Gayet güzel yükselmişKızlar perşembe kan vermiştim adetime gün varken 9.13 çıkmıştı beta hcg pazartesi tekrar baktılar sağlık ocağın da yükselme var mı diye 110.23 çıktı betam son adet tarihim 15 ekim 2019 bugün 11 kasım pazartesi kan verdim günüme 4 gün varken sizce nasıl 15 kasım beklenen tarih 30 günde bir oluyorum
Gerçekten mi az gibi geldi bana daGayet güzel yükselmiş
İki günde bir ikiye katlaması gerekiyo sizinki fazla bile katlamışGerçekten mi az gibi geldi bana da
Seninle aynı gün yumurtlamıştık galiba bu gün 15. Günüm test yaptım negatif çıktı bu ay da nasip değilmişGerçekten mi az gibi geldi bana da
Günün geldimi az daha bekle geç döllenme olbilirSeninle aynı gün yumurtlamıştık galiba bu gün 15. Günüm test yaptım negatif çıktı bu ay da nasip değilmiş
14. Gün akşam olurdum yumurtlamayı takip ettiğimden beri ama bu sefer olmadım twst yaptım çıkmadı bekliyorum bakalımGünün geldimi az daha bekle geç döllenme olbilir
Allah kolaylık versin ama çok ara vermişsin o yüzden zor olur diye duymuştum uzun ara olunca inşallah en kısa zamanda hamiş olduğunu duyarizMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 35 yaşındayım bir kızım var 12 yaşında ikinci çocuk için bende 4 aydır deniyorum ama malesef nasip olmadı bu ayda adet olursam rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum malum yasim geçiyor rabbim herkese bekleyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin herşey Allah'tan kafayı takmayinca düşünmeyinve hamile kalmak daha kolay oluyormuş ama takmamak elde değil
İnşallah cnm en yakın arkadaşım 10 sene sonra ikinci çocuğuna hamile kaldı hemde ilk korunmasız ilişkide nasip kısmet çok istiyoruz inşallah nasip olur isteyen herkeseAllah kolaylık versin ama çok ara vermişsin o yüzden zor olur diye duymuştum uzun ara olunca inşallah en kısa zamanda hamiş olduğunu duyariz
Amin inşallah kuzumİnşallah cnm en yakın arkadaşım 10 sene sonra ikinci çocuğuna hamile kaldı hemde ilk korunmasız ilişkide nasip kısmet çok istiyoruz inşallah nasip olur isteyen herkese ☺
Canım ne yapıyorsun nasıl geçiyor gebelik belirtilerin başladı mı mide bulantısı baş donmesievett ya bende çok sevindim senin için canım benim :) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)
Kuzum günaydınnnCanım ne yapıyorsun nasıl geçiyor gebelik belirtilerin başladı mı mide bulantısı baş donmesi
Benimde sabahları hafif mide bulantısı göğüs hassasiyeti kasik agrın ve bel agrın varmı bende çok oluyorKuzum günaydınnnevet yavaş yavaş başladı sadece sabahları midem bulanıyor en belirgin belirtim göğüs hassasiyeti.
Yaa evet oluyor adet günümde resmen adet sancısını çektim yani bugün de bel ağrım vardı çok sen yeniden hcg baktırdın mı veya doktora gittin mi muayeneyeBenimde sabahları hafif mide bulantısı göğüs hassasiyeti kasik agrın ve bel agrın varmı bende çok oluyor
Bence ihtimal daima vardır ama düşük ihtimal.Iyi aksamlar yumurtlama gectikten sonra korunmasız ilişkiye girersek hamile kalma olasılığı nedir
BaKtırdım canım ilk 9.13 çıkmıştı perşembe pazartesi 100.23 çıktıYaa evet oluyor adet günümde resmen adet sancısını çektim yani bugün de bel ağrım vardı çok sen yeniden hcg baktırdın mı veya doktora gittin mi muayeneye
Bence gayet iyi yumurtlama gününe denk geliyor yumurtanın büyüyüp çatlaması demekki doktorun demesine göre sen 2 gün de bir degerlendir bu günleriKızlar Merhaba, aranıza yeni katıldım1,5 yıllık evliyim yeni yeni bebiş düşünüyoruz. Bende pco ve guatr olduğu için regl düzenim yok malesef. Ekim 25 gibi muayene oldum. Değerlerim normal doktorum duphaston ve folik asitle tedaviye başlayalım dedi. 10 gün kullandıktan 3 gün sonra regl oldum ve reglmin 3.günü kontrole gittim ama yumurtalarım hiç büyümemiş. Klomene başlayalım dedi ve dün ilacım bitti. Bugün kontrole gittik ve yumurtalarım büyümemişler bi tanesi 11mm olmuş reglmin 10.günü bugün. Biraz daha büyümeleri için 5/6 gün var dedi. Sizce durum nasıl ? İlk defa yaşıyorum böyle birşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?