Erken gebelik testleri doğru sonuç vermiyor ben kızıma hamileyken erken gebelik testi yaptım çıkmadı bir hafta sonra normal test yaptım slik çizgi gördüm adetimme 10 gün varkenBende 12.gün erken testten yaptım sabah. Nrgatif çıktı
10 Kasım canımAslında bende aceleciyimdir de olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum yaa gerçi yumurtlamanın üzerinden baya bi geçmiş oluyor ben de 17.gün yaparım madem :) senin bat ne zaman
Ay inş canım benim öyle olmuştur benimdeErken gebelik testleri doğru sonuç vermiyor ben kızıma hamileyken erken gebelik testi yaptım çıkmadı bir hafta sonra normal test yaptım slik çizgi gördüm adetimme 10 gün varken
Ben de haftaya pazar yapmaya karar verdim adete 4 gün kala :) inşallah hamileyizdirrBen kızlarımda 8 gün varken yapıyordum slik çıkıyordu ama doğru sonuç almak istersen adetten 2 gün önce ve sonrası doğru sonuç verir ben bu cuma yapacam evdeki testlerden çıkmazsa günümü bekliycem
Emoss adet vaktinde yeniden yap pes etmeBende 12.gün erken testten yaptım sabah. Nrgatif çıktı
Tamam bebeğim bugün 13.günEmoss adet vaktinde yeniden yap pes etme
Kuzumm sen de adet günü yap var mı bir belirtin inşallah hamilesindirBen de haftaya pazar yapmaya karar verdim adete 4 gün kala :) inşallah hamileyizdirr
Kuzumm sen çok erken yapmışsın erken hamilelik testiniErken gebelik testleri doğru sonuç vermiyor ben kızıma hamileyken erken gebelik testi yaptım çıkmadı bir hafta sonra normal test yaptım slik çizgi gördüm adetimme 10 gün varken
Sende ınsallah tatlım amaaa ben umutsuzum bence olmadı yıne hayırlısıAyy hadi bakalım güzel haberlerle gel
Ben yanlış mı görüyorum acaba pozitif gibi sonradan belirginleşir sen yinede kontrol et benimki erken gebelikti ilk ışığa tutunca görünüyordu sonra netleştiKızlar malesef test negatıf
kuzumm çizgi var orda pozitif bunKızlar malesef test negatıf
Kuzum üzülme sen yine de reglinin geçmesini bekle ben 14. Günündeyim ama yine yapmadım test biliyorum regl olcam . Hatta bilerek test bile almıyorum eve ki dayanamam yaparım diye .Kızlar malesef test negatıf
Hayırlı olsunBen bugün sabah eşimle yakınlaştım öğlen kırmızıları gördüm bu ay da bitti umutlar
Ah canım benim inşallah. Napalım beklemekten başka çaren yok seninde. Bekle kafana takmaHayırlı olsunumarım bir sonraki ay güzel haberleri alırsınız . Bende 14.günümdeyim yumurtlamadan sonra ama yapmıyorum test almadım da , regl olacağım biliyorum . Yarın ve sonrasında bende görürüm kırmızı kartı
Ben bu testleri yorumluyamiyorum bu iki cizgi arasindaki uzaklik normalse eger bi tane silik bi cizgi daha goruyorum benKızlar malesef test negatıf
2 koyu çizgi pik. Oluyo o zamandan sonrasını sayacaksın canım.Kizlar yumurta catladiktan sonra mi saymaya basladiniz yoksa iki koyu cizgiyi gordugunuz gunden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?