Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah hamişsinizdir
Hepimiz o günleri bekliyoruz Rabbim aratmasın .

Insallahhh tutmustur canım adet olmazsın

Bende 15 ekim adet oldum 30 ekimde yumurtlamam oldu o gün çok akintim kaşık ağrım vardı çünkü ama 23 ekim iliski oldu ve 30 ekimde oldu ama ben hemen lavabo 'ya girdim bugün kremsi beyaz akintim var ve goguslerim de karincalanma hassaslasma var bilemedim ki 15 kasımı bekliyorum bende bakalım 3 çocuğum olcak olursa 2 tane kızım var istemiyorum ben ama kızım küçük 1 yaşında henüz araştırıp duruyorum belirtileri

Öncelikle olursa hayırlısı sağlıklı olsun diyelim. Bu kadar çocuk isteyipte olmayanların arasında istemiyorum demeseniz çok iyi olurdu. Birde ben istemiyorum lafına hep karşıyımdır rabbim kimseye ararmasın. Belirtilere gelicek olursam belirtileriniz tutuyor (araştırma yapmaktan gözleri kör olmuş biri olarak bunu söyleyebilirim) ilişkinizin yumurtlama zamanında mı olduğu ve korunmasız mı olduğu önemli öncelikle

Yumurtlama tarihlerinizi yazmışsınız kusura bakmayın şuan farkettim yumurtlama zamanıda aynı belirtiler olmakta burda benden daha çok bilgili arkadaşlarda fikrini söyler tabi ki ama ovulasyon zamanı ağrı akıntı olağan şeyler ama gebelikten sonra hamile kalma şansınız çok yükseltir eğer regli olursanız sonra ki aylarda korunmanızı öneririm (istemediğiniz için)

Istemıyorsanız onlemını daha güzel alsaydınız biz burda bır tane cocuk ıcın çırpınıyoruz siz ıstemıyordum dıyrosunuz valla ya şaka gibi Rabbimm ((ISTEYENLERE)) nasip etsin ne diyim!!

AMINNNN isteyen herkes o cift cizgiyi gordugu gunler gelicek insallah biebirimize cok dua edelim kizlar cunku bizi birbirimizden baska kimse iyi anlamiyor morel destek oluyoruz birbirmize burda

Hayırlı olsun diyelim doğurganlığınız fazlaymış sizin . Biz bir tanesine bile muhtaçken sizin maşallah üç tane olacak . Evet küçük kızınız , anlıyorum ama Allah vermiş . Bunda da bir hayır vardır , bereketiyle gelir hem .
Ve eğer ilerleyen dönemlerde istemiyorsanız korunma yönteminiz nedir bilmiyorum ama daha farklı bir korunma yöntemi deneyin derim . Bir kere hamile kaldıktan , çocuk doğurduktan sonra fark etmeden tekrar hamile kalabiliyorsnuz çok var etrafımda böyle. O yüzden önleminizi alın muhakkak .

Haklısınız istemiyorum yanlış olmuş 30 yumurtlamışım sanırım o zaman da oldu ben ovulasyon testi yapmıyorum düzenli adet olduğum için takip ediyorum kaşık ağrısı ve akıntı

Istemıyorsanız onlemını daha güzel alsaydınız biz burda bır tane cocuk ıcın çırpınıyoruz siz ıstemıyordum dıyrosunuz valla ya şaka gibi Rabbimm ((ISTEYENLERE)) nasip etsin ne diyim!!
Allah tüm burda isteyenlere nasip etsin çocuklarım ufak olduğu için istemiyorum demiştim tabiki de çocuk çok güzel istenmezmi kaza oldu bizimki burda yazılanlari görünce yazmak istedim

Bide sezeryan doğum yapiyorim o yüzden sıkıntı ama Allah verirse tabikide mutlu olurum nasip derim Allah sizlere de nasip etsin inşallah hepiniz benden önce hemisim dersiniz

Bende karın ağrısı şişlik var beklemedeyim bari hamile değilim bir an önce regl olayım diyorum

Bende kilo sorun olacaksa alayim diyorum ama istesemde alamiyorum. Bu kilonun ustune cikamadim birturlu. Bende folik asit kullaniyorum iki uc aydir. Fayfasi olur mu bilemedim ama yaninda ekstra vitamin alsam mi ki acaba
Ben kızıma hamile kaldığımda 45 kg dım fazla kilo sıkıntı diye biliyorum 48 normal bir kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…