Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman evet çatlamadan sonraki 12.günüm doğru dedin canım
Ne güzel erken öğrenmişsin senin testine göre benimkinin çıkmaması normal o zaman inşallah benimkide tutmuşturama bizde çatlama günü ilişki oldu öncesinde olmadı ondan pek umudum yok

Ne güzel erken öğrenmişsin senin testine göre benimkinin çıkmaması normal o zaman inşallah benimkide tutmuşturama bizde çatlama günü ilişki oldu öncesinde olmadı ondan pek umudum yok
inşallah tutmuştur kuzum 1 gün bile yetebiliyor bazen. çatlama gününde de olsa 24 saat vaktin var diyorlar o günü değerlendirdiysen inşallah tutmuştur

Adetim geçti canimm, benim hastane fobim oluştu ilk düşükten sonra. Dün gitmek için otobüse bindim fakat başka yerde indim gidemedim bi türlü
Haklısın canım sana da hak veriyorum tabii . Ama olsun bu korkunu yenmelisin . Hamişken çok gidip geleceksin hastanelere

Yumurtlama testi denedim bu ay arkadaşlar. sağda değerlendirdiğim günleri ve saatleride yazdım yumurtlamaya göre.ordaki çizgilere göre hareket ettim.silikleştıkten sonra bir gün yakınlaştım eşimle sadece işte 6.test odayani 15. Gün.gerisi hep çift çizgi günü ve öncesi ilişki oldu. Çatlama önemli diyorlar ya çatlamadan sonra sadece bir günTutmuşmudur kızlar? Bata 9 gün var yorumlarmısınız? Bu arada gebe kalan arkadaşları kutluyorum rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin kızlar

Eklentiler

• 829A63A7-054F-46F8-A1F9-2FBD752497BC.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Yumurtlama haftasında degerlendirmissin ablacığım kadarıyla adetin düzenli geliyorsa tutma ihtimali %50 dir canım

Kızlar size de oldu mu ? Biri çocukluk arkadaşım biri liseden arkadaşım üçümüzde en iyi arkadaşız bir tanesinin iki tane , diğerinin bir tane çocukları var . Mesela ben sorunlarımı anlattığımda evet yardımcı oluyorlar ama whatsapp grubunda sürekli çocuklarının fotoğraflarını gönderip , çocukları hakkında konuşuyorlar . Sizde bu süreçte sinir oluyor muydunuz ? Sanki konuşacak bir şey kalmamış gibi hissediyorum . Yazmıyorum mesela öyle bi karar aldım evet ikisinide çok seviyorum ama sanki beni anlamıyorlar gibi hissediyorum . Bu zamanda beni en iyi anlayan hiç tanımadığım halde sizlersiniz yada ben mi çok alınganlık yapıyorum dersiniz ?

Banada sürekli başkalarının hamilelik haberlerini getiriyolar bende bilerek yaptıklarını düşünüyorum

Canım şimdi bi sözvardır tok açınhalinden anlamaz diye gerçekten de öyle hani konuşmayın diyemeyiz kimseye tabiki ama onların sevincine de ortak olmamız gerekiyor insani olarak. Benim kardeşim benden önce doğurdu yeğenim maşallah 1 yaşına girecek tatile geldi yanımıza bebeğiyle çok ilgileniyorum bende bazen diyorum acaba çocuğum yok diye benim için içten içe üzülüyor mu sonra diyorum saçmalama o senin kardeşin senin eksikliginleki bu bi eksiklik değil dalga geçip acıyacak halı yok. Seninkiler de arkadaş onların da konuşacak çok fazla konusu olmuyor bebek onların hayatı şimdi nasıl ki hamile kalmak için okadar uğraşıyoruz çabalıyoruz onlar bu meyveyi ellerinde tutuyorlar alınganlık yapmak yerine incindigin konunun üstüne gitmeni tavsiye ederim cunku suan onlar bu durumda seni anlamazlar ama senin kotulugun icin de yapmiyorlar hayatlari bebek artik onun disinda temizlik yemek baska ne konuşacaklar bi anne bebeği dışında çok fazla şeyden bahsetmez ki yada bilmiyorum ben biraz karşı taraf acısından düşündüm belki yanlış yorumlamış olabilirim

Yok canım herkes fikrini söylesin diye yazdım zaten , ben mi alınganlık yapıyorum dedim . Çünkü ikisini de çok seviyorum , onlar benim kırılacağımı tahmin etmiyorlardır çünkü ikisinin çocuklarını da çok seviyorum her ne kadar biri şehir dışında yaşasa da( evlenince başka ilde yaşamaya başladı ) benim en iyi en kötü günlerimde onlar vardı yanımda. Sadece ben mi çok duygusal davranıyorum acaba diyorum yada ben omlarım çerçevesinden bakamıyor muyum diyorum ki empati kurarım her zaman. Yazamadım mesela bugün gruptan yazdıklarında , çünkü naber nasılsın muhabbeti yine çocuğa döndü bende yazmak istemedim ortak bir noktamız yok ve ben bu aralar zaten zor günlerden geçiyorum .

Banada sürekli başkalarının hamilelik haberlerini getiriyolar bende bilerek yaptıklarını düşünüyorum
Ya ben bilerek yaptıklarını düşünmüyorum sadece biliyorlar şu an nasıl bir süreçten geçtiğimi o yüzden böyle sürekli çocuk muhabbeti yaptıklarından ortak nokta da buluşamıyoruz . Tabii ki anlatsınlar , isterim . Hatta ben bazen istiyordum çocukların fotoğraflarını ama zor zamanlar geçirdiğimi az çok tahmin etmelerini istiyorum . Adet olduğumda bile söylüyorum , bu ayda teyze olamadınız diye . Sadece naber nasılsın muhabbetinden sonra direk çocuk muhabbetine atlıyorlar bende öyle kalakalıyorum çünkü benim çocuğum yok ve onlarla konuşacak noktam kalmamış gibi hissediyorum . Diyorum ya sadece beni biraz anlasınlar istiyorum o kadar ..

Haklisin ne yazıkki çocuk olunca sürekli onunla ilgili muhabbet dönüyor bende bu sebepten dolayı arkadaş ortamından uzaklastim çünkü böyle oldukça kafama daha çok takıyorum

Merhabalar,
Adetimin üzerinden 3 gün geçti.. Erken test değil after10 marka.. İkinci çizgi silik çıktı hemen belirdi ama yine de emin olamıyorum! Geçen ay kimyasal geçirdim Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim uzun zamandır takip ediyprum ilk defa yazmak nasip oldu

Eklentiler

• IMG_20191109_150114.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 28
Haklisin ne yazıkki çocuk olunca sürekli onunla ilgili muhabbet dönüyor bende bu sebepten dolayı arkadaş ortamından uzaklastim çünkü böyle oldukça kafama daha çok takıyorum
Galiba bir süre bende uzak duracağım gibi . Belki de biraz ilgilenilmesi istiyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…