Merhabalar, regl öncesinde ben çok yaşıyorum göğüs sızlamasını. Regli olma süreniz epey uzunmuş. Test falan yaptınız mı hiç veya başka belirtiniz var mı ?
Ara ara regl agrıları gibi ağırlar oldu bugun daha azdı ama bir kaç gün devam etmişti. Bugünde test yaptım bu şekilde çıktı arada kaldım açıkcası regl olmazsam çarşamba testi yenilicem. Testi bu şekilde çıkan olmuş muydu ?Merhabalar, regl öncesinde ben çok yaşıyorum göğüs sızlamasını. Regli olma süreniz epey uzunmuş. Test falan yaptınız mı hiç veya başka belirtiniz var mı ?
Merhabalar, regl öncesinde ben çok yaşıyorum göğüs sızlamasını. Regli olma süreniz epey uzunmuş. Test falan yaptınız mı hiç veya başka belirtiniz var mı ?
Ara ara regl agrıları gibi ağırlar oldu bugun daha azdı ama bir kaç gün devam etmişti. Bugünde test yaptım bu şekilde çıktı arada kaldım açıkcası regl olmazsam çarşamba testi yenilicem. Testi bu şekilde çıkan olmuş muydu ?Merhabalar, regl öncesinde ben çok yaşıyorum göğüs sızlamasını. Regli olma süreniz epey uzunmuş. Test falan yaptınız mı hiç veya başka belirtiniz var mı ?
O zaman bende 1 hafta sonra kontrole gidiyimEvet kuzum benim 25-26 ekimden tuttu adet bittikten 5 gün sonraydı
İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun dua ediyorum bol bol . Şu stresli günleri atlattım ya bundan sonra daha relax olurum inşallah :)Hoş geldin kuzum en doğrusunu yaparsın ve ilişki esnasında hamile kalacam piskolojisiyle girme o anın tadını çıkar derim ben daha olumlu sonuç alacağına inanıyorumonumuz de ki ay senin de bebis haberini alırız inşallah
Güzel geçti canım ya epey stres yapmıştım korktuğum gibi olmadı neyse ki :) İnşallah dediğin gibi olur canım , sakin olmaya çalışacağım bu ay bakalım .Hoşgeldin kuzum. Sınavların iyi geçmiştir umarımmhadi hayırlısıyla olacak bu ay inşallaaah
Merhaba bende görüyorum çizgiKızlar yardım lütfen adetim 3 gecikti ve benim normalde hiç gecikmez bugün test yaptım silik çizgi var gibi geldi bana ama siz görüyor musunuz ve ayın 11 de 2 damla kahverengi akıntı oldu
Akşam gidicem büyük ihtimalle geç döllenme olabilir dimi normal catlamaya göre böyle çıkmaması gerekiyor.daha önce 2 kez hamile kaldım bir kızım var hep adetimden 3 gün önce öğrenirdim. Bu sefer yaptım negatif çıkmıştı.Merhaba bende görüyorum çizgi. Kan tahlili yaptırın isterseniz
Geç döllenme evet olabilir mesela benim (hamile değilim gerçi ) geçen ay yumurtamın büyüklüğü regliden sonraki 15.günde 18mm olmuştu. Bu ayda yine deneyeceğiz olmazsa önümüzdeki ay ovülasyon testiyle deneyeceğim. Bakalım.. Ama siz yine de kan tahlili bir an önce yaptırın , sonucu burada yazarsınız :)Akşam gidicem büyük ihtimalle geç döllenme olabilir dimi normal catlamaya göre böyle çıkmaması gerekiyor.daha önce 2 kez hamile kaldım bir kızım var hep adetimden 3 gün önce öğrenirdim. Bu sefer yaptım negatif çıkmıştı.
