Yani şimdi yine de kesin konuşmak istemiyorum ama adet gecikmesi de yaşandığı için bu zamanda muhakkak kanda çıkardı diye düşünüyorum . Eğer ki tabii daha sonrasından yumurtlama olmamışsa bi daha. Ovülasyon testlerinde bile erken yumurtlama da bir arkadaşım 11.günde öğrenmişti ama genelde 14. Günden sonra silikte olsa çıkabiliyor . Eğer test yapsaydınız o zaman kan tahlili verin derdim ama kan tahlili vermenize rağmen bu rakamlar bu zamanda daha yüksek olması gerekiyor .17 ekimdi yumurtlama gunum
Maşallah kuzum çok iyi ilişki günlerini hatırlıyor musun yumurtlama gunun ne zamandıKızlar hcg 63,29 çıktı nasıl
Ne güzel valla ben senin yerinde olsam hayatta sabredemezdim ki öyle oldu gittim erkenden verdimPeki benim daha kan vermeye gitmemiş olmama kaç puan. Rahatlığa çok alıştım
Gitmeyi çok istiyoeum ama ilki düşük olduğu için hazırlandım hastaneye gitmeye karar verdim ama otobüse binince başka yerde indim böyle kötü bi etki bıraktı uzerimde hastane ve ordaki iki doktor var zaten ikisiyle de gorustum sözleri tokat gibiydi soğudum cook soğudumNe güzel valla ben senin yerinde olsam hayatta sabredemezdim ki öyle oldu gittim erkenden verdim
Neyi bekliyorsun kuzum adetin geçmesini falan mıPeki benim daha kan vermeye gitmemiş olmama kaç puan. Rahatlığa çok alıştım
Adetim geçti canimm, benim hastane fobim oluştu ilk düşükten sonra. Dün gitmek için otobüse bindim fakat başka yerde indim gidemedim bi türlüNeyi bekliyorsun kuzum adetin geçmesini falan mı
Önlem amaçlı gitmelisiniz bence belki düşük tehlikesi olur progestan ya da iğne yazar doktor başka doktora gidin malesef ki doktorlar rahatça diyebiliyorlar kalbi durdu vs ama her doktor da bir değilAdetim geçti canimm, benim hastane fobim oluştu ilk düşükten sonra. Dün gitmek için otobüse bindim fakat başka yerde indim gidemedim bi türlü
hatırlıyorum kuzum ovulasyonla takip etmiştim 25-26 ekim 27de çatlama olmuştu ama ilişki olmadıMaşallah kuzum çok iyi ilişki günlerini hatırlıyor musun yumurtlama gunun ne zamandı
ayyy gitsene kız bat ne zaman :) bu topik herkese iyi geldi baksana patır patır hamişlik haberi veriyoruzPeki benim daha kan vermeye gitmemiş olmama kaç puan. Rahatlığa çok alıştım
Canım senin yumurtlamadan sonra 12. Gününmüydü bu günhatırlıyorum kuzum ovulasyonla takip etmiştim 25-26 ekim 27de çatlama olmuştu ama ilişki olmadı
25 ekimde yumurtlamamın 1. günüydü canım bugün 15. günü ama ben bu ay erken yumurtladım, adetim bitti 5 gün sonra ovulasyon testinde yumurtlama gördüm. bu ay da 14 kasımda adet olmayı bekliyodum daha 6 gün var kuzumCanım senin yumurtlamadan sonra 12. Gününmüydü bu gün
Anladım canım ben çatlama gününden sonra saymaya başlıyorum bubgün 10. Gün test yaptım negatif çıktı25 ekimde yumurtlamamın 1. günüydü canım bugün 15. günü ama ben bu ay erken yumurtladım, adetim bitti 5 gün sonra ovulasyon testinde yumurtlama gördüm. bu ay da 14 kasımda adet olmayı bekliyodum daha 6 gün var kuzum
o zaman evet çatlamadan sonraki 12.günüm doğru dedin canımAnladım canım ben çatlama gününden sonra saymaya başlıyorum bubgün 10. Gün test yaptım negatif çıktı
Sende haklısın pozitif düşün pozitif olsun ben ilk bebegim kalbi durdu kürtaj oldum ikinci kızımda hep korktm kanamalı geçirdim 4 aya kadar 4 aydan sonra spinal bifidali olduğuna öğrendim aldır dedi doktorlar ben aldırmadım iyiki de aldırmamışımGitmeyi çok istiyoeum ama ilki düşük olduğu için hazırlandım hastaneye gitmeye karar verdim ama otobüse binince başka yerde indim böyle kötü bi etki bıraktı uzerimde hastane ve ordaki iki doktor var zaten ikisiyle de gorustum sözleri tokat gibiydi soğudum cook soğudum
Senin ki benden 4 gün önce o zaman tutmuşhatırlıyorum kuzum ovulasyonla takip etmiştim 25-26 ekim 27de çatlama olmuştu ama ilişki olmadı
evett ya bende çok sevindim senin için canım benim :) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)Senin ki benden 4 gün önce o zaman tutmuş ☺rabbim tamamını erdirsin hayırlısıyla gelsin bebiş inan kendime sevindiğim gibi sevindim adına
Canım testte çıkmaya bilir ben 9 günde yaptım çıkmadı dün yumurtlamanın 10 günüydü beta hcg 9 cikti pozitif dedi kan tahlilindeAnladım canım ben çatlama gününden sonra saymaya başlıyorum bubgün 10. Gün test yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?