Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BaKtırdım canım ilk 9.13 çıkmıştı perşembe pazartesi 100.23 çıktı
Ayyy maşallah benim geçen hafta cuma 63 çıkmıştı biliyosun ben sonra yeniden baktırmadım pazartesi direk doktora gittim kesenin görünmesi için daha çok erken çok erkenden öğrenmişsin ama oluşmaya başlamış her şey yolunda dedi yine de tedbir amaçlı progestan verdi. Bu pazartesi de kontrole çağırdı hcg 1000i geçtiyse keseyi görebilirim

Gayet iyi canım sen bugünden itibaren 17.gününe kadar gün aşırı denemelere başla

Progestan neden vardiki vana sadece folik asit verdi pazartesi benim de randevum var bakalım kese görülecek mı

Anladım benim bildiğim düşünlerde kanamalı gebeliklerde verilir o yüzden sormuştum canım eğer sıkıntı yoksa kullanma bence
Hiç kanamam olmadı canım ama içten vardıysa bilmiyorum adet günümü 3 gün geçti şimdiye kadar bir damla bile kanamam olmadı çok şükür

Hiç kanamam olmadı canım ama içten vardıysa bilmiyorum adet günümü 3 gün geçti şimdiye kadar bir damla bile kanamam olmadı çok şükür
Olmaz da inşallah bilmiyorum ama ilaç kullanmak iyi değil 8 haftaya kadar bebegin organları gelişimi tamamlanana kadar ağrı kesici vile masum değil dedi bana doktor

Olmaz da inşallah bilmiyorum ama ilaç kullanmak iyi değil 8 haftaya kadar bebegin organları gelişimi tamamlanana kadar ağrı kesici vile masum değil dedi bana doktor
Haklısın canım pazartesi sorucam doktora bi tehlike yoksa bırakacağım ben pek dinlenerek geçiremedim ilk zamanları çalıştığım için, bel ağrım çoğaldı. Sende ne belirtiler var

Kuzular merhaba, aranızda hamilelik belirtisi olarak göğüste sızlama yaşayan oldu mu? Benim reglim biraZ düzensiz 33-39 gün arası oluyorum bugun 35. Günüm diğer aylarda belirtilere çok takılan biri değildim ama bu ay sızlamalar hissedince ilk defa sormak istedim size

Selam kızlar uzun zamandır yoktum hafta sonu vizeler vardı da :) Ne var ne yok buralarda ?
Bakalım bu hafta benimde 11 ile 17. günlerim arası bu sefer kendimi kasmamaya çalışıcam bu ayda hamile kalamazsam önümüzdeki ay ovülasyon alacağım.

Merhabalar, regl öncesinde ben çok yaşıyorum göğüs sızlamasını. Regli olma süreniz epey uzunmuş. Test falan yaptınız mı hiç veya başka belirtiniz var mı ?

Hoşgeldin kuzum. Sınavların iyi geçmiştir umarımm hadi hayırlısıyla olacak bu ay inşallaaah

Haklısın canım pazartesi sorucam doktora bi tehlike yoksa bırakacağım ben pek dinlenerek geçiremedim ilk zamanları çalıştığım için, bel ağrım çoğaldı. Sende ne belirtiler var
Benim de bel agrım ayak agrım devam ediyor bugün sat a göre 4+5 olduk doktora gittim kese göremedi ama gebelik var dedi erken dedi erkenmi acaba

Hoş geldin kuzum en doğrusunu yaparsın ve ilişki esnasında hamile kalacam piskolojisiyle girme o anın tadını çıkar derim ben daha olumlu sonuç alacağına inanıyorumonumuz de ki ay senin de bebis haberini alırız inşallah

Benim de bel agrım ayak agrım devam ediyor bugün sat a göre 4+5 olduk doktora gittim kese göremedi ama gebelik var dedi erken dedi erkenmi acaba
Canım senin gec dollenme oldu galiba ben de doktora gittim bugün keseyi gördüm 4 haftalık vaktiyle dogru gidiyor dedi. Bizim satlar aynı ama senin yumurtlaman benden gec oldu herhalde

Canım senin gec dollenme oldu galiba ben de doktora gittim bugün keseyi gördüm 4 haftalık vaktiyle dogru gidiyor dedi. Bizim satlar aynı ama senin yumurtlaman benden gec oldu herhalde
Olabilir canım senin betan 63 çıkmıştı benim 9 ilk benim sana göre geç oldu sanırım

Benim ya 30 yada 1 kasım ikisinden biri tuttu senin adetten hemen sonra tutmuş olabilir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…