Dosya ekle açılmıyor canım atacaktmFotografı varsa atsana canım
Yaa tüh mesajla atabiliyo musun cok merak ettim erken gebelik mi yaptin yoksa normal test miDosya ekle açılmıyor canım atacaktm
Normal test yaptım canımYaa tüh mesajla atabiliyo musun cok merak ettim erken gebelik mi yaptin yoksa normal test mi
Heveslendirdin beni bende mi yapsamNormal test yaptım canım
Ben kızımda da öyle yapmıştım erken sonuç almıştım bakalım ben 2 gün sonra tekrarlayacamHeveslendirdin beni bende mi yapsam
Seninle adet tarihlerimiz ayni sende adetten sonra yumurtlamistin dimi erken döllenme olabilir adeti beklemeden de çıkabilir inşallah hamilesindirrBen kızımda da öyle yapmıştım erken sonuç almıştım bakalım ben 2 gün sonra tekrarlayacam
Atsana cNım testiBen kızımda da öyle yapmıştım erken sonuç almıştım bakalım ben 2 gün sonra tekrarlayacam
Evet canım erken yumurtlamisimSeninle adet tarihlerimiz ayni sende adetten sonra yumurtlamistin dimi erken döllenme olabilir adeti beklemeden de çıkabilir inşallah hamilesindirr
Canım dosya ekle açılmıyor resim atacam da açılmıyorAtsana cNım testi
Forumdan cık geri gir öyle dene canımCanım dosya ekle açılmıyor resim atacam da açılmıyor
Dosya boyutunu küçült bende çok merak ettim vallaCanım dosya ekle açılmıyor resim atacam da açılmıyor
Bende merak ediyorum seni acaba nolcak bu ay sonu kimler kalıp kimler gitcek sanki yarışmaSeninle adet tarihlerimiz ayni sende adetten sonra yumurtlamistin dimi erken döllenme olabilir adeti beklemeden de çıkabilir inşallah hamilesindirr
Ahahah evet ya sanki elenenler yeniden başlayacakBende merak ediyorum seni acaba nolcak bu ay sonu kimler kalıp kimler gitcek sanki yarışma
Benim arkadaşım yumurtlama gününde idrarda görüyordu onu ama seninki yumurtlama geçmiş acaba nedir bilmiyorum inanÇok özür dileyerek söylüyorum kızlar az önce idrarımda beyaz pütürlü bişeyler vardı bu nedir boyle
10 gün var senin erken hamilelik testi 6 gün kalayı gösteriyor en erken yarın yapsan belli olurmu kiAhahah evet ya sanki elenenler yeniden başlayacak
her yerimden belirti ararken benBenim arkadaşım yumurtlama gününde idrarda görüyordu onu ama seninki yumurtlama geçmiş acaba nedir bilmiyorum inan
ay yoksa hamile değilim de yeniden mi yumurtluyorum10 gün var senin erken hamilelik testi 6 gün kalayı gösteriyor en erken yarın yapsan belli olurmu ki
Denedim yok olmuyor canımForumdan cık geri gir öyle dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?