Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım kuzum bakalım regl olmadım hala olduktan sonra ikinci gününde gidip yaptıracağım inşallah bir sorun çıkmaz

Mide bulantısı geçen ayda bu ayda ben yaşadım . Hala mesela adet olmayı bekliyorum bir iki gün geçti test negatif çıktı . Bazen stres yaptığımızda da olabiliyor . Ama inşallah siz hamişsinizdir
Amin inşallah Allah isteyen herkese verdı. Hayırlısı *gg
Mide bulantısı geçen ayda bu ayda ben yaşadım . Hala mesela adet olmayı bekliyorum bir iki gün geçti test negatif çıktı . Bazen stres yaptığımızda da olabiliyor . Ama inşallah siz hamişsinizdir
İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Regl olmayı bekliyorum ikinci gününde yaptırıcam testleri bakalım

Kızlar benim adetim sonunda geldi . Bugünde olmasaydım 32 günümdeydim geçen ay 7 ekimde olmuştum bu ayda 7 kasım. Düzensizlik işte , şu gün tam olcam diyebilmeyi çok istedim bakalım şimdi yarın doktora gidip testleri yaptırmam gerek .

Neyse en azından geldi şükür ya aklımızda soru işareti kalmadı 2. Gününde yapılan testler hangileri acaba

Kızlar buna konu açtım da buraya da soruyum cinsel iliskiden soguma yasayanlar oldumu duydunuz mu hiç ben 4 gündür eşimin bana yaklasmasını istemiyorum midem bulanıyor tiksinti var cinsel ilişkiye karşı bu hamilelik belirtisi olabilir mi gunume 7 gün kaldi

Neyse en azından geldi şükür ya aklımızda soru işareti kalmadı 2. Gününde yapılan testler hangileri acaba
Kuzum bu ay reglm dalga geçti resmen benimle ya. Doktor benden FSH-LH-PRL-TSH testleri istedi canım hormonlarla alakalı.

Valla canım etrafımda bu olaya şahit olduğum iki arkadaşım vardı onlar hamile kaldıkları zaman yapmak istememişlerdi.Ama hamilelik belirtisi midir bilemem.

Valla canım etrafımda bu olaya şahit olduğum iki arkadaşım vardı onlar hamile kaldıkları zaman yapmak istememişlerdi.Ama hamilelik belirtisi midir bilemem.
Anladım kuzum kocam da bana yaklaşmaya çalışıyor istemiyorum diye şakalaşıyor benimle felan olmuyor çok kötü bisey yaklaşamıyorum elimde değil

Anladım kuzum kocam da bana yaklaşmaya çalışıyor istemiyorum diye şakalaşıyor benimle felan olmuyor çok kötü bisey yaklaşamıyorum elimde değil
Zaman ver biraz canım kendine de.. Bizde 21-23-24 ekimde üst üste neredeyse birlikte olunca eşim "zorla yapıyoruz resmen" dedi güldük ama onu öyle bir söyledi ki :) " sen dua et üst üste 4-5 gün yapmıyoruz " dedim. Şaka bir yana biz eşimle normalde de iki günde yada en fazla üç günde bir ilişkiye girdiğimiz için , eşimde o yüzden hep " nasıl denk gelmez hiç mi o günlerde yapmadıkta çocuk olmuyor " demişti. Hani gerçekten haklı düzenli olunca hiç mi denk gelmedi diye oturup düşündüm sonra da doktora gittim zaten. Doktora göre ise 1 sene beklemem daha uygunmuş muş, ya zaten ben gittiğimde 7 aydır olmuyordu bak şimdi de olmadı 8 ay bence bir şeyler var ki ben geçen sene aralıkta doğum kontrol haplarını bıraktım biz çock olayını düşündüğümüz için ..şubatta kist çıktı onu temizlemek için tekrar içmek zorunda kaldım doğm kontrol hapı , temizlenmişti baktığında neredeyse 1 sene olcak.. Bilmiyorum dua ediyorum sürekli dün sürekli ağladım eşimde eve geldiğinde o halde gördü beni oda üzüldü. Ama bu konuda eşin çok önemli canım biz 3,5 yıllık evliyiz ben eşimden bu kadar destek geleceğini beklemiyordum , "olur , kendini sıkma , bizi de üzme , stres yaptırma bize de " falan dedi güzelce.

