Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17 ekimdi yumurtlama gunum
Yani şimdi yine de kesin konuşmak istemiyorum ama adet gecikmesi de yaşandığı için bu zamanda muhakkak kanda çıkardı diye düşünüyorum . Eğer ki tabii daha sonrasından yumurtlama olmamışsa bi daha. Ovülasyon testlerinde bile erken yumurtlama da bir arkadaşım 11.günde öğrenmişti ama genelde 14. Günden sonra silikte olsa çıkabiliyor . Eğer test yapsaydınız o zaman kan tahlili verin derdim ama kan tahlili vermenize rağmen bu rakamlar bu zamanda daha yüksek olması gerekiyor .
Umut konusunda haklısınız , iki aydır bende mide bulantısı yaşadım hatta eylül ayında erken gebelik testi yaptım , bu ayda geçmeden yapmıcam dedim bide malum düzensiz yine yapmayacaktım test ama bu sefer iki gün geçtikten sonra yaptım negatifti ki ben regl olacağımı biliyordum sırf ilaç kullanımı için emin olmak istedim . Yani başka arkadaşlarda yoruma katılsın ama bildiğim kadarıyla bu zamanda kanda ki değerler çok yüksek olurdu . 3. Haftalarda bu değer 10-50 arası oluyor diye biliyorum. Şimdi bir de şöyle ben karın ağrısı mide bulantısı şikayetiyle gittiğim doktorda kanda 1.27 çıkmıştı o zaman idrarda iltihap görülmüştü ama kist varmış . Yani böyle bi durumda da çıkabiliyor böyle değerler . Çünkü şüphelendiğim için hamilelik testi de yapmışlardı .

Peki benim daha kan vermeye gitmemiş olmama kaç puan. Rahatlığa çok alıştım

Ne güzel valla ben senin yerinde olsam hayatta sabredemezdim ki öyle oldu gittim erkenden verdim
Gitmeyi çok istiyoeum ama ilki düşük olduğu için hazırlandım hastaneye gitmeye karar verdim ama otobüse binince başka yerde indim böyle kötü bi etki bıraktı uzerimde hastane ve ordaki iki doktor var zaten ikisiyle de gorustum sözleri tokat gibiydi soğudum cook soğudum

Adetim geçti canimm, benim hastane fobim oluştu ilk düşükten sonra. Dün gitmek için otobüse bindim fakat başka yerde indim gidemedim bi türlü
Önlem amaçlı gitmelisiniz bence belki düşük tehlikesi olur progestan ya da iğne yazar doktor başka doktora gidin malesef ki doktorlar rahatça diyebiliyorlar kalbi durdu vs ama her doktor da bir değil

Benim de iki düşüğüm var hamileyim şimdi bunda düşüklerden sonra korktuğum için özellikle gittim hemen doktora düşükleri söyledim iğne başlamamız lazım dedi bir tane kalbi durmuştu bir tanesinde de kalbi hiç atmadı gelişmedi kürtaj oldum ikisinde de o yüzden bence bekletmeyin siz de gidin

Canım senin yumurtlamadan sonra 12. Gününmüydü bu gün
25 ekimde yumurtlamamın 1. günüydü canım bugün 15. günü ama ben bu ay erken yumurtladım, adetim bitti 5 gün sonra ovulasyon testinde yumurtlama gördüm. bu ay da 14 kasımda adet olmayı bekliyodum daha 6 gün var kuzum

Anladım canım ben çatlama gününden sonra saymaya başlıyorum bubgün 10. Gün test yaptım negatif çıktı

Sende haklısın pozitif düşün pozitif olsun ben ilk bebegim kalbi durdu kürtaj oldum ikinci kızımda hep korktm kanamalı geçirdim 4 aya kadar 4 aydan sonra spinal bifidali olduğuna öğrendim aldır dedi doktorlar ben aldırmadım iyiki de aldırmamışım

hatırlıyorum kuzum ovulasyonla takip etmiştim 25-26 ekim 27de çatlama olmuştu ama ilişki olmadı
Senin ki benden 4 gün önce o zaman tutmuş rabbim tamamını erdirsin hayırlısıyla gelsin bebiş inan kendime sevindiğim gibi sevindim adına

Senin ki benden 4 gün önce o zaman tutmuş ☺rabbim tamamını erdirsin hayırlısıyla gelsin bebiş inan kendime sevindiğim gibi sevindim adına
evett ya bende çok sevindim senin için canım benim :) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)

Anladım canım ben çatlama gününden sonra saymaya başlıyorum bubgün 10. Gün test yaptım negatif çıktı
Canım testte çıkmaya bilir ben 9 günde yaptım çıkmadı dün yumurtlamanın 10 günüydü beta hcg 9 cikti pozitif dedi kan tahlilinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…