliklarini yasamaktan. allahim ne zor sey yumurtlamayi beklemek ayri heyecan,yumurtladigin gunleri degerlendirmek ayri heyecan, adet tarihini beklemek ap ayri heyecan ne zor surec

Ama yapmayacağım banane çünnnküü hep böyle davrandım negatifleri gördüm 1 yıl. Gerçi o zaman tüplerim tıkalıymış meğer.
Bence beklemek en iyisi zaten hani bekleyemezseniz diye dedim . Bende bekliyorum ama gebeliği değil reglimi
İnşallah hamilesinizdir

Bence beklemek en iyisi zaten hani bekleyemezseniz diye dedim . Bende bekliyorum ama gebeliği değil reglimi
İnşallah hamilesinizdir
İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin önce sana sonra buradaki bütün kadınlara en son bana Aslında bu siteye de girmemek en iyisi Ama engel olamıyorum en iyisi biriyle kavga edip Ban yemek

Kesinlikle ben eskiden hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalırım sanıyordum bu yüzden işyerinde de bir yılımı doldurmayı bekledim şimdi ki aklım olsa çok erken bırakırdım sırf özel sağlık sigortasından yararlanayım diye bekledim hem işsiz kaldım hem gebe kalamadım .

İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin önce sana sonra buradaki bütün kadınlara en son bana Aslında bu siteye de girmemek en iyisi Ama engel olamıyorum en iyisi biriyle kavga edip Ban yemek
Amin canım
Ben eskiden okurdum ama artık yorumlara da katılayım diye bir ay önce üye oldum . İyi de oldu aslında kimseye anlatamadıklarını burada yazıp paylaşıyorsun destek oluyoruz birbirimize bu sayede

BEnde de aynı belirtiler MelodiXX arkadasımında bat günü aynı onda da aynı belirtiler of of

Siz hic test yaptinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…