Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzu acayip üzülüyordum valla soktayım yaaa yanlış çıkmaz dmi bu testler
Senin bat ne zamandı canım epey bi yorum yapılmış ya geri döndüğümde göremedim . Bi de bu test 6 gün öncesi falan mı silik çıkmış çünkü :) genelde doğru çıkıyor ama sen yine de kan testi ver yarın

Kız gebelık testı yaptım 5 sanıye olmadan çizgi çıktı kuzum kan testı verıcem 2 saatte dua et cok ınsalkah çıkar kzu

Reactions: H M
Kız gebelık testı yaptım 5 sanıye olmadan çizgi çıktı kuzum kan testı verıcem 2 saatte dua et cok ınsalkah çıkar kzu
Büyük ihtimal hamilesin kuzum hem çabukta çıkmış çok sevindim Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu . Şu kan testi de bir çıksında içimiz rahat etsin

Batı 10 kasımdı 5 gün önce yapmış

Batı 10 kasımdı 5 gün önce yapmış
Sağol canım Evet şimdi hatırladım çünkü önceden konuşmuştuk da aklıma gelmedi . Bi de bu ay umudu kesmişti. O yüzden erken yapılmasın zaten test , sonra üzülüyor boşuna sıkıntı yapıyor insan kendine 6 gün öncesi testler genelde silik çıkıyor ama sonuç pozitif oluyor çoğu zaman . Ay çok sevindim konu sahibimiz hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…