Atamıyorum bende resim atmak istiyorum erken gebelik testini yapsana yarim sen ben normal test yaptım
Eğer 14 gün geçtiyse hayalet çizgi de olsa hamilesin diye biliyorum ben ama inşallah öylesindir canım .Denedim yok olmuyor canım
İliskinin 13 günü bugün bide 29 da olmuştu 7 gün olmuş onadaEğer 14 gün geçtiyse hayalet çizgi de olsa hamilesin diye biliyorum ben ama inşallah öylesindir canım .
Valla kuzum erken yumurtlama da 11. Günde de göreni gördüm ama burada okumuştum yine hayalet çizgi görüp kanda negatif çıkan da olmuş . İnşallah sen hamişsindir istersen bi yarın kan testi yaptırİliskinin 13 günü bugün bide 29 da olmuştu 7 gün olmuş onada
Bebeğim ben adet oldum ama seni gördüm şimdi silik çizgin hayırlı olsun dikkat et rabbim sana bağışlasın bebeğini cuma günü hayırlj haberler al inşallah. Bana da dua et.Hadi hayırlı haberle gel kuzum yA bende yapsam mı korkuyorum
Kuzum adet oldum inancım kalmadı valla.Sendekiler gebelik belirtisi insallah yapcakmisin testi bugun bende heyecan yaptim
Inşallah hamilesindir ya bilmiyorum ki bahsettigin sey bende hiç olmamıştı tabiki herkesinki farklı yani test yap demeyi çok istiyorum ama çıkmaz da diye de düşünüyorum üzülmeyelim sonraay yoksa hamile değilim de yeniden mi yumurtluyorum
evet canım en iyisi beklemek :)Inşallah hamilesindir ya bilmiyorum ki bahsettigin sey bende hiç olmamıştı tabiki herkesinki farklı yani test yap demeyi çok istiyorum ama çıkmaz da diye de düşünüyorum üzülmeyelim sonra
Kuzuşum o cızgı değil kontrol cızgısı 4-5 sonra cektım ondan öyle çıktıBebeğim ben adet oldum ama seni gördüm şimdi silik çizgin hayırlı olsun dikkat et rabbim sana bağışlasın bebeğini cuma günü hayırlj haberler al inşallah. Bana da dua et.
Dıger aya guzel haber alacaz ınsallah yürekten hissedıyorumBebeğim ben adet oldum ama seni gördüm şimdi silik çizgin hayırlı olsun dikkat et rabbim sana bağışlasın bebeğini cuma günü hayırlj haberler al inşallah. Bana da dua et.
Kuzum daha çok erken diye test yapmadım sabredebilirsem cuma ve pazar günleri yapacağım
Ben edemedim cnku soğan kürüne başlıcam kuzu yarın idrar testi yapcam Cuma gününe kadar sabredemedımKuzum daha çok erken diye test yapmadım sabredebilirsem cuma ve pazar günleri yapacağım
Yaaa niye umutsuzsunn kuzum küre başlama belki hamilesindir hiç belli olmaz adet olacak gibi mi hissediyosunBen edemedim cnku soğan kürüne başlıcam kuzu yarın idrar testi yapcam Cuma gününe kadar sabredemedımçıkmayacak yuzdeyuz bıliyorummmmm
Evet kuzu bide göğüs agrım basladı yarın yaoacam test ınsallah vardıryaaaYaaa niye umutsuzsunn kuzum küre başlama belki hamilesindir hiç belli olmaz adet olacak gibi mi hissediyosun
Yaaa niye umutsuzsunn kuzum küre başlama belki hamilesindir hiç belli olmaz adet olacak gibi mi hissediyosun
İnnnnşallah pozitif çıkar canım benim yumurtlamadan sonra 12.günüm bugünnEvet kuzu bide göğüs agrım basladı yarın yaoacam test ınsallah vardıryaaa
Aslında test yapsan erken gebelik çıkar 10 11 günde öğrenmiştim benİnnnnşallah pozitif çıkar canım benim yumurtlamadan sonra 12.günüm bugünn
Ya ben bu ay çok erken yumurtladım adetim bitti 5.gün yumurtlama oldu mesela bu perşembe yumurtlamanın 14.günü olacak ama benim adet günüm bi sonraki perşembe yani yumurtlamanın 20.gunuAslında test yapsan erken gebelik çıkar 10 11 günde öğrenmiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?