Inşallah canim sitresli gunler bittigine gore yumurtlama gunlerini takip et bakalim güzel haberini alırız insallahİnşallah canım bakalım hayırlısı olsun dua ediyorum bol bol . Şu stresli günleri atlattım ya bundan sonra daha relax olurum inşallah :)
Ah bende geçen ay bi ara iki damla reglimden bir hafta öncesine kadar kan gördüm sanmıştım ama hamile değildim ne yazık ki. Bir de doktorlar anlıyor ya gerçekten regl başlangıcımı değil mi diye ben kist için gittiğimde üç gün içinde regl olursun demişti üçüncü gün regl olmuştum :)Ama 4 ay çok erken düşünün ki ben 8 aydır istiyorum doktor yine de normal bir sene beklemek lazım diyordu.merhaba kızlar benim bat 22 kasım fakat 4 gündür kahverengi akıntım vardı.dün doktora gittim regl başlangıcı dedi,halbuki tutunma kanaması olduğuna kendimi çok inandırmıştım ve heyecanlanmıştım . bu ay ilk kez klomene başlayacağım,5gün iç sonra gün aşırı ilişki dedi doktor. Ben yine de cumartesi başka bir doktordan daha randevu aldım bakalım o ne diyecek.soğan kürü incir kürü hepsini denedim 4 aydır ama henüz gebelik olmadı
Ahh hergün kendimi dinliyorum resmen, yumurtam mı çatladı, döllenme mi oldu, regl mi olacağım hamile mi kalacağım derken her ay kafayı yiyoruz yaa.ben bu ay rahim filmini de denemek istiyorum. Bir o kaldı yaptırmadığım.Ah bende geçen ay bi ara iki damla reglimden bir hafta öncesine kadar kan gördüm sanmıştım ama hamile değildim ne yazık ki. Bir de doktorlar anlıyor ya gerçekten regl başlangıcımı değil mi diye ben kist için gittiğimde üç gün içinde regl olursun demişti üçüncü gün regl olmuştum :)Ama 4 ay çok erken düşünün ki ben 8 aydır istiyorum doktor yine de normal bir sene beklemek lazım diyordu.
Yani daha çok erken dediğim gibi , ama size hak veriyorum bende öyleyim çünkü , bir problem yoksa ona göre önlemimi alayım diyorum mesela bazı hormon testleri yaptırdım normal çıktı bir sorun çıkmadı bende şükür, ama doktorlar her ihtimale karşı 1 sene bekletiyor tabi yaş faktörü de var 35 yaş ve öncesiyle bekletiyorlar nitekim 30 yaşındayım bende bekliyorm. Hatta doktora, bir an önce olsun istiyorum , dediğimde bana ,"grip oldun diyelim , bir hafta içmen gereken ilacı iki gün içip bıraktıktan sonra geçip iyileşemiyorum diyemezsin " demişti :) Siz yinede kontrollerinizi yaptırın en azından içiniz rahat olsun.Ahh hergün kendimi dinliyorum resmen, yumurtam mı çatladı, döllenme mi oldu, regl mi olacağım hamile mi kalacağım derken her ay kafayı yiyoruz yaa.ben bu ay rahim filmini de denemek istiyorum. Bir o kaldı yaptırmadığım.
Bugün doktora gittim karnimdan net göremedi vijinal baktı çok şükür göründü 5 haftalık haftasıyla uyumlu yolk3kesesi de göründü çok şükür canım bebegin kalp atışı için haftaya gel dedi sen ne yaptın gittinmi bide kesen ilk gördüğünde yuvarlak mı fasulye gibimiydiEvet kuzum benim 25-26 ekimden tuttu adet bittikten 5 gün sonraydı
Ayy çok şükür canımm maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsinBugün doktora gittim karnimdan net göremedi vijinal baktı çok şükür göründü 5 haftalık haftasıyla uyumlu yolk3kesesi de göründü çok şükür canım bebegin kalp atışı için haftaya gel dedi sen ne yaptın gittinmi bide kesen ilk gördüğünde yuvarlak mı fasulye gibimiydibenim yuvarlak ti
Senin oğlan benim kız mı acaba benim 2 kızım var ikisinde de yuvarlakti bakalım sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah kuzumAyy çok şükür canımm maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsinçok mutlu oldummm. Ben pazartesi gittiğimde keseyi gördüm 4 haftalık vaktinde gidiyor demişti. 2 hafta sonra gel bebeği görelim kalp atışını duyalım dedi yani ben haftaya pazartesi gideceğim benim kese fasulye gibiydi gördüm
Ayy fark ediyor mu öyle merak ettim bak şimdi herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim. ben ilk günden beri erkek hissediyordum şimdi sen de böyle deyince meraklandımSenin oğlan benim kız mı acaba benim 2 kızım var ikisinde de yuvarlakti bakalım sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?