İnşallah hamişsindir canım . Erken testler genelde reglden 6 gün öncesini gösteren testler oluyor veya reglden bir sonra. Senin zaten gecikmişMerhabalar,
Adetimin üzerinden 3 gün geçti.. Erken test değil after10 marka.. İkinci çizgi silik çıktı hemen belirdi ama yine de emin olamıyorum! Geçen ay kimyasal geçirdimŞimdiden cevaplar için teşekkür ederim uzun zamandır takip ediyprum ilk defa yazmak nasip oldu
Canım çocukla insanın konuşacak başka biseyi yoktur onlardan başka ister istemez biraz alınganlık yapıyorsun gibi geldi senin de olur inşallah biraz onlar tarafından bak yada tatlı dille incitmeden şöyle benim canım sıkılıyor diye bizimde daha önce başımıza geldi yeni hamileydik sürekli şu oldu bu oldu heyecan işte yiğenim çocuğu olmadığı için üzülmüştü biz farkında değildik ama onun adına çok üzülmüştüm dikkat eder olduk ama bu hayatın kuralı onların da sevinçleri kursaklarında birakamazsn biraz anlayışlı olmaları lazm onlara söyleyebilirsin inşallah senin de en kısa zamanda kucağın dolar onlara eşlik edersinKızlar size de oldu mu ? Biri çocukluk arkadaşım biri liseden arkadaşım üçümüzde en iyi arkadaşız bir tanesinin iki tane , diğerinin bir tane çocukları var . Mesela ben sorunlarımı anlattığımda evet yardımcı oluyorlar ama whatsapp grubunda sürekli çocuklarının fotoğraflarını gönderip , çocukları hakkında konuşuyorlar . Sizde bu süreçte sinir oluyor muydunuz ? Sanki konuşacak bir şey kalmamış gibi hissediyorum . Yazmıyorum mesela öyle bi karar aldım evet ikisinide çok seviyorum ama sanki beni anlamıyorlar gibi hissediyorum . Bu zamanda beni en iyi anlayan hiç tanımadığım halde sizlersinizyada ben mi çok alınganlık yapıyorum dersiniz ?
Gebelik var gibi canım hayırli olsun saglikli bir gebelik olur insanllah bende bugün yaptım benimde belli oldu adet gunume 5 gün var dahaMerhabalar,
Adetimin üzerinden 3 gün geçti.. Erken test değil after10 marka.. İkinci çizgi silik çıktı hemen belirdi ama yine de emin olamıyorum! Geçen ay kimyasal geçirdimŞimdiden cevaplar için teşekkür ederim uzun zamandır takip ediyprum ilk defa yazmak nasip oldu
Burası bize hayırlı geldi inşallah bir sonraki ay bende hamişim yazmak istiyorumGebelik var gibi canım hayırli olsun saglikli bir gebelik olur insanllah bende bugün yaptım benimde belli oldu adet gunume 5 gün var daha
Bende 2 gün gecikmeyle test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım bide erken gebelik testi aldım ondada çıktıİnşallah bu ay olacak kızlar♥ Dua dan başka yapacağımız bısey yok.
Canım hayırlı olsun ovülasyon testi kullanmışmıydınBende 2 gün gecikmeyle test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım bide erken gebelik testi aldım ondada çıktı
Bu ay kullanmadım ama daha öncesinde çok kullandımCanım hayırlı olsun ovülasyon testi kullanmışmıydın
Tebrikler canımBende 2 gün gecikmeyle test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım bide erken gebelik testi aldım ondada çıktı
Biraz ilgilenilmek biraz anlayış istedim sanırım yoksa onların konuşması en doğal hakları . Sadece ben zor günler geçiriyorum biliyorlar da ama onlar benim hep neşeli , deli dolu hallerime alışık oldukları için takmadığımı düşünüyorlar sanırım . Biraz da merak edilmek istiyorum . Çünkü onların başına aynı şey gelse benim çocuğum olsaydı ben çocuk muhabbeti yapmazdım . Ayrıca başka bi grubumuz daha var orada bi arkadaş çocuk istemiyor diye ben onlara , oraya yazmayın çocuk muhabbeti sevmiyor kız dedim . Bilemezsin ki istemem diyen insan bile bazen olmadığından öyle diyor olabilir işte . Bilmiyorum biraz kendi kabuğuma çekileceğim sanırım ..Canım çocukla insanın konuşacak başka biseyi yoktur onlardan başka ister istemez biraz alınganlık yapıyorsun gibi geldi senin de olur inşallah biraz onlar tarafından bak yada tatlı dille incitmeden şöyle benim canım sıkılıyor diye bizimde daha önce başımıza geldi yeni hamileydik sürekli şu oldu bu oldu heyecan işte yiğenim çocuğu olmadığı için üzülmüştü biz farkında değildik ama onun adına çok üzülmüştüm dikkat eder olduk ama bu hayatın kuralı onların da sevinçleri kursaklarında birakamazsn biraz anlayışlı olmaları lazm onlara söyleyebilirsin inşallah senin de en kısa zamanda kucağın dolar onlara eşlik edersin
Bence alınganlık değil canım hassas oldugun bi konu oldugu icin kötülükten yapılmasa da insan kırılabilir bende ne zaman bi arkadasimin hamilelik haberini alsam cok sevinir guzel seyler derdim darısı başına deyince cok uzulurdum.Kızlar size de oldu mu ? Biri çocukluk arkadaşım biri liseden arkadaşım üçümüzde en iyi arkadaşız bir tanesinin iki tane , diğerinin bir tane çocukları var . Mesela ben sorunlarımı anlattığımda evet yardımcı oluyorlar ama whatsapp grubunda sürekli çocuklarının fotoğraflarını gönderip , çocukları hakkında konuşuyorlar . Sizde bu süreçte sinir oluyor muydunuz ? Sanki konuşacak bir şey kalmamış gibi hissediyorum . Yazmıyorum mesela öyle bi karar aldım evet ikisinide çok seviyorum ama sanki beni anlamıyorlar gibi hissediyorum . Bu zamanda beni en iyi anlayan hiç tanımadığım halde sizlersinizyada ben mi çok alınganlık yapıyorum dersiniz ?
