Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geç döllenme de olabilir adet olmazsam bir hafta sonra kan ver inşallah vardır ya normalde günün geçer mi düzenli mı olursun
Valla kuzum 28-29-30 günde bir oluyorum takvimime baktığımda bir kaç aylık 28 olmuş bir ay 2 ay 29 1 ay 30 falan böyle gitmiş bende bugün 30.gün diye test yaptım yarına kadar bekleyecektim ama sanmıyorum yani her türlü paşa paşa reglinin gelmesini beklicem. He oldu da Pazartesiye kadar olmazsam gider kan tahlili veririm ama bugün yarın kesin olurum. Başka bahara kaldı benim hamilelik

Bu kadar neden bekletiyorr anlamıyorum yaa bende yarını bekliyorum
Sorma canım ya inan hamilelik işi devreye girdiğinden beri regl benimle resmen dalga geçiyor , başka zaman olsa umursamam ama işte bir umut oluyor ya hep her zaman..

Sorma canım ya inan hamilelik işi devreye girdiğinden beri regl benimle resmen dalga geçiyor , başka zaman olsa umursamam ama işte bir umut oluyor ya hep her zaman..
Benim de hiç gecikmezdi ilk defa geçen ay 4 5 gün gecikti çok heveslenmiştim ah o umut var yaa fakirin ekmegi diyorlar gercekten de oyle gununden once bile hevesleniyor umut ediyor insan kaldi ki gec gelmesi ama bi gelişi vardı sorma gitsin canımdan can gitti.

Biliyorum canım bende onu takip ediyorum hatta birkaç defa dm'den onunla yazışmıştım ordan
Benim denediğim günleri kendisi de teyit etmişti zaten...ama nasip işte o vakit gelmedikçe olmuyo kürtaj olalı tam 6 ay geçti ben şunu sormak istedim sana hani pik olmadan önce, pik günü ve 2 gün sonrası dahil toplam 4 gün boyunca üstüste deneyin diyolarya sende o şekilde hergünmü değerlendirmiştin yumurtlama günlerinde? Bide o bayanın sattığı testlerdenmi kullandın?

Zaten ben biliyordum regl olcağımı, hamile olmadığımı ama bir haftadır çekiyorum karın ağrısını , iki gündür de midem bulanıyor , baktım dün olmadım bugün sabah bir umut baktım olmadım ee alayım test dedim çıksa çıkar diye düşündüm . Allahtan kendimi hamileliğe odaklamadım , regl olcağıma odakladığım için üzüldüm ama çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamadım bu kadar gecikmeye eğer hamileliğe odaklasaydım kendimi çok ağlardım kendime gelemezdim. Hayırlı olsun Allah tez zamanda versin inşallah ne yapalım bu ayda kaderimizde yokmuş diyorum. Allah vereceği zamanı biliyor diye umut ediyorum.

Ben doktor tedavısındeydım birde canım doktor gün aşırı demıstı bende oyle yapmıştım

ben de bu ay bütün umutlarımla bekliyorum kızlar Allah inşallah yüzümüzü güldürür. Adetin 9. günündeyim calısmalara yeni baslıcaz, ay sonunda güzel haberler almayı umuyorum, hoş 1 senedir ellerim bomboş ama

Hayırlı olsun kuzum çok sevindim senin adına
Tatlım eşin ne yaptı nasıl söyledin :) Ya bu konuyu sen açmıştın umarım bize de hayırlı gelir. Ben umudu bu aydan kestim artık önümüzdeki aya. Sence ovülasyon testi alayım mı ben direkt doktora gitmeyi tercih etmiştim . Ama bu ayda sınavlarım var, hoş hala regl olmadım ama testim kocaman bir NEGATİF çıkarttığı için el mahkum adet olmayı bekliyorum. Bir de bu ovülasyon testleri çok meşaketli sıvı alımı yapma , şu saatler arasında yap falan :) Pek bir uğraştırıcı gibi. Ben hemen de başlamam , geç yumurtlama olduğu için anca 10.günde başlarım. Bu arada hiç TSH , LH , FSH , PRL falan daha önce yaptırdın mı ?

Kızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım
Tatlım eşin ne yaptı nasıl söyledin :) Ya bu konuyu sen açmıştın umarım bize de hayırlı gelir. Ben umudu bu aydan kestim artık önümüzdeki aya. Sence ovülasyon testi alayım mı ben direkt doktora gitmeyi tercih etmiştim . Ama bu ayda sınavlarım var, hoş hala regl olmadım ama testim kocaman bir NEGATİF çıkarttığı için el mahkum adet olmayı bekliyorum. Bir de bu ovülasyon testleri çok meşaketli sıvı alımı yapma , şu saatler arasında yap falan :) Pek bir uğraştırıcı gibi. Ben hemen de başlamam , geç yumurtlama olduğu için anca 10.günde başlarım. Bu arada hiç TSH , LH , FSH , PRL falan daha önce yaptırdın mı ?

Inşallah olmazsın kuzum Allah gönlüne göre versin

Bende beklemedeyim yalnız mide bulantım bel agrısı var göbekten kasıklarıma kadar inen bir ağrı var 4 kaldı regl dönemim için sizce hamile miyim

Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Eylül 2018’den beri evliyim ancak 6 aydır korunmuyoruz. İlk 3 ay olmayınca adetimin 3.günü doktora gittim ve tahlillerim yapıldı. Yumurta tembelliği var dedi doktor. Aynı zamanda tsh 4 civarı çıktığında dahiliyeye yönlendirdi guatr için. Şimdi 3 aydır ilaç kullandım guatr inmeye başladı. Ancak yine gebelik elde edemedik ve adetim 12-13 gün gecikti stresten olabilir demişti doktor. Tarlusal içtim 30 ekimde adet gördüm. 5.günü klomene başlayacaksın dedi. 3 gündür içiyorum Cumartesi kontrole gideceğim ona göre iğne vuracağız dedi. Aynı zamanda 3 aydır inofolic combi kullanıyorum. Bu klomen ve iğne tedavisi gerçekten işe yarıyor mu? Yumurta tembelliği kötü birşey mi? Yeni yeni araştırmaya başladığım için maruz görün beni :) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Bende beklemedeyim yalnız mide bulantım bel agrısı var göbekten kasıklarıma kadar inen bir ağrı var 4 kaldı regl dönemim için sizce hamile miyim
Mide bulantısı geçen ayda bu ayda ben yaşadım . Hala mesela adet olmayı bekliyorum bir iki gün geçti test negatif çıktı . Bazen stres yaptığımızda da olabiliyor . Ama inşallah siz hamişsinizdir

Amin
Geçen senelerde ben daha çocuk düşünmüyorken mide bulantısıyla gittim iç hastalıklarına , tiroidlerde iltihaplanma olduğunu öğrendim 4.94 en yüksek değerken benim 4,54 dü tembel çalışıyordu ilaç içtim ama düşmemişti . Doğum kontrol haplarını bıraktan sonra aradan bir kaç ay geçti yaklaşık bir 6 ay.. geçen ay yine mide bulantısı şikayetiyle gittiğimde 2.50 lere düşmüş.şimfi regl olmayı bekliyorum bi kaç test yaptırmam lazım . Umarım hormonlarda sıkıntı yoktur .
Yumurta tembelliğini bende bilmiyorum ama onun çözümü var sanırım ilaç iğne işe yarıyor diye duymuştum yne de yalan olmasın .

Benim de ağustostaki tahlilim 4.10du, şimdi ilaçtan sonra 2,66 düşmüş ama yine de gebelik için 2,5 altında arıyorlar hanımlar eğer tsh değeriniz yüksekse mutlaka önce ona baktırın çünkü gebeliği engelliyor

Ben hıc beklemıyordum canım ama ben hamıle kaldıysam herkes kalır Allahın ızınyle sadece bekleyin dua edin ben tek bunu yaptım Benım hormonlar normaldi canım sadece pko vardı LH yuksektı oda düştü zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…