O yüzden sanki çoook bekleyeceğim gibiAslında test yapsan erken gebelik çıkar 10 11 günde öğrenmiştim ben
Erken yumurtlamışsın işte varsa çıkar kiiO yüzden sanki çoook bekleyeceğim gibi
Valla yapmak yapmamak sana kalmıs kuzu uzulmenı ıstemem valla ben zorunda olmasam benımde hıc yapasım yok cıkamyacak cnku. Mecbur yapacam sogana başlamam lazım. Ama sen bence direk kan testi yaptır o daha iyi sankiİnnnnşallah pozitif çıkar canım benim yumurtlamadan sonra 12.günüm bugünn
Gebelık belirtısı de olbılır amaVar mı bizim buralarda bir gelişme ? Benim takvim bugün gösteriyor sabah kalkıp hiç tuvalete gitmek istemedim ama baktım gelmemiş akşamda bakalım .. Normalde hep sabah veya öğlen olurdum ama hayatımda neredeyse bir ilki geçen ay görmüştüm akşam olmuştumöyle de bir karın ağrısı var ki anlatamam geçen ay 7 Ekimde olmuştum. Maalesef düzenli değil 27-28-29-30 günde bir oluyorum ve eğer ki ilk yumurtlamayı sayarsak 21 Ekimdi. Of regl olmayı beklemek neden bu kadar zor Yani o kadar çok regl belirtim var ki imkansız hamile olmam bence . Belim ağrımıyor ama karnım ağrıyor , göğüslerim acıyor , karnım şişkin fena halde , dün başım ağrıyordu migrende olduğundan ilaç içtim , inanılmz duygusalım ağlıyorum herhangi bir şeyde. Bunlar regl belirtisi bence.
Bende 7 ekimde adet oldum 19unda yumurtlamayı gördüm aslında test yapsan çıkar şimdiye varsa tabi bende bekliyorum düzenli değil bugün yarın bi geçsinVar mı bizim buralarda bir gelişme ? Benim takvim bugün gösteriyor sabah kalkıp hiç tuvalete gitmek istemedim ama baktım gelmemiş akşamda bakalım .. Normalde hep sabah veya öğlen olurdum ama hayatımda neredeyse bir ilki geçen ay görmüştüm akşam olmuştumöyle de bir karın ağrısı var ki anlatamam geçen ay 7 Ekimde olmuştum. Maalesef düzenli değil 27-28-29-30 günde bir oluyorum ve eğer ki ilk yumurtlamayı sayarsak 21 Ekimdi. Of regl olmayı beklemek neden bu kadar zor Yani o kadar çok regl belirtim var ki imkansız hamile olmam bence . Belim ağrımıyor ama karnım ağrıyor , göğüslerim acıyor , karnım şişkin fena halde , dün başım ağrıyordu migrende olduğundan ilaç içtim , inanılmz duygusalım ağlıyorum herhangi bir şeyde. Bunlar regl belirtisi bence.
Ahahha yaaa kuzum benim ben de çok heyecanlanıyorum ama cuma gününe kadar beklicem yumurtlamadan sonra 15.gün cuma ve erken gebelik testiyle varsa kesin çıkar çıkmazsa da adet olmayı beklerimErken yumurtlamışsın işte varsa çıkar kiitabi belirti de önemli bu aşamada bence idrardaki bulgular önemli belirti olabilir acabaa diyorum test mi yapsan yaa çok merak ediyorum
Canimm yaptın mı testValla yapmak yapmamak sana kalmıs kuzu uzulmenı ıstemem valla ben zorunda olmasam benımde hıc yapasım yok cıkamyacak cnku. Mecbur yapacam sogana başlamam lazım. Ama sen bence direk kan testi yaptır o daha iyi sanki
Sanmıyorum canım inatla bekliyorum gelecekse de gelsin diyorum ona göre önüme bakacağımGebelık belirtısı de olbılır ama
Bende geç yumurtlama oldu ya , doktora gittiğimde anca reglimin 15.günde yumurtayı 18mm olarak gördük ve sadece 21-23-24 ekimi değerlendirdik o hafta eşimde şehir dışına gitti. O günlerde oldu oldu , olmadıysa da bir daha olmamıştırBende 7 ekimde adet oldum 19unda yumurtlamayı gördüm aslında test yapsan çıkar şimdiye varsa tabi bende bekliyorum düzenli değil bugün yarın bi geçsin
Yok kuzum yemek pişsin gıderm çarşıyaCanimm yaptın mı test
Eee çift çizgiBak kuzu
Bebısım bu ovulasyon testi kızEee çift çizgiYanlış görmüyorum değil mi ? Yani bu testi bilmiyorum ama çift çizgi bariz gözüküyor ? Hamiş misin yani şimdi sen
Ya bende diyorum ovülasyona çok benziyor ama yine de ne olur ne olmaz belki farklı bir test markası kullanıyorsundur dedimBebısım bu ovulasyon testi kız
Kuzu daha yenı yaptım evde son bitane buldum gebelık testi bırazdan Almaya gudecem yemek pişssinYa bende diyorum ovülasyona çok benziyor ama yine de ne olur ne olmaz belki farklı bir test markası kullanıyorsundur dedimhiç kullanmadım canım hatta daha şu bir aydır falan araştırma yapıyorum bende. Puf sevinmiştim ya peki neden böyle koyu çıkıyor şu anda mı yaptın bunu daha önceden yaptığını mı gönderdin. Valla bir an için bende gaza gelmiştim gidip alacaktım eczaneden sonra verdiğim sözü düşündüm şimdi paşa paşa bekliyorum
Ay hadi inşallah gebeliktir canım ya , heyecan yaptım bak şimdi. İnşallah öyledir bir an önce güzel haberlerini bekliyoruz.Kuzu daha yenı yaptım evde son bitane buldum gebelık testi bırazdan Almaya gudecem yemek pişssin3. Yumurtlama eğer degılse muhtemelen gebelık ama bellı olmaz gorevez bakalım
Insallah canım hayırlısı ama bence yok tabı yazarım sıze tekrar yapınca öptümAy hadi inşallah gebeliktir canım ya , heyecan yaptım bak şimdi. İnşallah öyledir bir an önce güzel haberlerini bekliyoruz.
Aaaaa hamile olma ihtimalin var bence ovulasyon testiyle gebelik öğrenen bir sürü kadın duydm. Ama adet günü veya 1-2 gün öncesi çıkar ovu testinde diyorlar ya inşallah yumurtlama degildir de hamilesindir sakın soğan kürüne başlamaBak kuzu
Bu ay 2 kez mi yumurtladınnnKuzu daha yenı yaptım evde son bitane buldum gebelık testi bırazdan Almaya gudecem yemek pişssin3. Yumurtlama eğer degılse muhtemelen gebelık ama bellı olmaz gorevez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?