Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geç döllenme ise cikmaz kan testi yaptır daha olumlu sonuç alırsın ben bir gün öncesinde test yaptım çıkmadı bisey dün kan verdim hamilesin dedi doktor 9 çıkmış sonuç 1 hafta 10 günlük gibi çok yeni dedi sen de bir kan versen daha iyi sonuç alırsın

Bende hormon testlerini verdim benimki de 2 de çıkacak bakalım inşallah bir sorun çıkmaz . Çok sevindim gerçekten önümüzdeki ay inşallah bende güzel haberleri veririm
İnşallah sonucun tertemiz çıkar önümüzdeki ay senden güzel haberler alırız kuzum dualarım seninle

Kızlar Hayırlı Kandiller , Hayırlı Cumalar.
Bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin Çocuk sahibi olmak isteyen herkese Rabbim en kısa zamanda nasip etsin . Hamiş olan Annelerimiz ise sağlıkla , sıhhatle yavrularına kavuşsun

Arkadaşlar 31 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecdi kan tahlili verdim 1.6 çıkdı gebelik yok 2 gün sonra biraz kan geldi ben adet oldum sandım ama olmadım kan lekesi geldi sonra da kahverengi leke oldu ara ara 2 gün devam etti kahverengi leke şimdi ise bisey yok normal beyaz akıntı oluyor bu arada adetim 6 gün geçmiş oldu bugunde öyle bi karin ağrısı kasiklada oldu ki sanki ine batıyor du acile gittik tekrar test yapıldı 2.6 çıkdı kan tahlili yine gebelik yok sizce çokmu erken test yapıyorum beklemem lazım mi hamile olma olasılığım varmı yani yerleşme kanaması olabilirmi bi fikri olan varmi

Aminnnnnnn

Kızlar benim de değerlerim hormon değerlerim normal çıktı tsh fsh prl lh yaptırdım . Kadın gayet normal ideal sonuçlar dedi. Bu arada ben bu testleri Erdem’de 97 tl yaptırdım yaptırmak isteyenler olursa bilginiz olsun

Ya ne güzel maşallah bir sürü kişi hamilelik haberini almış bu ay Rabbim bana da tüm isteyenlere de nasip etsin bu mübarek gecenin hürmetine bizlere de dua edin tatlı anneler biz de size dua edelim hayırlısıyla doğsun bebişleriniz diye

Yani şimdi erken diyemem milamm , cigdem reglisinden çok daha önce öğrendiler ki sizin reglinizde geçmiş . Bence bu ay da bir hava değişimi mi oldu anlamadım benimde 27-28-29-30 günde bir gelen adetim 32.güne girecektim ki o sabah oluverdim ki ben bekledim de sadece testi bir gün önce yaptım dışarı çıkmıştım eczaneden test aldım zaten regl olacağımı biliyordum ama benim regl öncesi çok başım ağrır ki üç gündür ilaç içiyorum yoksa geçmiyor , sırf o yüzden test yaptım hamileysem çocuğa zarar gelmesin diye .. bir de yumurtlama tarihiniz önemli tabi geç mi yumurtlama oldu erken mi ? Her kadında farklı oluyor mesela ben ovülasyon yapmadım doktor kontrolündeydim , 15. Günde bende yumurtlama büyümüş 18mm olmuştu ama ne yazık ki hamile kalamadım bu ay , hormon değerlerimde gayet normal çıktı bugün yaptırdım bu testleri . Kadın bana acele etme bekle bir kaç ay dese de ben sabırsızlanıyorum . Yaşta 30 malum . Şimdi bu ay deneyip bir daha önümüzdeki ay eşim gerekli işlemleri yaptıracak . Artık ikna etmek için dedim ki eşime malum erkekler pek sperm testi vermek istemiyor , doktor bir an önce yaptırmanı eğer problem yoksa ona göre sıkıntıya girmemizi istemedi falan dedim hatta doktor verdi bu aklı bana gerçekten bir problem yoksa el mahkum bekleyeceğim ama bir problem varsa boşuna kürek çekmek istemiyorum bu yüzden işleri hızlandırmak istiyorum .

17 ekimdi yumurtlama gunum

Bende mevsim dolayisiyla gecikdi diye umut ediyordum ama isde Ara ara kasık ağrılarım oluyor başım dönüyor arada mide bulantısı oluyor oyuzden insan birazda olsa umutlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…