Hadi hadi hadi heyecanla bekliyoruzInsallah canım hayırlısı ama bence yok tabı yazarım sıze tekrar yapınca öptüm
Canımmm benim ya çok sevindim hemem git kan testi ver kooooş
Müsait olunca yazsana bize son adet tarihini yumurtlaman hangi gun oldu kaç gün değerlendirebildin yaa bir suru soru var aklımdaKızlarrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmm
Kuzum dur hemen yazıyorumMüsait olunca yazsana bize son adet tarihini yumurtlaman hangi gun oldu kaç gün değerlendirebildin yaa bir suru soru var aklımdaher şeyi yazsana nolurr bi de çok umutsuzdun bak
Canımm çok sevindimmmmmm tebrik ederim bi de bak üzülüyordunKızlarrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmm
Aynen kuzu acayip üzülüyordumCanımm çok sevindimmmmmm tebrik ederim bi de bak üzülüyordun
Senin bat ne zamandı canım epey bi yorum yapılmış ya geri döndüğümde göremedim . Bi de bu test 6 gün öncesi falan mı silik çıkmış çünkü :) genelde doğru çıkıyor ama sen yine de kan testi ver yarınAynen kuzu acayip üzülüyordumvalla soktayım yaaa yanlış çıkmaz dmi bu testler
Kız gebelık testı yaptım 5 sanıye olmadan çizgi çıktı kuzum kan testı verıcem 2 saatte dua et cok ınsalkah çıkar kzuSenin bat ne zamandı canım epey bi yorum yapılmış ya geri döndüğümde göremedim . Bi de bu test 6 gün öncesi falan mı silik çıkmış çünkü :) genelde doğru çıkıyor ama sen yine de kan testi ver yarın
Büyük ihtimal hamilesin kuzum hem çabukta çıkmışKız gebelık testı yaptım 5 sanıye olmadan çizgi çıktı kuzum kan testı verıcem 2 saatte dua et cok ınsalkah çıkar kzu
Gözün aydın hayırlı haberlerle gel inşallahKız gebelık testı yaptım 5 sanıye olmadan çizgi çıktı kuzum kan testı verıcem 2 saatte dua et cok ınsalkah çıkar kzu
Canım yanlış çıkma ihtimali düşük yani gebesin ama kan sonucundan sonra kesiiinn sevineceğizzzAynen kuzu acayip üzülüyordumvalla soktayım yaaa yanlış çıkmaz dmi bu testler
Batı 10 kasımdı 5 gün önce yapmışSenin bat ne zamandı canım epey bi yorum yapılmış ya geri döndüğümde göremedim . Bi de bu test 6 gün öncesi falan mı silik çıkmış çünkü :) genelde doğru çıkıyor ama sen yine de kan testi ver yarın
Sağol canım Evet şimdi hatırladım çünkü önceden konuşmuştuk da aklıma gelmedi . Bi de bu ay umudu kesmişti. O yüzden erken yapılmasın zaten test , sonra üzülüyor boşuna sıkıntı yapıyor insan kendineBatı 10 kasımdı 5 gün önce yapmış
Amin canım inşallah bizde görürüz bu günleriAyy ne guzel hayirli olsun simdiden rabbim bu sevinci bizlerede yasatsin
Aynen balımmmm ınsallhhhhhh yaaa dua edınCanım yanlış çıkma ihtimali düşük yani gebesin ama kan sonucundan sonra kesiiinn sevineceğizzz
Amin birtanem yasatacak ınsallhAyy ne guzel hayirli olsun simdiden rabbim bu sevinci bizlerede yasatsin
Nasıl da biliyor benım kuzumBatı 10 kasımdı 5 gün önce yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?