Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum üzülme sen yine de reglinin geçmesini bekle ben 14. Günündeyim ama yine yapmadım test biliyorum regl olcam . Hatta bilerek test bile almıyorum eve ki dayanamam yaparım diye .
Yok canım bende yok malaesef hissederdim bide belırtım hıc uok . Insalkah sendr vardır ben artık bıraktım herseyı

Kızlar biliyorum hepimiz Anne olmak için sabırsızlanıyoruz bir an önce test alıp sonucu öğrenmek istiyoruz ama ne yazık ki herkesin yumurtlama zamanı bir olmuyor . İnternette 11 ile 17. Gün arası diyor ama kimisi 10. Gününde bile ovülasyon testiyle pik olduğunu görüyor kimisi ise 18. Günde . Ben geçen ay 11 13 15 17. Günleri değerlendirmiştim hamile kalamadım bu ay doktora gittiğimde ise 15. Günde yumurtam 18.mm olmuştu . Ovülasyon hiç denemedim onu da belirteyim .. pik olduktan sonra 14. Güne kadar beklemeye çalışın biliyorum beklenmiyor heyecanlanıyor insan ama beklemeden çift çizgiyi görüp heyecanlanan ama kanda negatif olana da denk geldim , yumurtlamadan 11. Günde pozitif görüp kanda pozitif çıkanı da gördüm . Bir yerde dinlemiştim bu zamanda ki testlerin yanıltma payı kolay kolay olmaz diye ama hiç bir test yüzde 100 sonuç vermiyor . İlaç kullanan , spiral takanlar için bile yüzde yüz korunursun denmiyor ve nitekim böyle de çok hamiş kalanı gördük .. o yüzden kendinizi üzmeyin , acele etmeyin , regl olacağınızı düşünün , bebiş olursa da sevinin . Geçen ay Eylül’de yani hamileyim sanmıştım olmayınca çok üzüldüm bu yüzden kendime söz verdim test yapmıcam diye . Sonucu görünce daha kötü oluyoruz en azından regl olduğumuzda teste göre daha az üzülebiliyoruz . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin . Umarım isteyen tüm herkes başta bende olmak üzere evlat sahibi olur ..

İnşallah canım ..

Haklısın canım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…