Allah razı olsun sana cokca dua edicem bitanem insallah en kısa zamanda yavruna kavuşursunİnşallah bebeğin seninledir kuzum benim rabbim gönlüne göre versin korusun seni.bana dua et olur mu
Sağol canımın içiAllah razı olsun sana cokca dua edicem bitanem insallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun
amin,cokKızlar biliyorum hepimiz Anne olmak için sabırsızlanıyoruz bir an önce test alıp sonucu öğrenmek istiyoruz ama ne yazık ki herkesin yumurtlama zamanı bir olmuyor . İnternette 11 ile 17. Gün arası diyor ama kimisi 10. Gününde bile ovülasyon testiyle pik olduğunu görüyor kimisi ise 18. Günde . Ben geçen ay 11 13 15 17. Günleri değerlendirmiştim hamile kalamadım bu ay doktora gittiğimde ise 15. Günde yumurtam 18.mm olmuştu . Ovülasyon hiç denemedim onu da belirteyim .. pik olduktan sonra 14. Güne kadar beklemeye çalışın biliyorum beklenmiyor heyecanlanıyor insan ama beklemeden çift çizgiyi görüp heyecanlanan ama kanda negatif olana da denk geldim , yumurtlamadan 11. Günde pozitif görüp kanda pozitif çıkanı da gördüm . Bir yerde dinlemiştim bu zamanda ki testlerin yanıltma payı kolay kolay olmaz diye ama hiç bir test yüzde 100 sonuç vermiyor . İlaç kullanan , spiral takanlar için bile yüzde yüz korunursun denmiyor ve nitekim böyle de çok hamiş kalanı gördük .. o yüzden kendinizi üzmeyin , acele etmeyin , regl olacağınızı düşünün , bebiş olursa da sevinin . Geçen ay Eylül’de yani hamileyim sanmıştım olmayınca çok üzüldüm bu yüzden kendime söz verdim test yapmıcam diye . Sonucu görünce daha kötü oluyoruz en azından regl olduğumuzda teste göre daha az üzülebiliyoruz . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin . Umarım isteyen tüm herkes başta bende olmak üzere evlat sahibi olur ..
Ovulasyon testi kullandin miSağol canımın içibiz 1 yıllık evliyiz bende 3ay önce tüplerim tıkalıydı açtırdım. Doktor hemen kalırsn dedi ama bu 3.adetim hala hamile kalamadım. Doktorlar 3,6 ay korunmasız şekilde devam edin çocuk şansı var dedi. İlk adetim 24, ikincisi 29,bu ay da 26.günde geldi adetim. Dengem mi şaşırdı acaba bilemiyorm eşim çok umutluydu 2 ay korunduk doktor dedi. Bu ay ilk denemeydi. Çok üzüldü. Artık bıraktm umut etmeyi dedi.
Insallah guzel haberler alacagizKızlar biliyorum hepimiz Anne olmak için sabırsızlanıyoruz bir an önce test alıp sonucu öğrenmek istiyoruz ama ne yazık ki herkesin yumurtlama zamanı bir olmuyor . İnternette 11 ile 17. Gün arası diyor ama kimisi 10. Gününde bile ovülasyon testiyle pik olduğunu görüyor kimisi ise 18. Günde . Ben geçen ay 11 13 15 17. Günleri değerlendirmiştim hamile kalamadım bu ay doktora gittiğimde ise 15. Günde yumurtam 18.mm olmuştu . Ovülasyon hiç denemedim onu da belirteyim .. pik olduktan sonra 14. Güne kadar beklemeye çalışın biliyorum beklenmiyor heyecanlanıyor insan ama beklemeden çift çizgiyi görüp heyecanlanan ama kanda negatif olana da denk geldim , yumurtlamadan 11. Günde pozitif görüp kanda pozitif çıkanı da gördüm . Bir yerde dinlemiştim bu zamanda ki testlerin yanıltma payı kolay kolay olmaz diye ama hiç bir test yüzde 100 sonuç vermiyor . İlaç kullanan , spiral takanlar için bile yüzde yüz korunursun denmiyor ve nitekim böyle de çok hamiş kalanı gördük .. o yüzden kendinizi üzmeyin , acele etmeyin , regl olacağınızı düşünün , bebiş olursa da sevinin . Geçen ay Eylül’de yani hamileyim sanmıştım olmayınca çok üzüldüm bu yüzden kendime söz verdim test yapmıcam diye . Sonucu görünce daha kötü oluyoruz en azından regl olduğumuzda teste göre daha az üzülebiliyoruz . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin . Umarım isteyen tüm herkes başta bende olmak üzere evlat sahibi olur ..
