Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun sana cokca dua edicem bitanem insallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun
Sağol canımın içi biz 1 yıllık evliyiz bende 3ay önce tüplerim tıkalıydı açtırdım. Doktor hemen kalırsn dedi ama bu 3.adetim hala hamile kalamadım. Doktorlar 3,6 ay korunmasız şekilde devam edin çocuk şansı var dedi. İlk adetim 24, ikincisi 29,bu ay da 26.günde geldi adetim. Dengem mi şaşırdı acaba bilemiyorm eşim çok umutluydu 2 ay korunduk doktor dedi. Bu ay ilk denemeydi. Çok üzüldü. Artık bıraktm umut etmeyi dedi.

Am amin,cok Ovulasyon testi kullandin mi

Insallah guzel haberler alacagiz

Canim kusura bakma tuslarda sıkınti oluyor anlamadim eksik kelime yazmisim yorumun birinde param parca yorumlar olmus

Yaaa sakın ilk seferde umutsuzluğa kapılmayın korunmasız ilişkiye başlayınca neredeyse 3 ay vücut kendini bebeğe hazırlıyor o yüzden 1 seneden sonra olmuyor denilebilir ama ilk denemelerden umutsuzluga kapilma canım benim. Adetin bittikten sonra hemen ovulasyon testi yapmaya başla veya bir sonraki adete kadar gün aşırı deneyin inşallah denk gelecektir. Bak zaten bir sorununuz da yok çok şükür evet hepimiz o adet kanamasını görünce çok üzülüyoruz seni anlıyorum ama denemekten vazgeçme, adet öne veya geriye de gelebilir bu da bi sorun değil sen adetin biter bitmez değerlendirmeye devam et inşallah bebegine kavuşacaksın

Hadi bakalım inşallah canım haber veririsnburdan testi gönder
Tamam kuzum haber veririm bu ay yumurtlamadan 2 gün değerlendirebildim aslında umutsuz gibiyim ama bu kasık ve bel ağrısını inşallah hamileyim diye yaşıyorumdur. Bi de geçen salı kahverengi lekelenmem oldu o da ilk kez başıma geldi bakalım hayırlısı olsun

Bende iki gün 23 zaten yumurtlamadan önceydi 30 yumurtladım büyük ihtimal 30 da oldu ve 1 kasım da oldu hayırlısı kaşık ağrısı akintin ne durumda benim yumurtlamadan sonra kremsi akinti gelmeye başladı beyaz beyaz şimdi hafif sarıya döndü bende beklemdeyim

Canımmz 1.5 ay korunduk sadece 1 tiyıllık evlilikte ... Ameliyat sonrası dinlendim sadece ama acaba bebeğe hazırlandığı için mi olmadı rahmim bu ay da gebelik ne bileyim ilk deneme zayılır bu evet. Pes etmek yok rabbime sığınıp dua ediyorum hepimize sağol balım ya.

Canımmz 1.5 ay korunduk sadece 1 tıllık evlilikte ... Ameliyat sonrası dinlendim sadece ama acaba bebeğe hazırlandıpı için mi olmadı rahmim bu ay da gebelik ne bileyim ilk deneme zayılır bu evet. Pes etmek yok rabbime sığınıp dua ediyorum hepimize sağol balım ya.

Akıntı benim de seninki gibi kuzum idrarımı yapınca sarımsı bi akıntım oluyor yumurtlamadan sonra da beyazdı. Bizim bat aynıydı dimi 14 kasımm

Anladım kuzucum ama tüpleri açtırdıktan sonrası için ilk öncesini saymayabilirsin inşallah önümüzdeki ay bebeğin seninle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…