Hayır olmadım çıldırıyorum resmenBu arada siz oldunuz mu adet akşam bekliyordunuz
Doğru o yönden düşünmedim , aman güzel sonuçlar olsun da , buraya sonra da yazsa olurHeyecandan buraya yazmaya sıra gelmemistir daha
Bende yarin ki surpriz anne sen olacaksin diyorumHayır olmadım çıldırıyorum resmenvücudum nasıl bir oyun oynuyor bana bilmiyorum . Başka zaman olsa umursamam hatta erken gelir şimdi de gelmeyeceği tuttu bugün 29 gündeyim sürekli tuvalete gidiyorum ha oldum ha olcam diye karnımdaki şişlik inanılmaz büyüdü , arkadaşlarıma gönderdim bi tanesi şey dedi “ ben hamileliğimde bile bu kadar şişmedim “ diye . Günden güne büyüyor karnım bide kendimi yemeğe verdim stresten midir nedir 48 kiloydum 49 kilo olmuşum artık sabaha olmazsam bana da test yolları gözüktü . Sanmıyorum ben hala regl olacağıma inanıyorum
çiğdemimm hayırlı olsun bebeğimm rabbim onu sana bağışlasın hayır sağlık huzur dolu bir gebelik olsun. Rabbbimn burdaki herkese nasip etsin.Dıger aya guzel haber alacaz ınsallah yürekten hissedıyorum
Keşke canım keşke öyle olsa ama sanmıyorum . Hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda vardır vakti zamanı elbetBende yarin ki surpriz anne sen olacaksin diyorum
Resmî nasıl attın canm bende dün size atamadım dosya ekle açılmıyor bendeBak kuzu
Çok sevindim kuzum hayırlı olsun darısı digerlere inşallahKızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım
Inşallah seninde hamiş haberini alırız canımKeşke canım keşke öyle olsa ama sanmıyorum . Hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda vardır vakti zamanı elbet
Bugun bi testte sen yapmalisin artikKeşke canım keşke öyle olsa ama sanmıyorum . Hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda vardır vakti zamanı elbet
Superrrrrrrrrr darisi basimiza gebelerin duasi kabul olurmus bizlerede dua etmeyi unutma olur mu rabbim hayirlisiyla saglikla evladina kavustursun insallahKızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım♥
Amin kuzum edıyrordum dua DHA cok edicem rabbım aratmadan versın ınsallaj bakın ben hamıle kaldıysam herkes kalabılır am zamanı var Rabbime bol dua edın tedanıxı olunSuperrrrrrrrrr darisi basimiza gebelerin duasi kabul olurmus bizlerede dua etmeyi unutma olur mu rabbim hayirlisiyla saglikla evladina kavustursun insallah
Canımm benımmm. Darısı sana diğer ayn benceCanım
çiğdemimm hayırlı olsun bebeğimm rabbim onu sana bağışlasın hayır sağlık huzur dolu bir gebelik olsun. Rabbbimn burdaki herkese nasip etsin.
Canım ben sana en iyi örneğim o zaman çünkü ovulasyon testıyle 8.denememdi düşün. Artık herseydn vazgecmıstım üzülmekten bıkmıştım. Ama asla duamı bırakmadım tedavımi oldum duamı ettim rabnım de nasıp etti kaç seneden sonra
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim senin adınaKızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım
Canım geç döllenme de olabilir adet olmazsam bir hafta sonra kan ver inşallah vardır ya normalde günün geçer mi düzenli mı olursunKızlar 28.adet başlangıcım pazartesi 29. Dün bugünde 30. Gün. Normalde yarına kadar bekleyecektim ama eşimi işe yolcu ettikten sonra alışverişe çıktım eczanenin önünden geçtim , dünde olmayınca “aman alayım ne olcak ki hem stresten kurtulurum “dedim aldım test hem gebelik varsa da bu zamana kadar illa ki belli olurdu dedim . Biliyorsunuz ki doktor kontrolünde olduğum için geç yumurtlama oldu ve 15.gün 21 ekime denk geliyordu 17.gün 23 ve 18.gün 24 ekimdi kısacası yumurtlama üzerinden 17-15-14 gün geçmiş oldu bugünle beraber . Dünde inanılmaz midem bulanmaya başladı ( geçen ayda yaşadığım için ona göre doktorun verdiği ilacı almam lazımdı ama her ihtimale karşı almadım ) ama testin sonucu ne derseniz koskoca bi NEGATİFzaten regl olacağımı biliyordum ama olmadım sinirlerim bozuldu bide açıköğretimden çocuk gelişimi okuyorum haftaya sınavlarım var onun stresine mi girdim de mideme vurdu anlamadım çünkü geçen ayda böyle stres yapmıştım dersleri yetiştiremicem diye . Yani anlayacağınız hamile değilim ve hala regl olmadım ... Ovülasyon testi alsam yapamıcam tam da sınav zamanlarına denk geliyor , doktor bazı testler vermişti onları yaptırıp yaptırmamak konusunda da inanılmaz kararsızım .. şu an ne yapacağımı bilmiyorum .
Bu kadar neden bekletiyorr anlamıyorum yaa bende yarını bekliyorumKızlar 28.adet başlangıcım pazartesi 29. Dün bugünde 30. Gün. Normalde yarına kadar bekleyecektim ama eşimi işe yolcu ettikten sonra alışverişe çıktım eczanenin önünden geçtim , dünde olmayınca “aman alayım ne olcak ki hem stresten kurtulurum “dedim aldım test hem gebelik varsa da bu zamana kadar illa ki belli olurdu dedim . Biliyorsunuz ki doktor kontrolünde olduğum için geç yumurtlama oldu ve 15.gün 21 ekime denk geliyordu 17.gün 23 ve 18.gün 24 ekimdi kısacası yumurtlama üzerinden 17-15-14 gün geçmiş oldu bugünle beraber . Dünde inanılmaz midem bulanmaya başladı ( geçen ayda yaşadığım için ona göre doktorun verdiği ilacı almam lazımdı ama her ihtimale karşı almadım ) ama testin sonucu ne derseniz koskoca bi NEGATİFzaten regl olacağımı biliyordum ama olmadım sinirlerim bozuldu bide açıköğretimden çocuk gelişimi okuyorum haftaya sınavlarım var onun stresine mi girdim de mideme vurdu anlamadım çünkü geçen ayda böyle stres yapmıştım dersleri yetiştiremicem diye . Yani anlayacağınız hamile değilim ve hala regl olmadım ... Ovülasyon testi alsam yapamıcam tam da sınav zamanlarına denk geliyor , doktor bazı testler vermişti onları yaptırıp yaptırmamak konusunda da inanılmaz kararsızım .. şu an ne yapacağımı bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?