Tabi hep kullandım canımAm
amin,cok
Ovulasyon testi kullandin mi
Baska bi sorun varmiydi tupler haricinde Bende histeroskopi oldum eylul sonunda bende umutla bekliyorum ovulasyon testi kullandim ama adet belirtim cokTabi hep kullandım canım
Canim kusura bakma tuslarda sıkınti oluyor anlamadim eksik kelime yazmisim yorumun birinde param parca yorumlar olmusKızlar biliyorum hepimiz Anne olmak için sabırsızlanıyoruz bir an önce test alıp sonucu öğrenmek istiyoruz ama ne yazık ki herkesin yumurtlama zamanı bir olmuyor . İnternette 11 ile 17. Gün arası diyor ama kimisi 10. Gününde bile ovülasyon testiyle pik olduğunu görüyor kimisi ise 18. Günde . Ben geçen ay 11 13 15 17. Günleri değerlendirmiştim hamile kalamadım bu ay doktora gittiğimde ise 15. Günde yumurtam 18.mm olmuştu . Ovülasyon hiç denemedim onu da belirteyim .. pik olduktan sonra 14. Güne kadar beklemeye çalışın biliyorum beklenmiyor heyecanlanıyor insan ama beklemeden çift çizgiyi görüp heyecanlanan ama kanda negatif olana da denk geldim , yumurtlamadan 11. Günde pozitif görüp kanda pozitif çıkanı da gördüm . Bir yerde dinlemiştim bu zamanda ki testlerin yanıltma payı kolay kolay olmaz diye ama hiç bir test yüzde 100 sonuç vermiyor . İlaç kullanan , spiral takanlar için bile yüzde yüz korunursun denmiyor ve nitekim böyle de çok hamiş kalanı gördük .. o yüzden kendinizi üzmeyin , acele etmeyin , regl olacağınızı düşünün , bebiş olursa da sevinin . Geçen ay Eylül’de yani hamileyim sanmıştım olmayınca çok üzüldüm bu yüzden kendime söz verdim test yapmıcam diye . Sonucu görünce daha kötü oluyoruz en azından regl olduğumuzda teste göre daha az üzülebiliyoruz . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin . Umarım isteyen tüm herkes başta bende olmak üzere evlat sahibi olur ..
Yok canım eşimin de normal değerleriBaska bi sorun varmiydi tupler haricinde Bende histeroskopi oldum eylul sonunda bende umutla bekliyorum ovulasyon testi kullandim ama adet belirtim cok
Önumuzdeki ay bebegine kavusmani dilerim insallahYok canım eşimin de normal değerleri
Yaaa sakın ilk seferde umutsuzluğa kapılmayın korunmasız ilişkiye başlayınca neredeyse 3 ay vücut kendini bebeğe hazırlıyor o yüzden 1 seneden sonra olmuyor denilebilir ama ilk denemelerden umutsuzluga kapilma canım benim. Adetin bittikten sonra hemen ovulasyon testi yapmaya başla veya bir sonraki adete kadar gün aşırı deneyin inşallah denk gelecektir. Bak zaten bir sorununuz da yok çok şükür evet hepimiz o adet kanamasını görünce çok üzülüyoruz seni anlıyorum ama denemekten vazgeçme, adet öne veya geriye de gelebilir bu da bi sorun değil sen adetin biter bitmez değerlendirmeye devam et inşallah bebegine kavuşacaksınSağol canımın içibiz 1 yıllık evliyiz bende 3ay önce tüplerim tıkalıydı açtırdım. Doktor hemen kalırsn dedi ama bu 3.adetim hala hamile kalamadım. Doktorlar 3,6 ay korunmasız şekilde devam edin çocuk şansı var dedi. İlk adetim 24, ikincisi 29,bu ay da 26.günde geldi adetim. Dengem mi şaşırdı acaba bilemiyorm eşim çok umutluydu 2 ay korunduk doktor dedi. Bu ay ilk denemeydi. Çok üzüldü. Artık bıraktm umut etmeyi dedi.
