İnş canım benimm sağol sanada nsip olsun hayırlı sağlıklısıAnladım kuzucum ama tüpleri açtırdıktan sonrası için ilk öncesini saymayabilirsin inşallah önümüzdeki ay bebeğin seninle olur
Evet canım 14 kasım 15 ekim adet tarihimiz erken gebelik testi mı alcam heycandan duramıyorum sanki gecmiyor zamanAkıntı benim de seninki gibi kuzum idrarımı yapınca sarımsı bi akıntım oluyor yumurtlamadan sonra da beyazdı. Bizim bat aynıydı dimi 14 kasımm
Yaa bende erken gebelik testi var ama yapmaya korkuyorumm ya çıkmazsa adetimize 10 gün var erken gebelik testi için bile erken olabilirEvet canım 14 kasım 15 ekim adet tarihimiz erken gebelik testi mı alcam heycandan duramıyorum sanki gecmiyor zaman
Ben bugün baktım adet takvimine 28 gunde bir oluyormuşum 14 degil 12 olmam gerekiyor yarın 4 8 gün kalmış olur erken gebelik testinde çıkmaz mı acabaYaa bende erken gebelik testi var ama yapmaya korkuyorumm ya çıkmazsa adetimize 10 gün var erken gebelik testi için bile erken olabilir
Canım bendeki testte adetten 6 gün önce gösterir diyor. Bence 2 gün daha bekle derim varsa bile erken yaptığın için çıkmazsa üzülürsün yaBen bugün baktım adet takvimine 28 gunde bir oluyormuşum 14 degil 12 olmam gerekiyor yarın 4 8 gün kalmış olur erken gebelik testinde çıkmaz mı acaba
Inşallah.. ben de yarını bekliyorum 4 gözleBu ayda bitti umut regli olduminsallah bebisleriniz size sımsıkı tutunur
Canım inşallah. Önümüzdeki ay bebeğine kavuşursunBu ayda bitti umut regli olduminsallah bebisleriniz size sımsıkı tutunur
Ayy hadi bakalım yarın adet günün müInşallah.. ben de yarını bekliyorum 4 gözle
Evett senin ne zamandiAyy hadi bakalım yarın adet günün mü
14 kasım canım daha 10 gün varEvett senin ne zamandi
İnşallah hamişsinizdir ama biraz daha sabredin 14.gün test yaparsınızKızlar günaydın bende dün geceden beri mide bulantısı var acaba hamilelik değil de enfeksiyonum mu var yumurtlamadan sonraki 11.günüm bugün bu kadar erken mide bulantısı olur mu
Bu ayda bitti umut regli olduminsallah bebisleriniz size sımsıkı tutunur
17.gün test yapmayı düşünüyorum mide bulantım stresten olabilir haklısınızzİnşallah hamişsinizdir ama biraz daha sabredin 14.gün test yaparsınızama bildiğim kadarıyla mide bulantıları daha geç başlıyor . Eylül’de benim bir hafta süren mide bulantılarım olmuştu şüphelendiğim için erken gebelik testi yapmıştım sonuç negatifti bende iç hastalıklarına gitmiştim bir şey de çıkmadı . Stres yapmıştım sanırım hamileyim diye .
Ben adet olacağımı biliyorum karın ağrım var kaç gündür bugün yarın veya şu bir kaç gün içinde olcam yani.Artık önümüzdeki aylara bakacağız. Allah'tan umut kesilmez Rabbim bilir ne zaman vereceğini.. Çok üzülüyoruz farkındayım , hepimiz Anneliği tatmak istiyoruz ki artık 20'li yaşlarda da değilim dolu dolu 30 oldum ve bi an önce Anne olmak istiyorum bende.Ama Allah'ın takdiri diyorum.17.gün test yapmayı düşünüyorum mide bulantım stresten olabilir haklısınızzaslında kendimi adet olmayada olmamaya da hazır hissediyorum ama yine de ya olursam diye stresliyim
İnşallah Rabbim tez zamanda evlat versin sana canim. Dualarım seninleBen adet olacağımı biliyorum karın ağrım var kaç gündür bugün yarın veya şu bir kaç gün içinde olcam yani.Artık önümüzdeki aylara bakacağız. Allah'tan umut kesilmez Rabbim bilir ne zaman vereceğini.. Çok üzülüyoruz farkındayım , hepimiz Anneliği tatmak istiyoruz ki artık 20'li yaşlarda da değilim dolu dolu 30 oldum ve bi an önce Anne olmak istiyorum bende.Ama Allah'ın takdiri diyorum.
Ben bugün test yaptım evde 14 kasım da olcaz deniyim dedim diger kizimda erken ogrenmistim hayalet cizgi cikti isiga tutunca zorla gorunuyor14 kasım canım daha 10 gün var
Fotografı varsa atsana canımBen bugün test yaptım evde 14 kasım da olcaz deniyim dedim diger kizimda erken ogrenmistim hayalet cizgi cikti isiga tutunca zorla gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?