Bugun kacinci gunun neden vazgectinbenimde sanki adet belirtileri gitti sadece bel agrisi ve gogus agrisi kaldi yada hic oturmadim temizlik yapiyorum ondan anlamadim
Bugun kacinci gunun neden vazgectinbenimde sanki adet belirtileri gitti sadece bel agrisi ve gogus agrisi kaldi yada hic oturmadim temizlik yapiyorum ondan anlamadim
Adet gibi agrım basladı canım ve daha 8 gün çar ama bılmıyorum içimden yapasım gelmıyor yok diyeBugun kacinci gunun neden vazgectinbenimde sanki adet belirtileri gitti sadece bel agrisi ve gogus agrisi kaldi yada hic oturmadim temizlik yapiyorum ondan anlamadim
Belli olmaz adet ve hamilelik agrilari aynı zatenAdet gibi agrım basladı canım ve daha 8 gün çar ama bılmıyorum içimden yapasım gelmıyor yok diye
Korkuyorum kuzu yA hep negatıf cıkıyorBelli olmaz adet ve hamilelik agrilari aynı zaten
8 gün öncesinde başlaması erken değil ki ya adet belirtisi içinhani genelde 2 3 gün önce baslar ama seninki erken başlamış bu da bi soru işareti bıraktı bende. Bu arada banlanmanasıl oluyor arkadaş pasif görünüyor neden banlanmisKorkuyorum kuzu yA hep negatıf cıkıyor
Ama bende de öyle erken başlıyor belirtiler bir hafta önceden başlar hatta bu sene tatilde denizden geliyordum bakıyordum yok , ha bugün ha yarın diye diye tatilim bitti evime döndüğmün ertesi günü regl olmuştum8 gün öncesinde başlaması erken değil ki ya adet belirtisi içinhani genelde 2 3 gün önce baslar ama seninki erken başlamış bu da bi soru işareti bıraktı bende. Bu arada banlanmanasıl oluyor arkadaş pasif görünüyor neden banlanmis
Hiç sanmıyorum canım regl olcam diyorum biliyorum çok şişim çünküBelli mi olur ya tam tersiyse bende ki butun agrilar gitti bi tek belim agriyo goguslerim hassasligini kaybetti gibi yaniyor daha cok bende ki tuhaf seyler
O uzaklaşmak ıstedı galiba bir yerde yazmıştı banla yın benı dıye8 gün öncesinde başlaması erken değil ki ya adet belirtisi içinhani genelde 2 3 gün önce baslar ama seninki erken başlamış bu da bi soru işareti bıraktı bende. Bu arada banlanmanasıl oluyor arkadaş pasif görünüyor neden banlanmis
Bendede muthis sislik var 3 gun kaldi ama sanki 30 gun var gibi oyle uzun geliyor banadaHiç sanmıyorum canım regl olcam diyorum biliyorum çok şişim çünkübakalım bekliyorum gelecekse gelsin de ona göre ilerleyeyim . İnşallah siz hamişsinizdir
8 gun cok erken daha negatifi gorursen uzulursun ama adet agrin cok erken baslamis hep boyle erken mi baslarAdet gibi agrım basladı canım ve daha 8 gün çar ama bılmıyorum içimden yapasım gelmıyor yok diye
Hayır kuzum aslında bende pko var duzenlı adet görmüyorum hıc ve adet olacağım zaman 2 gün agrı olur sonra olurum. Ben pazartesı kan verıcem dua edın bana kuzum8 gun cok erken daha negatifi gorursen uzulursun ama adet agrin cok erken baslamis hep boyle erken mi baslar
Rabbim hepimizi meleklerine kavustursun insallah guzel haberler bekliyoruz sendenHayır kuzum aslında bende pko var duzenlı adet görmüyorum hıc ve adet olacağım zaman 2 gün agrı olur sonra olurum. Ben pazartesı kan verıcem dua edın bana kuzumCubku göğüs agrım da başladı