Tamam kuzum haber veririm bu ay yumurtlamadan 2 gün değerlendirebildim aslında umutsuz gibiyim ama bu kasık ve bel ağrısını inşallah hamileyim diye yaşıyorumdur. Bi de geçen salı kahverengi lekelenmem oldu o da ilk kez başıma geldi bakalım hayırlısı olsunHadi bakalım inşallah canım haber veririsnburdan testi gönder
Belirtin var mı canımSende ınsallah tatlım amaaa ben umutsuzum bence olmadı yıne hayırlısı
Yok canım malesef. Üstüne üstün bide idrar yolu enfeksiyonu oldum yineBelirtin var mı canım
Bende iki gün 23 zaten yumurtlamadan önceydi 30 yumurtladım büyük ihtimal 30 da oldu ve 1 kasım da oldu hayırlısı kaşık ağrısı akintin ne durumda benim yumurtlamadan sonra kremsi akinti gelmeye başladı beyaz beyaz şimdi hafif sarıya döndü bende beklemdeyimTamam kuzum haber veririm bu ay yumurtlamadan 2 gün değerlendirebildim aslında umutsuz gibiyim ama bu kasık ve bel ağrısını inşallah hamileyim diye yaşıyorumdur. Bi de geçen salı kahverengi lekelenmem oldu o da ilk kez başıma geldi bakalım hayırlısı olsun
Olsun canım önemli değil anladım benCanim kusura bakma tuslarda sıkınti oluyor anlamadim eksik kelime yazmisim yorumun birinde param parca yorumlar olmus
Canımmz 1.5 ay korunduk sadece 1 tiyıllık evlilikte ... Ameliyat sonrası dinlendim sadece ama acaba bebeğe hazırlandığı için mi olmadı rahmim bu ay da gebelik ne bileyim ilk deneme zayılır bu evet. Pes etmek yok rabbime sığınıp dua ediyorum hepimize sağol balım ya.Yaaa sakın ilk seferde umutsuzluğa kapılmayın korunmasız ilişkiye başlayınca neredeyse 3 ay vücut kendini bebeğe hazırlıyor o yüzden 1 seneden sonra olmuyor denilebilir ama ilk denemelerden umutsuzluga kapilma canım benim. Adetin bittikten sonra hemen ovulasyon testi yapmaya başla veya bir sonraki adete kadar gün aşırı deneyin inşallah denk gelecektir. Bak zaten bir sorununuz da yok çok şükür evet hepimiz o adet kanamasını görünce çok üzülüyoruz seni anlıyorum ama denemekten vazgeçme, adet öne veya geriye de gelebilir bu da bi sorun değil sen adetin biter bitmez değerlendirmeye devam et inşallah bebegine kavuşacaksın
Canımmz 1.5 ay korunduk sadece 1 tıllık evlilikte ... Ameliyat sonrası dinlendim sadece ama acaba bebeğe hazırlandıpı için mi olmadı rahmim bu ay da gebelik ne bileyim ilk deneme zayılır bu evet. Pes etmek yok rabbime sığınıp dua ediyorum hepimize sağol balım ya.Yaaa sakın ilk seferde umutsuzluğa kapılmayın korunmasız ilişkiye başlayınca neredeyse 3 ay vücut kendini bebeğe hazırlıyor o yüzden 1 seneden sonra olmuyor denilebilir ama ilk denemelerden umutsuzluga kapilma canım benim. Adetin bittikten sonra hemen ovulasyon testi yapmaya başla veya bir sonraki adete kadar gün aşırı deneyin inşallah denk gelecektir. Bak zaten bir sorununuz da yok çok şükür evet hepimiz o adet kanamasını görünce çok üzülüyoruz seni anlıyorum ama denemekten vazgeçme, adet öne veya geriye de gelebilir bu da bi sorun değil sen adetin biter bitmez değerlendirmeye devam et inşallah bebegine kavuşacaksın
Çok geçmiş olsun kuzumYok canım malesef. Üstüne üstün bide idrar yolu enfeksiyonu oldum yinehamılemıyım degılmıyım onu düşünecek durumda degolım vall su an
Akıntı benim de seninki gibi kuzum idrarımı yapınca sarımsı bi akıntım oluyor yumurtlamadan sonra da beyazdı. Bizim bat aynıydı dimi 14 kasımmBende iki gün 23 zaten yumurtlamadan önceydi 30 yumurtladım büyük ihtimal 30 da oldu ve 1 kasım da oldu hayırlısı kaşık ağrısı akintin ne durumda benim yumurtlamadan sonra kremsi akinti gelmeye başladı beyaz beyaz şimdi hafif sarıya döndü bende beklemdeyim
Anladım kuzucum ama tüpleri açtırdıktan sonrası için ilk öncesini saymayabilirsin inşallah önümüzdeki ay bebeğin seninle olurCanımmz 1.5 ay korunduk sadece 1 tıllık evlilikte ... Ameliyat sonrası dinlendim sadece ama acaba bebeğe hazırlandıpı için mi olmadı rahmim bu ay da gebelik ne bileyim ilk deneme zayılır bu evet. Pes etmek yok rabbime sığınıp dua ediyorum hepimize sağol balım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?