Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay umudu kestim zaten yarına regl olurum gibi . Hani bu kadar regl belirtisi gösterip de hamile olma ihtimalim yok gibi bugün kendimi sürekli ağlamaklı ve tatlıya gömülmüş şekilde görüyorum sinirden gülüyorum.

İliskinin 13 günü bugün bide 29 da olmuştu 7 gün olmuş onada
Valla kuzum erken yumurtlama da 11. Günde de göreni gördüm ama burada okumuştum yine hayalet çizgi görüp kanda negatif çıkan da olmuş . İnşallah sen hamişsindir istersen bi yarın kan testi yaptır

ay yoksa hamile değilim de yeniden mi yumurtluyorum
Inşallah hamilesindir ya bilmiyorum ki bahsettigin sey bende hiç olmamıştı tabiki herkesinki farklı yani test yap demeyi çok istiyorum ama çıkmaz da diye de düşünüyorum üzülmeyelim sonra

Inşallah hamilesindir ya bilmiyorum ki bahsettigin sey bende hiç olmamıştı tabiki herkesinki farklı yani test yap demeyi çok istiyorum ama çıkmaz da diye de düşünüyorum üzülmeyelim sonra
evet canım en iyisi beklemek :)

Bebeğim ben adet oldum ama seni gördüm şimdi silik çizgin hayırlı olsun dikkat et rabbim sana bağışlasın bebeğini cuma günü hayırlj haberler al inşallah. Bana da dua et.
Kuzuşum o cızgı değil kontrol cızgısı 4-5 sonra cektım ondan öyle çıktı

Bebeğim ben adet oldum ama seni gördüm şimdi silik çizgin hayırlı olsun dikkat et rabbim sana bağışlasın bebeğini cuma günü hayırlj haberler al inşallah. Bana da dua et.
Dıger aya guzel haber alacaz ınsallah yürekten hissedıyorum

Ben edemedim cnku soğan kürüne başlıcam kuzu yarın idrar testi yapcam Cuma gününe kadar sabredemedım çıkmayacak yuzdeyuz bıliyorummmmm
Yaaa niye umutsuzsunn kuzum küre başlama belki hamilesindir hiç belli olmaz adet olacak gibi mi hissediyosun

Aslında test yapsan erken gebelik çıkar 10 11 günde öğrenmiştim ben
Ya ben bu ay çok erken yumurtladım adetim bitti 5.gün yumurtlama oldu mesela bu perşembe yumurtlamanın 14.günü olacak ama benim adet günüm bi sonraki perşembe yani yumurtlamanın 20.gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…