Aynen ovülasyon da sıkıntı sokacak beni biliyorum huyumu daBencede odaklanma bir tanıdığım var 5 yıl çocuğu olmamış sonra kıbrıs tatile gittiler o ay sitres yapmamış zaten olmuyor felan diye sans a o ay hamile kalmış sende sınavlarına odaklan emin yumurtlama günlerini akıntılarından kaşık gunlerinden anlarsın onlari takip et ovilasyonla daha sıkıntı olur sitres yapsrsin o zaman da
aaaaa milammmm inanmıyorum harika bi haber buuuKızlar ben hastaneden geliyorum bugün gunume 7 gün var ayağım çok kötü ağrıyordu kan verdim br hcg 9 çıktı gebelik var dedi
yaa seninle batlar aynıydı biziim :)) çok mutlu oldum çok sevindim kuzum, cuma test yapıcam diyodun erkenden öğrendin bak :)Kızlar ben hastaneden geliyorum bugün gunume 7 gün var ayağım çok kötü ağrıyordu kan verdim br hcg 9 çıktı gebelik var dedi
Aynen öyle dün test yaptım tekrar negatif erken olduğu için çıkmadı doktor 1 hafta 10 günlük dediyaa seninle batlar aynıydı biziim :)) çok mutlu oldum çok sevindim kuzum, cuma test yapıcam diyodun erkenden öğrendin bak :)
ay çok şaşırdım çook erken öğrendin maşallah :) geç döllenme mi olmuş canımAynen öyle dün test yaptım tekrar negatif erken olduğu için çıkmadı doktor 1 hafta 10 günlük dedi
Darısı sana canım sende belirtiler devam ediyormu benimki kaşık ağrısı sırt bel agrisi ve bugun baslayan sol bacak agrim hafif mide bulantısı ve cinsel iliskiden soguma isteksizlik dunden beride sik idrar cikma buraya yaziyimda bazılarına yardımcı olalımaaaaa milammmm inanmıyorum harika bi haber buuu
Sen de bi test yapsan miiay çok şaşırdım çook erken öğrendin maşallah :) geç döllenme mi olmuş canım
Gec değil bence daha 14 bir hafta var muhtemelen yumurtlama döneminde hamile kaldım 30 ekimdeay çok şaşırdım çook erken öğrendin maşallah :) geç döllenme mi olmuş canım
Aynıyız bende çıktıysa sende de çıkar büyük ihtimal ama teste değil kan da test bende çıkmadı 14 kasım adet bekliyordumyaa seninle batlar aynıydı biziim :)) çok mutlu oldum çok sevindim kuzum, cuma test yapıcam diyodun erkenden öğrendin bak :)
canım ben yarın idrar testi yapmayı düşünüyodum ama bende de seninki gibi idrarda çıkmayabilir acaba bende direk kan mı versem belirtilerim devam ediyo ara sıra kasık ve bel ağrısı karnımda şişlik var. ama bugün de grip oldum mide bulantım baş ağrım var inşallah gripten değil hamileliktendir sabah gidip kan mı versem yarın bata 6 gün kalacakAynıyız bende çıktıysa sende de çıkar büyük ihtimal ama teste değil kan da test bende çıkmadı 14 kasım adet bekliyordum
kuzum direk kan mı versem ya idrarda çıkmazsaSen de bi test yapsan mii
Kuzum çok çok çok sevindim tebriklerKızlar ben hastaneden geliyorum bugün gunume 7 gün var ayağım çok kötü ağrıyordu kan verdim br hcg 9 çıktı gebelik var dedi
Valla en iyisi kan tahlili idrar yanıltabiliyor . Zaten normal gebelik testlerini regliniz geçince yapın diyorlar ben geçtiği için yapmıştım . Eğer erken öğrenmek istiyorsanız da yine en erken 6 gün öncesi testler var oradan öğrenebilirsiniz silikte çıksa hamilesiniz demektir zaten . O yüzden kan tahlili vermek aslında en mantıklısı çünkü idrarda geç gözüküyor inşallah siz de hamişsinizdir benimki başka bahara kaldıcanım ben yarın idrar testi yapmayı düşünüyodum ama bende de seninki gibi idrarda çıkmayabilir acaba bende direk kan mı versem belirtilerim devam ediyo ara sıra kasık ve bel ağrısı karnımda şişlik var. ama bugün de grip oldum mide bulantım baş ağrım var inşallah gripten değil hamileliktendir sabah gidip kan mı versem yarın bata 6 gün kalacak
Çıkar varsa kuzumcanım ben yarın idrar testi yapmayı düşünüyodum ama bende de seninki gibi idrarda çıkmayabilir acaba bende direk kan mı versem belirtilerim devam ediyo ara sıra kasık ve bel ağrısı karnımda şişlik var. ama bugün de grip oldum mide bulantım baş ağrım var inşallah gripten değil hamileliktendir sabah gidip kan mı versem yarın bata 6 gün kalacak
Inşallah kuzum rabbim sizlere de nasip etsin bol bol dua edecem size yarn namazdan sonra inşallahKuzum çok çok çok sevindim tebriklerAh darısı bizlerin başına . Bir bir alıyoruz hamilelik haberlerini
Hayırlı olsun canım bende 29 ekimde yumurtladım benim göğüs uçlarım yumurtlamadan 3 gün sonra acımaya başladı belirtilerinin arasında varmı acabaGec değil bence daha 14 bir hafta var muhtemelen yumurtlama döneminde hamile kaldım 30 ekimde
Allah kabul etsin kuzum yarın da kandil . Hatta bende oruç tutmak , namaz kılmak istiyordum ama malum regl oldumInşallah kuzum rabbim sizlere de nasip etsin bol bol dua edecem size yarn namazdan sonra inşallah
Benim belirtilerim arasında var canım evet sızlama karıncalanma gibi oluyor ara sıraHayırlı olsun canım bende 29 ekimde yumurtladım benim göğüs uçlarım yumurtlamadan 3 gün sonra acımaya başladı belirtilerinin arasında varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?