Bende 30 günde bir adet oluyorum 15 ekim adet oldum 23 30 ekim 1 kasim değerlendirdik bende o zaman yumurtladım sanirim suan mide bulantim kasik agrisi bel agrim be göğüsleri de hassasiyet var belirtimi bilmiyorum ama 14 kasım adet günüm berberiz ınsallah hemissindirKızlaar merhaba ben yeni katıldım aranıza konuşmalarınızı okudum ben de bu tatlı heyecana katılmak ortak olmak istedim :) 2 senelik evliyim, mayıs ayından bu yana deniyoruz fakat bu ay ilk kez ovulasyon testiyle denedik daha önce programla takip ediyodum. Adetim düzenlidir 30 günde bir oluyorum. 15 ekimde adet oldum 7 gün sürdü adet bittiminden 5 gün sonra pik gördüm inanamadım erken yumurtladığımı öğrendim 3 gün değerlendirebildik 25-26-27 ekim. 29 ekimde kahverengi akıntım olduYumurtlamadan beridir adet ağrısına benzer kasık ağrılarım var bel ağrım var. Bat 14 kasım ama günler geçmiyorrrr çok uzun yazdım kusura bakmayın hepsini birden anlatayım dedim herkes hamiş olsunnnn bu ay amin
Ayyy ne güzel denk geldi ya canımsınn. Ben de kendimde bazı farklılıklar hissediyorum ama kendimi kaptırmak da istemiyorum peki yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yapmak gerek canım ne zaman yapsak doğru sonuç verirBende 30 günde bir adet oluyorum 15 ekim adet oldum 23 30 ekim 1 kasim değerlendirdik bende o zaman yumurtladım sanirim suan mide bulantim kasik agrisi bel agrim be göğüsleri de hassasiyet var belirtimi bilmiyorum ama 14 kasım adet günüm berberiz ınsallah hemissindir
Canım hısgeldın oncelıkle rabbım gönlüne göre versinKızlaar merhaba ben yeni katıldım aranıza konuşmalarınızı okudum ben de bu tatlı heyecana katılmak ortak olmak istedim :) 2 senelik evliyim, mayıs ayından bu yana deniyoruz fakat bu ay ilk kez ovulasyon testiyle denedik daha önce programla takip ediyodum. Adetim düzenlidir 30 günde bir oluyorum. 15 ekimde adet oldum 7 gün sürdü adet bittiminden 5 gün sonra pik gördüm inanamadım erken yumurtladığımı öğrendim 3 gün değerlendirebildik 25-26-27 ekim. 29 ekimde kahverengi akıntım olduYumurtlamadan beridir adet ağrısına benzer kasık ağrılarım var bel ağrım var. Bat 14 kasım ama günler geçmiyorrrr çok uzun yazdım kusura bakmayın hepsini birden anlatayım dedim herkes hamiş olsunnnn bu ay amin
Hoşbulduk canımm amin inşallahhCanım hısgeldın oncelıkle rabbım gönlüne göre versinYumurtlama zamanında kahverengı yada pembe akıntı normal yumurtlama akıntısı onlar Bende 25 ınde yumurtladım senın gibi ve daha 8 gün gectı . Ben 14.gnde test yapacam sendr yap ıstersen ınsalkah hamıs oluruz
14 -17 arası cıkıyor kuzum ama sen bılırsın adetını beklersen de olur ben bıraz aceleciyimHoşbulduk canımm amin inşallahhyani haftaya cuma mı yapacaksın kuzum 14.günde çıkar mı diyosun ya cuma benim bata daha 6 gün kalmış oluyo
Aslında bende aceleciyimdir de olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum yaa gerçi yumurtlamanın üzerinden baya bi geçmiş oluyor ben de 17.gün yaparım madem :) senin bat ne zaman14 -17 arası cıkıyor kuzum ama sen bılırsın adetını beklersen de olur ben bıraz aceleciyim
Ben kızlarımda 8 gün varken yapıyordum slik çıkıyordu ama doğru sonuç almak istersen adetten 2 gün önce ve sonrası doğru sonuç verir ben bu cuma yapacam evdeki testlerden çıkmazsa günümü bekliycemAyyy ne güzel denk geldi ya canımsınn. Ben de kendimde bazı farklılıklar hissediyorum ama kendimi kaptırmak da istemiyorum peki yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yapmak gerek canım ne zaman yapsak doğru sonuç verir ♥
Bende 12.gün erken testten yaptım sabah. Nrgatif çıktıAyyy ne güzel denk geldi ya canımsınn. Ben de kendimde bazı farklılıklar hissediyorum ama kendimi kaptırmak da istemiyorum peki yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yapmak gerek canım ne zaman yapsak doğru sonuç verir ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?