- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
İnşallah canımm inşallah psikolojik değildir. Sabah ilk idrarla yapıcam inşallahSendekiler gebelik belirtisi insallah yapcakmisin testi bugun bende heyecan yaptim
Sendeki umutsuzluk bendede var bir yanim melegin geliyoe diyor bir yanim umitlenip yikilma diyorBenim gibisinizBende de bir hafta önce başlıyor şu iki gün gündür karnım ağrıyor , akıntım var , karnım öyle bi Şişki arkadaşlarıma gönderdiğimde üç aylık gibisin diyorlar . Benim artık hamilelik bir sonraki aya kaldı
Sakin olup vücudunuzu yormamaya çalışın kızlar valla relax olun en iyisi. Adetse gelecwk hamilelikse görücez zaten.Nerdeyse her 10 dkkada bir lavabodayim ayni seyleri yasiyoz
Insallah sabah guzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canımm inşallah psikolojik değildir. Sabah ilk idrarla yapıcam inşallah
Haklisin ama elde degil iste bu stres adetide geciktiriyorSakin olup vücudunuzu yormamaya çalışın kızlar valla relax olun en iyisi. Adetse gelecwk hamilelikse görücez zaten.
Keşke öyle olsa ama benim umudum artık hiç kalmadıAy bılmıyorum ama canım bende duzensızlık var adetten 5-10 gün geçer hepUmarım gebelıktendır ıkımızındee
Aynen canımHaklisin ama elde degil iste bu stres adetide geciktiriyor
Hadi hayırlı haberle gel kuzum yA bende yapsam mı korkuyorumSabah erkenden ilk idrarla yaparım canım
Zaten reglin yakınsa 6 gün öncekiler gösterebilir yine de net bir şey diyemem en iyisi kan tahlili o ayrı da . İnşallah hamişsindir ben test alsaydım dayanamazdım
Belli olmaz canım test haptın mı hiçKeşke öyle olsa ama benim umudum artık hiç kalmadı
Hayır ama ben yarın test yaoacam gibi canım adet olacakmısım gibi agrım basladı bide iştah artışım var ve. adete dahaaa 9 gün var hıc böyle olmazdıKan testi yapan varmı
hayır canım nasıl oldu anlamadım telefondan yazınca sana denk geldi kafalar karışıkBana mı yazdın canım
Yok canım reglim geçmeden yapmıcam dedim geçen ay yapmıştım kendme söz verdim . Yaparsam üzülüceğim sonuçla karşılaşmak istemiyorumBelli olmaz canım test haptın mı hiç
Yok canım reglim geçmeden yapmıcam dedim geçen ay yapmıştım kendme söz verdim . Yaparsam üzülüceğim sonuçla karşılaşmak istemiyorum
Bende aynı senın gibiyim haftaya öğrenecegım zaten sende direk kan testi yaptırhayır canım nasıl oldu anlamadım telefondan yazınca sana denk geldi kafalar karışık
Aynen canım zaten 4 kasım ve sonrasını bekliyorum bazen tam gününde olurum bazen öncesinde o yüzden 7 kasıma kadar beklerim diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallahBende aynı senın gibiyim haftaya öğrenecegım zaten sende direk kan testi yaptır
Hayırlısı olsun ınsalkah ıkımızde hamıs kalırızzzAynen canım zaten 4 kasım ve sonrasını bekliyorum bazen tam gününde olurum bazen öncesinde o yüzden 7 kasıma kadar beklerim diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah
Neden pasif oldun acaba ? Üzgün falan demişsinKızlar merhaba adetimin 24.günü bugün bitmek üzere. Yumurtlamanın üzerinden de 12 gün geçti. Salı günü kesin bat tarihi. 1 saat süren kasıkta iğneler. Adet olacak gibi sancılar var. Midem bulanıyo ne yesem. Neden öyle acaba? Birde göğüs ucları kararmış yeşil damarlar belirgin.comfort erken gebelik testi aldım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?