Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sendeki umutsuzluk bendede var bir yanim melegin geliyoe diyor bir yanim umitlenip yikilma diyor

Zaten reglin yakınsa 6 gün öncekiler gösterebilir yine de net bir şey diyemem en iyisi kan tahlili o ayrı da . İnşallah hamişsindir ben test alsaydım dayanamazdım

Yok canım reglim geçmeden yapmıcam dedim geçen ay yapmıştım kendme söz verdim . Yaparsam üzülüceğim sonuçla karşılaşmak istemiyorum
hayır canım nasıl oldu anlamadım telefondan yazınca sana denk geldi kafalar karışık
Bende aynı senın gibiyim haftaya öğrenecegım zaten sende direk kan testi yaptır

Bende aynı senın gibiyim haftaya öğrenecegım zaten sende direk kan testi yaptır
Aynen canım zaten 4 kasım ve sonrasını bekliyorum bazen tam gününde olurum bazen öncesinde o yüzden 7 kasıma kadar beklerim diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah

Aynen canım zaten 4 kasım ve sonrasını bekliyorum bazen tam gününde olurum bazen öncesinde o yüzden 7 kasıma kadar beklerim diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun ınsalkah ıkımızde hamıs kalırızzz Ve ısteyen herkes

Neden pasif oldun acaba ? Üzgün falan demişsin

Merhaba kızlar benimde bu ay 4. Deneme olacak. Fakat biz günleri fazla değerlendirmiyoruz o yüzden bu ay bütün umudumu yitirdim test vs yapmadım bat 4 Kasım gözüküyor eğer gün oynamazsa... Rabbim nasip etsin inşallah hepimize o mutluluğu sevinci Eşimize haber vermeyi nasip etsin.. bana da dua edin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…