Ne güzel çok şanslısın bu konuda kimi erkek böyle konularda çok anlayissiz oluyor inşallah olur sana bisey diyim ben eskilerden duymuştum 2 gunde bir ilişkin olsun ay boyunca ve ayaklarını havaya kaldırıp altına yastık köy bunu deneyenler olumlu sonuç almışlar inşallah sebep olur hamile kalırsın herşey Allahın takdiri gönlündeki inşallah olacak sabrettikce daha da guzelesecek inşallah bide rahmin felan dönmüşse olmayabilir benim annem rahmimi yaptığı zaman kızıma hamile kalmıştım o ay koca karı hurafeleri tutuyor yani

Kızlar merhaba 16,5cm yumurtam varmıs ovu yaptım bıde oda koyulastı bıkacgune catlar ıns aranızda duphaston kullanan varmı bana verdı dr sızler ne durumdasınız kasımmayınıns ugurlu gelır

Bu ayda geçen ayda yastık koydum canım (ondan öncekilerde karı-koca işsiz olunca hemen kalkıyordum beklemiyordum ) ama olmadı , yani kimisinde tutuyor bu , mesela bir arkadaşım uyumuş tutmuş , diğer arkadaşım ise hemen kalkmış tutmuş :) Bence kadının doğurganlığıyla alakalı , stresle , beslenmeyle alakalı bazı şeyler , tabi bu bahsettiğim kadında da erkekte de problem yoksa .
Bakalım yarın kan tahlilini vereyim geçen sene TSH yani tiroidlerimdeki iltihaplanmadan baya değerim yüksekti , ilaç falan kullandım , geçen ay midem bulanıyor diye gittiğimde 2.50'lere düşmüş ki daha önceden 4.54 dü. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz . Eğer bende bi sıkıntı yoksa ovülasyon alıp deneyim diyorum, reglimin 10.günü başlayayım nede olsa bende geç yumurtlama var . Eğer yine olmazsa artık eşim sperm testi verecek.Şimdilik bunları planladım. Kistte yok bende mesela , vardı temizlendi , miyom var o da rahmin önünde değilmiş hamile kalmama engel değilmiş yani bakalım hayırlısı canım pek düşünmicem çünkü sınavlarım var haftaya ve odaklanamıyorum artık sürekli düşünmekten araştırmaktan. Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin.

Kızlar merhaba 16,5cm yumurtam varmıs ovu yaptım bıde oda koyulastı bıkacgune catlar ıns aranızda duphaston kullanan varmı bana verdı dr sızler ne durumdasınız kasımmayınıns ugurlu gelır
Yani canım şöyle diyeyim ben reglimin 15.gününde 18mm'yi görmüştüm (doktor kontrolünde) ondan öncekilerde doktor yapsan da olmaz demişti .Hoş değişen olmaz 15-17-18.günleri değerlendirdik yine gebe değilim

Adetmı oldun cnm nasıp cnm nasıp bende 9 aydır ugrasıyorum ılk bebek 4 ayda olmustu onuda 20.haftada erken dogurdum sımdı olmuyor allah buyuk zamanı varmdemekkı elımızden gelenı yapıp ona bırakcaz

Adetmı oldun cnm nasıp cnm nasıp bende 9 aydır ugrasıyorum ılk bebek 4 ayda olmustu onuda 20.haftada erken dogurdum sımdı olmuyor allah buyuk zamanı varmdemekkı elımızden gelenı yapıp ona bırakcaz
Evet kuzum , gecikti de bu ay bide bugün oldum , yarın bazı testler vermişti doktor onları yaptıracağım hayırlısı olsun. Rabbim ne zaman vereceğini bilir , önemli olan sağlıklı sıhhatli doğması.

Tabıkı cnm oyle sen testlerını yaptır al sonuclarını yenı aya odaklan hoc gecmısı dusunme

Bencede odaklanma bir tanıdığım var 5 yıl çocuğu olmamış sonra kıbrıs tatile gittiler o ay sitres yapmamış zaten olmuyor felan diye sans a o ay hamile kalmış sende sınavlarına odaklan emin yumurtlama günlerini akıntılarından kaşık gunlerinden anlarsın onlari takip et ovilasyonla daha sıkıntı olur sitres yapsrsin o zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…