Canım geç döllenme ise cikmaz kan testi yaptır daha olumlu sonuç alırsın ben bir gün öncesinde test yaptım çıkmadı bisey dün kan verdim hamilesin dedi doktor 9 çıkmış sonuç 1 hafta 10 günlük gibi çok yeni dedi sen de bir kan versen daha iyi sonuç alırsınkızlar tüm yazılarınızı okudum hamile olanları tebrik ederim Allah kolay doğumlar nasip etsin biz bir yıldır korunmuyoruz reglim hep düzenlidir hormon testleri yapmıştı dr herşey normal dedi. gelelim asıl konuya bat 4 kasımdı ve ben hala adet olmadım adet belirtilerimin hesi vardı ama ekstradan bel ağrım çok göğüs ağrım olurdu hep bu ayda oldu ama bu gün o ağrı da gitti habire regl oldum diyorum bakıyorum yok şimdi aklınızdan geçiyordur 4 gün geçmiş hatta 5 gecikme g0n0ne girdim ama gecikmenin 1 . günü yaptım tertemiz bir negatif çıktı dün sabah erken gebelik testi aldım adet gününde gösterir yazıyordu ondada negatif çıktı bi fikriniz var mıolsa 4 gün gecikmede silikte olsa çıkardı dimi
Evet kuzum var senin testte görünmüş maşallah ay çok sevindim ❤Kızlar günaydın bir bakın az önce kaset testle yaptım. Silikte olsa bi cizgi görünüyor dimi
Canım yaaa evet Allah razı olsunEvet kuzum var senin testte görünmüş maşallah ay çok sevindim ❤
İnşallah sonucun tertemiz çıkar önümüzdeki ay senden güzel haberler alırız kuzum dualarım seninleBende hormon testlerini verdim benimki de 2 de çıkacakbakalım inşallah bir sorun çıkmaz . Çok sevindim gerçekten önümüzdeki ay inşallah bende güzel haberleri veririm
var canm gözün aydınKızlar günaydın bir bakın az önce kaset testle yaptım. Silikte olsa bi cizgi görünüyor dimi
İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahİnşallah sonucun tertemiz çıkar önümüzdeki ay senden güzel haberler alırız kuzum dualarım seninle
Allah razı olsun canımvar canm gözün aydın
AminnnnnnnKızlar Hayırlı Kandiller , Hayırlı Cumalar.
Bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsinÇocuk sahibi olmak isteyen herkese Rabbim en kısa zamanda nasip etsin . Hamiş olan Annelerimiz ise sağlıkla , sıhhatle yavrularına kavuşsun
Super masallah bence hamilesin allahim hayirli evlat nasip etsin ins canm darisi bizim basimizaKızlar hcg 63,29 çıktı nasıl
Amin canım bat 14 kasım sonuç iyi dimiSuper masallah bence hamilesin allahim hayirli evlat nasip etsin ins canm darisi bizim basimiza
Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hcg 63,29 çıktı nasıl
Super maşallah maşallahAmin canım bat 14 kasım sonuç iyi dimi
Yani şimdi erken diyemem milamm , cigdem reglisinden çok daha önce öğrendiler ki sizin reglinizde geçmiş . Bence bu ay da bir hava değişimi mi oldu anlamadım benimde 27-28-29-30 günde bir gelen adetim 32.güne girecektim ki o sabah oluverdim ki ben bekledim de sadece testi bir gün önce yaptım dışarı çıkmıştım eczaneden test aldım zaten regl olacağımı biliyordum ama benim regl öncesi çok başım ağrır ki üç gündür ilaç içiyorum yoksa geçmiyor , sırf o yüzden test yaptım hamileysem çocuğa zarar gelmesin diye .. bir de yumurtlama tarihiniz önemli tabi geç mi yumurtlama oldu erken mi ? Her kadında farklı oluyor mesela ben ovülasyon yapmadım doktor kontrolündeydim , 15. Günde bende yumurtlama büyümüş 18mm olmuştu ama ne yazık ki hamile kalamadım bu ay , hormon değerlerimde gayet normal çıktı bugün yaptırdım bu testleri . Kadın bana acele etme bekle bir kaç ay dese de ben sabırsızlanıyorum . Yaşta 30 malum . Şimdi bu ay deneyip bir daha önümüzdeki ay eşim gerekli işlemleri yaptıracak . Artık ikna etmek için dedim ki eşime malum erkekler pek sperm testi vermek istemiyor , doktor bir an önce yaptırmanı eğer problem yoksa ona göre sıkıntıya girmemizi istemedi falan dedimArkadaşlar 31 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecdi kan tahlili verdim 1.6 çıkdı gebelik yok 2 gün sonra biraz kan geldi ben adet oldum sandım ama olmadım kan lekesi geldi sonra da kahverengi leke oldu ara ara 2 gün devam etti kahverengi leke şimdi ise bisey yok normal beyaz akıntı oluyor bu arada adetim 6 gün geçmiş oldu bugunde öyle bi karin ağrısı kasiklada oldu ki sanki ine batıyor du acile gittik tekrar test yapıldı 2.6 çıkdı kan tahlili yine gebelik yok sizce çokmu erken test yapıyorum beklemem lazım mi hamile olma olasılığım varmı yani yerleşme kanaması olabilirmi bi fikri olan varmi
17 ekimdi yumurtlama gunumYani şimdi erken diyemem milamm , cigdem reglisinden çok daha önce öğrendiler ki sizin reglinizde geçmiş . Bence bu ay da bir hava değişimi mi oldu anlamadım benimde 27-28-29-30 günde bir gelen adetim 32.güne girecektim ki o sabah oluverdim ki ben bekledim de sadece testi bir gün önce yaptım dışarı çıkmıştım eczaneden test aldım zaten regl olacağımı biliyordum ama benim regl öncesi çok başım ağrır ki üç gündür ilaç içiyorum yoksa geçmiyor , sırf o yüzden test yaptım hamileysem çocuğa zarar gelmesin diye .. bir de yumurtlama tarihiniz önemli tabi geç mi yumurtlama oldu erken mi ? Her kadında farklı oluyor mesela ben ovülasyon yapmadım doktor kontrolündeydim , 15. Günde bende yumurtlama büyümüş 18mm olmuştu ama ne yazık ki hamile kalamadım bu ay , hormon değerlerimde gayet normal çıktı bugün yaptırdım bu testleri . Kadın bana acele etme bekle bir kaç ay dese de ben sabırsızlanıyorum . Yaşta 30 malum . Şimdi bu ay deneyip bir daha önümüzdeki ay eşim gerekli işlemleri yaptıracak . Artık ikna etmek için dedim ki eşime malum erkekler pek sperm testi vermek istemiyor , doktor bir an önce yaptırmanı eğer problem yoksa ona göre sıkıntıya girmemizi istemedi falan dedimhatta doktor verdi bu aklı bana gerçekten bir problem yoksa el mahkum bekleyeceğim ama bir problem varsa boşuna kürek çekmek istemiyorum bu yüzden işleri hızlandırmak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?