Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ovülasyon da sıkıntı sokacak beni biliyorum huyumu da bilmiyorum neyse yarın bi olsun da şu testleri yaptırayım sonrasına bakarız artık .

Kızlar ben hastaneden geliyorum bugün gunume 7 gün var ayağım çok kötü ağrıyordu kan verdim br hcg 9 çıktı gebelik var dedi

Kızlar ben hastaneden geliyorum bugün gunume 7 gün var ayağım çok kötü ağrıyordu kan verdim br hcg 9 çıktı gebelik var dedi
yaa seninle batlar aynıydı biziim :)) çok mutlu oldum çok sevindim kuzum, cuma test yapıcam diyodun erkenden öğrendin bak :)

aaaaa milammmm inanmıyorum harika bi haber buuu
Darısı sana canım sende belirtiler devam ediyormu benimki kaşık ağrısı sırt bel agrisi ve bugun baslayan sol bacak agrim hafif mide bulantısı ve cinsel iliskiden soguma isteksizlik dunden beride sik idrar cikma buraya yaziyimda bazılarına yardımcı olalım

yaa seninle batlar aynıydı biziim :)) çok mutlu oldum çok sevindim kuzum, cuma test yapıcam diyodun erkenden öğrendin bak :)
Aynıyız bende çıktıysa sende de çıkar büyük ihtimal ama teste değil kan da test bende çıkmadı 14 kasım adet bekliyordum

Aynıyız bende çıktıysa sende de çıkar büyük ihtimal ama teste değil kan da test bende çıkmadı 14 kasım adet bekliyordum
canım ben yarın idrar testi yapmayı düşünüyodum ama bende de seninki gibi idrarda çıkmayabilir acaba bende direk kan mı versem belirtilerim devam ediyo ara sıra kasık ve bel ağrısı karnımda şişlik var. ama bugün de grip oldum mide bulantım baş ağrım var inşallah gripten değil hamileliktendir sabah gidip kan mı versem yarın bata 6 gün kalacak

az önce sağ kasığımda içten bi yanma oldu sanki çok fena oldum mutfaktaydım ayakta duramadım hemen oturdum bazen de idrardan sonra sarı akıntı geliyo peçeteye

Kuzum çok çok çok sevindim tebrikler Ah darısı bizlerin başına . Bir bir alıyoruz hamilelik haberlerini

Valla en iyisi kan tahlili idrar yanıltabiliyor . Zaten normal gebelik testlerini regliniz geçince yapın diyorlar ben geçtiği için yapmıştım . Eğer erken öğrenmek istiyorsanız da yine en erken 6 gün öncesi testler var oradan öğrenebilirsiniz silikte çıksa hamilesiniz demektir zaten . O yüzden kan tahlili vermek aslında en mantıklısı çünkü idrarda geç gözüküyor inşallah siz de hamişsinizdir benimki başka bahara kaldı bu ay hamile kalsaydım Temmuz’a denk geliyordu babası gibi yengeç olacak bir de erkek olursa vay halime diyordum Şaka bir yana hamilelik haberleriniz beni çok mutlu ediyor umut ediyorum sürekli bende

Çıkar varsa kuzum

Gec değil bence daha 14 bir hafta var muhtemelen yumurtlama döneminde hamile kaldım 30 ekimde
Hayırlı olsun canım bende 29 ekimde yumurtladım benim göğüs uçlarım yumurtlamadan 3 gün sonra acımaya başladı belirtilerinin arasında varmı acaba

Inşallah kuzum rabbim sizlere de nasip etsin bol bol dua edecem size yarn namazdan sonra inşallah
Allah kabul etsin kuzum yarın da kandil . Hatta bende oruç tutmak , namaz kılmak istiyordum ama malum regl oldum ama yine de dua edeceğim . Sağlıklı huzurla bebişini kucağına alırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…