Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O yüzden sanki çoook bekleyeceğim gibi
Erken yumurtlamışsın işte varsa çıkar kii tabi belirti de önemli bu aşamada bence idrardaki bulgular önemli belirti olabilir acabaa diyorum test mi yapsan yaa çok merak ediyorum

İnnnnşallah pozitif çıkar canım benim yumurtlamadan sonra 12.günüm bugünn
Valla yapmak yapmamak sana kalmıs kuzu uzulmenı ıstemem valla ben zorunda olmasam benımde hıc yapasım yok cıkamyacak cnku. Mecbur yapacam sogana başlamam lazım. Ama sen bence direk kan testi yaptır o daha iyi sanki

Var mı bizim buralarda bir gelişme ? Benim takvim bugün gösteriyor sabah kalkıp hiç tuvalete gitmek istemedim ama baktım gelmemiş akşamda bakalım .. Normalde hep sabah veya öğlen olurdum ama hayatımda neredeyse bir ilki geçen ay görmüştüm akşam olmuştum öyle de bir karın ağrısı var ki anlatamam geçen ay 7 Ekimde olmuştum. Maalesef düzenli değil 27-28-29-30 günde bir oluyorum ve eğer ki ilk yumurtlamayı sayarsak 21 Ekimdi. Of regl olmayı beklemek neden bu kadar zor Yani o kadar çok regl belirtim var ki imkansız hamile olmam bence . Belim ağrımıyor ama karnım ağrıyor , göğüslerim acıyor , karnım şişkin fena halde , dün başım ağrıyordu migrende olduğundan ilaç içtim , inanılmz duygusalım ağlıyorum herhangi bir şeyde. Bunlar regl belirtisi bence.

Gebelık belirtısı de olbılır ama

Bende 7 ekimde adet oldum 19unda yumurtlamayı gördüm aslında test yapsan çıkar şimdiye varsa tabi bende bekliyorum düzenli değil bugün yarın bi geçsin

Erken yumurtlamışsın işte varsa çıkar kii tabi belirti de önemli bu aşamada bence idrardaki bulgular önemli belirti olabilir acabaa diyorum test mi yapsan yaa çok merak ediyorum
Ahahha yaaa kuzum benim ben de çok heyecanlanıyorum ama cuma gününe kadar beklicem yumurtlamadan sonra 15.gün cuma ve erken gebelik testiyle varsa kesin çıkar çıkmazsa da adet olmayı beklerim

Valla yapmak yapmamak sana kalmıs kuzu uzulmenı ıstemem valla ben zorunda olmasam benımde hıc yapasım yok cıkamyacak cnku. Mecbur yapacam sogana başlamam lazım. Ama sen bence direk kan testi yaptır o daha iyi sanki
Canimm yaptın mı test

Gebelık belirtısı de olbılır ama
Sanmıyorum canım inatla bekliyorum gelecekse de gelsin diyorum ona göre önüme bakacağım Bebek istemiyorken ne zaman gelirse gelsin diyordum hatta bu kadar reglimi takip bile etmiyordum Bir önceki ay ne zaman olduysam o hafta geldiğinde her an regl olabilirim diyordum o kadar. Bi de evlenmeden önce 30 ve üzeri günde regl oluyordum , evlendikten sonra kullandığım iğneler-ilaçlar yüzünden 27-28-29-30 arasında olmaya başladım en azndan bekarken ne zaman olacağımı biliyordum mesela 1 ekimde olduysam 1 kasım ve sonrası derdim şimdi ise belirsizlik

Bende 7 ekimde adet oldum 19unda yumurtlamayı gördüm aslında test yapsan çıkar şimdiye varsa tabi bende bekliyorum düzenli değil bugün yarın bi geçsin
Bende geç yumurtlama oldu ya , doktora gittiğimde anca reglimin 15.günde yumurtayı 18mm olarak gördük ve sadece 21-23-24 ekimi değerlendirdik o hafta eşimde şehir dışına gitti. O günlerde oldu oldu , olmadıysa da bir daha olmamıştır Beklicem canım , bu kadar beklemişim bir iki gün daha beklerim. Bazen günü gününe olduğum oluyor 7 sindeyse 7 sinde oluyorum . O yüzden 7 sine kadar beklicem dayancam artık :)

Bebısım bu ovulasyon testi kız
Ya bende diyorum ovülasyona çok benziyor ama yine de ne olur ne olmaz belki farklı bir test markası kullanıyorsundur dedim hiç kullanmadım canım hatta daha şu bir aydır falan araştırma yapıyorum bende. Puf sevinmiştim ya peki neden böyle koyu çıkıyor şu anda mı yaptın bunu daha önceden yaptığını mı gönderdin. Valla bir an için bende gaza gelmiştim gidip alacaktım eczaneden sonra verdiğim sözü düşündüm şimdi paşa paşa bekliyorum

Kuzu daha yenı yaptım evde son bitane buldum gebelık testi bırazdan Almaya gudecem yemek pişssin 3. Yumurtlama eğer degılse muhtemelen gebelık ama bellı olmaz gorevez bakalım

Kuzu daha yenı yaptım evde son bitane buldum gebelık testi bırazdan Almaya gudecem yemek pişssin 3. Yumurtlama eğer degılse muhtemelen gebelık ama bellı olmaz gorevez bakalım
Ay hadi inşallah gebeliktir canım ya , heyecan yaptım bak şimdi. İnşallah öyledir bir an önce güzel haberlerini bekliyoruz.

Aaaaa hamile olma ihtimalin var bence ovulasyon testiyle gebelik öğrenen bir sürü kadın duydm. Ama adet günü veya 1-2 gün öncesi çıkar ovu testinde diyorlar ya inşallah yumurtlama degildir de hamilesindir sakın soğan kürüne başlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…