Amin kuzum darısı size en kısa zamanda inşallahAllah kabul etsin kuzum yarın da kandil . Hatta bende oruç tutmak , namaz kılmak istiyordum ama malum regl oldumama yine de dua edeceğim . Sağlıklı huzurla bebişini kucağına alırsın inşallah canım
Bu bende de geliyor bence idrar testinde çıkar 6 gün var adete bende de öyle çıkmıştıaz önce sağ kasığımda içten bi yanma oldu sanki çok fena oldum mutfaktaydım ayakta duramadım hemen oturdum bazen de idrardan sonra sarı akıntı geliyo peçeteye
Geçen ay benimde adetim 4 gün gecikti okadar umutlanmıştım ki son gün sancılı bi şekilde gelince çok uzUlmustum Rabbim herkese isteyen herkese saglikli gebeliklerve doğumlar nasip etsin içinde de bizekızlar tüm yazılarınızı okudum hamile olanları tebrik ederim Allah kolay doğumlar nasip etsin biz bir yıldır korunmuyoruz reglim hep düzenlidir hormon testleri yapmıştı dr herşey normal dedi. gelelim asıl konuya bat 4 kasımdı ve ben hala adet olmadım adet belirtilerimin hesi vardı ama ekstradan bel ağrım çok göğüs ağrım olurdu hep bu ayda oldu ama bu gün o ağrı da gitti habire regl oldum diyorum bakıyorum yok şimdi aklınızdan geçiyordur 4 gün geçmiş hatta 5 gecikme g0n0ne girdim ama gecikmenin 1 . günü yaptım tertemiz bir negatif çıktı dün sabah erken gebelik testi aldım adet gününde gösterir yazıyordu ondada negatif çıktı bi fikriniz var mıolsa 4 gün gecikmede silikte olsa çıkardı dimi
Istiyorsan da kan veraz önce sağ kasığımda içten bi yanma oldu sanki çok fena oldum mutfaktaydım ayakta duramadım hemen oturdum bazen de idrardan sonra sarı akıntı geliyo peçeteye
Evet canım baya gözle görülen çizgin var hayırlı olsuuuuunKızlar günaydın bir bakın az önce kaset testle yaptım. Silikte olsa bi cizgi görünüyor dimi
Yaa inanamıyorum şaşkınlıktan oturdum teste bakıyorum boş boşEvet canım baya gözle görülen çizgin var hayırlı olsuuuuun
Hemen kan testi ver kuzum böyle çift çizgiler bize de umut oluyor kendimde görmüş gibi seviniyorumYaa inanamıyorum şaşkınlıktan oturdum teste bakıyorum boş boş
Birazdan gideceğim bugün de biraz hastaydım işe gitmedim uyanınca dedim hazır koşturmuyorken bi test yapayım ilk idrarımla, Rabbim herkese nasip etsin en hayırlısını canımHemen kan testi ver kuzum böyle çift çizgiler bize de umut oluyor kendimde görmüş gibi seviniyorumhafta sonu girmeden kanını ver
Benimki cook daha silikti var var hayırlı uğurlu olsunnnKızlar günaydın bir bakın az önce kaset testle yaptım. Silikte olsa bi cizgi görünüyor dimi
Yaaa kuzum Allah razi olsun sizden. Bu fotodan sonra daha da belirgin oldu cizgi evin yaninda ozel hastane var gidip kan vericem birazdanBenimki cook daha silikti var var hayırlı uğurlu olsunnn
Allahım çok şükür bu mutluluğu Rabbim isteyen herkese versin aratmasininşallah amin hemen gidip kan ver sonucu yaz degerin kaçmış merak ettimYaaa kuzum Allah razi olsun sizden. Bu fotodan sonra daha da belirgin oldu cizgi evin yaninda ozel hastane var gidip kan vericem birazdan
Hayırlı olsun kuzum bariz çizgi gözüküyor tebriklerKızlar günaydın bir bakın az önce kaset testle yaptım. Silikte olsa bi cizgi görünüyor dimi
Merhaba benim reglim düzensiz ama takvime göre yine geç regl oldum ben , geç yumurtlama olmuş olabilir mi ?kızlar tüm yazılarınızı okudum hamile olanları tebrik ederim Allah kolay doğumlar nasip etsin biz bir yıldır korunmuyoruz reglim hep düzenlidir hormon testleri yapmıştı dr herşey normal dedi. gelelim asıl konuya bat 4 kasımdı ve ben hala adet olmadım adet belirtilerimin hesi vardı ama ekstradan bel ağrım çok göğüs ağrım olurdu hep bu ayda oldu ama bu gün o ağrı da gitti habire regl oldum diyorum bakıyorum yok şimdi aklınızdan geçiyordur 4 gün geçmiş hatta 5 gecikme g0n0ne girdim ama gecikmenin 1 . günü yaptım tertemiz bir negatif çıktı dün sabah erken gebelik testi aldım adet gününde gösterir yazıyordu ondada negatif çıktı bi fikriniz var mıolsa 4 gün gecikmede silikte olsa çıkardı dimi
Tamam canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bunu anne olmak isteyen her kadına nasip etsin RabbimAllahım çok şükür bu mutluluğu Rabbim isteyen herkese versin aratmasininşallah amin hemen gidip kan ver sonucu yaz degerin kaçmış merak ettim
Allah razı olsun canım darısı başınaHayırlı olsun kuzum bariz çizgi gözüküyor tebrikler
Allah yillarca bekleyenler basta olmak uzere isteyen herkese bu duyguyu yasatsin amin amin aminkızlar selam gebe olanlara hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsinben de tedavi ile sonuç bekleyenlerdenim,beklemek çok zormuş. bu mübarek günde bana da dua ederseniz çok sevinirim Allah razı olsun :)
Bende hormon testlerini verdim benimki de 2 de çıkacakAllah razı olsun canım darısı başınakan verdim kuzum 2de çıkacak sonucu işe gidiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?