Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay 5 gün gecikmişti çok umutlanmıştım, bu sabah regl oldum. İnsan umutlanıyor...

Insallah sizinde guzel sonuclanir

Canim benim yas 38 1 senelik evliyiz 1 kimyasal gebelik gecirdim amh 0.24 temmuzda laporoskopik miyom ameliyati eylulde histeroskopi rahim genisletme yapisikliklar acildi biz tup bebek tedavisi goruyoruz ama nisan ayinda ben sekerimin yukselmesiyle ara verdik bir dondurulmus ve genetige gitmesi icin en az 4 adet daha olmasi gereken 1 embiriyomuz var bu ay umudum histereskopiyle acilan rahim ve bebegin tutunmasi yoksa onumuzdeki regliyle yine yumurta toplamaya baslicaz esimdede ileri hiz sıkintisi var yani bizim 1 yil oldu ama oyle yogun stresli gecti ki ve geciyor ki rabbim beterinden korusun hepimizi feraha erdirsin karisik ve uzun oldu biraz kusura bakmayin

Iyi aksamlar kızlar sizlerlede paylaşmak istedim. 8 kasim cuma günü mevlid kandili.
Peygamber efendimiz S.a.v dogum günü.
Dualarimizda hem kendimizi hemde ici evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizide analim. Kimin duası kabul olur bilinmez.

Mevlit Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı ederse kabul olunur.

“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”[/

Allah yardımcınız olsun baya zorlu süreçlerden geçmişsiniz . Maddi manevi sizi gerçekten çok yormuştur ama sonucu güzel olacak şeyler en kısa zamanda hamilelik haberinizi almak isteriz. Bende de myom var bu arada ama Rahmin önünde değilmiş hamiş olmayı engellemiyormuş.

Amin
Teşekkür ederiz güzel bir bilgilendirme olmuş Rabbim tez zamanda tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah

Amin insallah

Aynen oyle maddi manevi yiprandik sonu aydinlik olsun diye insallah hepimizin guzel sonuclarini aliriz birbirimize dua edelim saglikla hayirla gelsin yavrularimiz

Kızlar merhaba adetimin 24.günü bugün bitmek üzere. Yumurtlamanın üzerinden de 12 gün geçti. Salı günü kesin bat tarihi. 1 saat süren kasıkta iğneler. Adet olacak gibi sancılar var. Midem bulanıyo ne yesem. Neden öyle acaba? Birde göğüs ucları kararmış yeşil damarlar belirgin.comfort erken gebelik testi aldım bugün.

6 gün öncesi mi test ? Valla bi arkadaşım daha önceden de yazmışımdır 11.gününde öğrenmiş yumurtlamadan hesaplamış , ama onda erken yumurtlama vardı .

Kızlar bende adet olacakmısım gibi cok kötü agrı basladı Adete daha 1 hafta var
Benim gibisiniz Bende de bir hafta önce başlıyor şu iki gün gündür karnım ağrıyor , akıntım var , karnım öyle bi Şişki arkadaşlarıma gönderdiğimde üç aylık gibisin diyorlar . Benim artık hamilelik bir sonraki aya kaldı

Ay bılmıyorum ama canım bende duzensızlık var adetten 5-10 gün geçer hep Umarım gebelıktendır ıkımızındee

Sendekiler gebelik belirtisi insallah yapcakmisin testi bugun bende heyecan yaptim

Yaptın mı testi atsana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…