- 26 Şubat 2019
- 301
- 168
- 53
- 44
Bende oyle hesapliyorumda bi baska yerde yorumda iki koyu cizgiden hesapladim demisti sasirdim2 koyu çizgi pik. Oluyo o zamandan sonrasını sayacaksın canım.
Yok canım bende yok malaesef hissederdim bide belırtım hıc uok . Insalkah sendr vardır ben artık bıraktım herseyıKuzum üzülme sen yine de reglinin geçmesini bekle ben 14. Günündeyim ama yine yapmadım test biliyorum regl olcam . Hatta bilerek test bile almıyorum eve ki dayanamam yaparım diye .
Kuzu
kuzumm çizgi var orda pozitif bun
Ben bu testleri yorumluyamiyorum bu iki cizgi arasindaki uzaklik normalse eger bi tane silik bi cizgi daha goruyorum ben
Ben yanlış mı görüyorum acaba pozitif gibi sonradan belirginleşir sen yinede kontrol et benimki erken gebelikti ilk ışığa tutunca görünüyordu sonra netleşti
Belki gec dollenmedir belli olmaz3 saat durunca öyle oldu canım kontrol cızgısı o yanlış yani 10 dk bembeyazdı
Inşallah canım bebiş haberini verirsin burdan bizeAy inş canım benim öyle olmuştur benimde
Umudum yok canım belırtım olmadan yaptım oyle sıkıntıdanBelki gec dollenmedir belli olmaz
Hadi bakalım inşallah canım haber veririsnburdan testi gönderBen de haftaya pazar yapmaya karar verdim adete 4 gün kala :) inşallah hamileyizdirr
İliskiden bir hafta sonra yaptımKuzumm sen çok erken yapmışsın erken hamilelik testini
Takmamaya çalışıyorum artık Allah’a bıraktım vardır bi vakti zamanı .Ah canım benim inşallah. Napalım beklemekten başka çaren yok seninde. Bekle kafana takma
İnşallah canım ..Kızlar biliyorum hepimiz Anne olmak için sabırsızlanıyoruz bir an önce test alıp sonucu öğrenmek istiyoruz ama ne yazık ki herkesin yumurtlama zamanı bir olmuyor . İnternette 11 ile 17. Gün arası diyor ama kimisi 10. Gününde bile ovülasyon testiyle pik olduğunu görüyor kimisi ise 18. Günde . Ben geçen ay 11 13 15 17. Günleri değerlendirmiştim hamile kalamadım bu ay doktora gittiğimde ise 15. Günde yumurtam 18.mm olmuştu . Ovülasyon hiç denemedim onu da belirteyim .. pik olduktan sonra 14. Güne kadar beklemeye çalışın biliyorum beklenmiyor heyecanlanıyor insan ama beklemeden çift çizgiyi görüp heyecanlanan ama kanda negatif olana da denk geldim , yumurtlamadan 11. Günde pozitif görüp kanda pozitif çıkanı da gördüm . Bir yerde dinlemiştim bu zamanda ki testlerin yanıltma payı kolay kolay olmaz diye ama hiç bir test yüzde 100 sonuç vermiyor . İlaç kullanan , spiral takanlar için bile yüzde yüz korunursun denmiyor ve nitekim böyle de çok hamiş kalanı gördük .. o yüzden kendinizi üzmeyin , acele etmeyin , regl olacağınızı düşünün , bebiş olursa da sevinin . Geçen ay Eylül’de yani hamileyim sanmıştım olmayınca çok üzüldüm bu yüzden kendime söz verdim test yapmıcam diye . Sonucu görünce daha kötü oluyoruz en azından regl olduğumuzda teste göre daha az üzülebiliyoruz . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin . Umarım isteyen tüm herkes başta bende olmak üzere evlat sahibi olur ..
Evett kuzum normal testler daha iyi bence deTamam bebeğim bugün 13.günyarın normal testten yaparım ya da salı günü. Ben o testlere güvenmiyorum ya yanılıyor çoğu kşi öyle yazmış.
Kuzucum benim tek belirtim kasık ağrısı ya normalde olmayan bir durum. Bir de geçen salı lekelenmem oldu bakalım inşallah hamileyizdirKuzumm sen de adet günü yap var mı bir belirtin inşallah hamilesindir
Kuzumm ben sabah adet oldum ,Kuzucum benim tek belirtim kasık ağrısı ya normalde olmayan bir durum. Bir de geçen salı lekelenmem oldu bakalım inşallah hamileyizdir
Haklısın canım inşallah..Kızlar biliyorum hepimiz Anne olmak için sabırsızlanıyoruz bir an önce test alıp sonucu öğrenmek istiyoruz ama ne yazık ki herkesin yumurtlama zamanı bir olmuyor . İnternette 11 ile 17. Gün arası diyor ama kimisi 10. Gününde bile ovülasyon testiyle pik olduğunu görüyor kimisi ise 18. Günde . Ben geçen ay 11 13 15 17. Günleri değerlendirmiştim hamile kalamadım bu ay doktora gittiğimde ise 15. Günde yumurtam 18.mm olmuştu . Ovülasyon hiç denemedim onu da belirteyim .. pik olduktan sonra 14. Güne kadar beklemeye çalışın biliyorum beklenmiyor heyecanlanıyor insan ama beklemeden çift çizgiyi görüp heyecanlanan ama kanda negatif olana da denk geldim , yumurtlamadan 11. Günde pozitif görüp kanda pozitif çıkanı da gördüm . Bir yerde dinlemiştim bu zamanda ki testlerin yanıltma payı kolay kolay olmaz diye ama hiç bir test yüzde 100 sonuç vermiyor . İlaç kullanan , spiral takanlar için bile yüzde yüz korunursun denmiyor ve nitekim böyle de çok hamiş kalanı gördük .. o yüzden kendinizi üzmeyin , acele etmeyin , regl olacağınızı düşünün , bebiş olursa da sevinin . Geçen ay Eylül’de yani hamileyim sanmıştım olmayınca çok üzüldüm bu yüzden kendime söz verdim test yapmıcam diye . Sonucu görünce daha kötü oluyoruz en azından regl olduğumuzda teste göre daha az üzülebiliyoruz . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin . Umarım isteyen tüm herkes başta bende olmak üzere evlat sahibi olur ..
YaaaKuzumm ben sabah adet oldum ,
İnşallah bebeğin seninledir kuzum benim rabbim gönlüne göre versin korusun seni.bana dua et olur muKuzucum benim tek belirtim kasık ağrısı ya normalde olmayan bir durum. Bir de geçen salı lekelenmem oldu bakalım inşallah hamileyizdir
Evet canmmYaaagünün bugün müydü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?