Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı benim de seninki gibi kuzum idrarımı yapınca sarımsı bi akıntım oluyor yumurtlamadan sonra da beyazdı. Bizim bat aynıydı dimi 14 kasımm
Evet canım 14 kasım 15 ekim adet tarihimiz erken gebelik testi mı alcam heycandan duramıyorum sanki gecmiyor zaman

Evet canım 14 kasım 15 ekim adet tarihimiz erken gebelik testi mı alcam heycandan duramıyorum sanki gecmiyor zaman
Yaa bende erken gebelik testi var ama yapmaya korkuyorumm ya çıkmazsa adetimize 10 gün var erken gebelik testi için bile erken olabilir

Yaa bende erken gebelik testi var ama yapmaya korkuyorumm ya çıkmazsa adetimize 10 gün var erken gebelik testi için bile erken olabilir
Ben bugün baktım adet takvimine 28 gunde bir oluyormuşum 14 degil 12 olmam gerekiyor yarın 4 8 gün kalmış olur erken gebelik testinde çıkmaz mı acaba

Ben bugün baktım adet takvimine 28 gunde bir oluyormuşum 14 degil 12 olmam gerekiyor yarın 4 8 gün kalmış olur erken gebelik testinde çıkmaz mı acaba
Canım bendeki testte adetten 6 gün önce gösterir diyor. Bence 2 gün daha bekle derim varsa bile erken yaptığın için çıkmazsa üzülürsün ya

Kızlar günaydın bende dün geceden beri mide bulantısı var acaba hamilelik değil de enfeksiyonum mu var yumurtlamadan sonraki 11.günüm bugün bu kadar erken mide bulantısı olur mu

Kızlar günaydın bende dün geceden beri mide bulantısı var acaba hamilelik değil de enfeksiyonum mu var yumurtlamadan sonraki 11.günüm bugün bu kadar erken mide bulantısı olur mu
İnşallah hamişsinizdir ama biraz daha sabredin 14.gün test yaparsınız ama bildiğim kadarıyla mide bulantıları daha geç başlıyor . Eylül’de benim bir hafta süren mide bulantılarım olmuştu şüphelendiğim için erken gebelik testi yapmıştım sonuç negatifti bende iç hastalıklarına gitmiştim bir şey de çıkmadı . Stres yapmıştım sanırım hamileyim diye .

17.gün test yapmayı düşünüyorum mide bulantım stresten olabilir haklısınızz aslında kendimi adet olmayada olmamaya da hazır hissediyorum ama yine de ya olursam diye stresliyim

17.gün test yapmayı düşünüyorum mide bulantım stresten olabilir haklısınızz aslında kendimi adet olmayada olmamaya da hazır hissediyorum ama yine de ya olursam diye stresliyim
Ben adet olacağımı biliyorum karın ağrım var kaç gündür bugün yarın veya şu bir kaç gün içinde olcam yani.Artık önümüzdeki aylara bakacağız. Allah'tan umut kesilmez Rabbim bilir ne zaman vereceğini.. Çok üzülüyoruz farkındayım , hepimiz Anneliği tatmak istiyoruz ki artık 20'li yaşlarda da değilim dolu dolu 30 oldum ve bi an önce Anne olmak istiyorum bende.Ama Allah'ın takdiri diyorum.

Arkadaşlar size bir hikaye anlatacağım bana da bir arkadaşım anlatmıştı kaç sene önce inşallah doğru hatırlıyorumdur ama sonuç aynı şeye çıkıyor ; Vakti zamanında bir Sahabe varmış Allah'a yakınlığıyla bilinirmiş, bir gün yolda giderken bir evli çifte denk gelmiş , bu evli çift "Çocuğumuz olmuyor kaç senedir uğraşıyoruz, sen Allah'a yakınlılığınla bilinirsin ne olur bizim için dua eder misin " demiş. Sahabe'de dua etmiş Rabbim ise "onların çocuğu olmayacak"demiş ve Sahabe bu bilgiyi evli çiftimize vermiş onlarda çok üzülmüş. Aradan yıllar geçmiş , Sahabe bu çiftle yine karşılaşmış yanlarında bir çocuk varmış sormuş " kimin çocuğu" diye, çift " bizim çocuğumuz Rabbim verdi" demiş. Sahabe bir an şaşırıp sinirlenmiş yanlarından ayrılıp tekrar Allah'a " Rabbim sen bu çiftimize çocuk vermeyecektin " demiş Rabbim ise " Onlar ne olursa olsun BENDEN HİÇ VAZGEÇMEDİ" demiş. Yani kısacası biz ALLAH'a sığınalım , vardır vakti zamanı , pes etmeyelim , isyan etmeyelim..

İnşallah Rabbim tez zamanda evlat versin sana canim. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…