Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 12.gün erken testten yaptım sabah. Nrgatif çıktı
Erken gebelik testleri doğru sonuç vermiyor ben kızıma hamileyken erken gebelik testi yaptım çıkmadı bir hafta sonra normal test yaptım slik çizgi gördüm adetimme 10 gün varken

Ben de haftaya pazar yapmaya karar verdim adete 4 gün kala :) inşallah hamileyizdirr

Erken gebelik testleri doğru sonuç vermiyor ben kızıma hamileyken erken gebelik testi yaptım çıkmadı bir hafta sonra normal test yaptım slik çizgi gördüm adetimme 10 gün varken
Kuzumm sen çok erken yapmışsın erken hamilelik testini

Kızlar malesef test negatıf

Eklentiler

• C7C2CC6C-614C-49B7-8027-42AA3508E439.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 58
Ben bugün sabah eşimle yakınlaştım öğlen kırmızıları gördüm bu ay da bitti umutlar

Ben bugün sabah eşimle yakınlaştım öğlen kırmızıları gördüm bu ay da bitti umutlar
Hayırlı olsun umarım bir sonraki ay güzel haberleri alırsınız . Bende 14.günümdeyim yumurtlamadan sonra ama yapmıyorum test almadım da , regl olacağım biliyorum . Yarın ve sonrasında bende görürüm kırmızı kartı

Ah canım benim inşallah. Napalım beklemekten başka çaren yok seninde. Bekle kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…