Inşallah kuzum inşallah dualarımız seninleBurası bize hayırlı geldi inşallah bir sonraki ay bende hamişim yazmak istiyorum
O zaman gruptan ayrıl canım inan çok zor o zaman canın sıkıldığını anlayıp ilgilenirler şenle kırıldığını belli et bende çok güler yüzlü olduğum için pek kayle alınmam kimse benle ilgilenmezler şimdi herkese rest çektim kimseyle görüşmüyorumBiraz ilgilenilmek biraz anlayış istedim sanırım yoksa onların konuşması en doğal hakları . Sadece ben zor günler geçiriyorum biliyorlar da ama onlar benim hep neşeli , deli dolu hallerime alışık oldukları için takmadığımı düşünüyorlar sanırım . Biraz da merak edilmek istiyorum . Çünkü onların başına aynı şey gelse benim çocuğum olsaydı ben çocuk muhabbeti yapmazdım . Ayrıca başka bi grubumuz daha var orada bi arkadaş çocuk istemiyor diye ben onlara , oraya yazmayın çocuk muhabbeti sevmiyor kız dedim . Bilemezsin ki istemem diyen insan bile bazen olmadığından öyle diyor olabilir işte . Bilmiyorum biraz kendi kabuğuma çekileceğim sanırım ..
Aynen canım . İkisinin de çocuklarını çok seviyorum fotoğraflarını gönderirler güzel yorumlar yaparım bir derdim tasam yok , mesela daha bir ay kadar önce iki çocuğuyla gelmişti çocuklarla oynadım falan severim çocukları da aramda iyidir . Ama asıl nokta dediğin gibi hassasım bu konuda . Onlarında bi suçu yok , kötü niyetleri olduğundan da yapmıyorlar çünkü benim alınmayacağımı , takmayacağımı düşünüyorlar çok kez de “olurda olur ne yapayım “ dedim ama konuşacak ortak bir konu bulamamak üzüyor beniBence alınganlık değil canım hassas oldugun bi konu oldugu icin kötülükten yapılmasa da insan kırılabilir bende ne zaman bi arkadasimin hamilelik haberini alsam cok sevinir guzel seyler derdim darısı başına deyince cok uzulurdum.
Amin canım inşallahInşallah kuzum inşallah dualarımız seninle
Evet çok doğru söylüyorsun her zaman neşeli yanımı gördüklerinden dikkate almıyorlar ki bu zamanda en iyi destekçim eşim oldu . Aileme de söylemedim doktora gittim falan filan diye . Eşim ve o iki arkadaşım dışında kimse bilmiyor o yüzden şaşırdım işte , ilgi bekledim . Eşim sağolsun en büyük destekçim oldu . O yüzden sizleri tanımasam bile , kardeşim dediğim insanlardan daha yakın oldunuz daha çok ilgilendiniz . İyi ki varsınız güç veriyorsunuz bana .O zaman gruptan ayrıl canım inan çok zor o zaman canın sıkıldığını anlayıp ilgilenirler şenle kırıldığını belli et bende çok güler yüzlü olduğum için pek kayle alınmam kimse benle ilgilenmezler şimdi herkese rest çektim kimseyle görüşmüyorum
Bizde seni ve diğer arkadaşları tanidigimiz icin cok mutluyum bir aile gibi olduk sayilir burası sana uğur getirsin insallah sende en kisa zaman da bize bebis haberi verirsinEvet çok doğru söylüyorsun her zaman neşeli yanımı gördüklerinden dikkate almıyorlar ki bu zamanda en iyi destekçim eşim oldu . Aileme de söylemedim doktora gittim falan filan diye . Eşim ve o iki arkadaşım dışında kimse bilmiyor o yüzden şaşırdım işte , ilgi bekledim . Eşim sağolsun en büyük destekçim oldu . O yüzden sizleri tanımasam bile , kardeşim dediğim insanlardan daha yakın oldunuz daha çok ilgilendiniz . İyi ki varsınız güç veriyorsunuz bana . ♥
Kuzum ben rüyamda hamile olduğumu gördüm :) bide şöyle kızım olunca sarışın oğlum olunca hep esmer görüyorum demek ki diyorum kızım olunca eşime oğlum olunca bana benzeyecek eşim küçükken sarıymış şimdi kumral . Bense hep esmerKızlar ben rüyamda kız çocuğu buluyormuşum ne anlama geliyor kızımda oğlan görmüştüm hiç rüya tersine çıkar mı çevreniz de yaşayan oldumu
Kuzum ben rüyamda hamile olduğumu gördüm :) bide şöyle kızım olunca sarışın oğlum olunca hep esmer görüyorum demek ki diyorum kızım olunca eşime oğlum olunca bana benzeyecek eşim küçükken sarıymış şimdi kumral . Bense hep esmer
[/QUOTE
Olabilir canım valla nasıl görürsen öyle de çıkabilir diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?