Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle beklememek lazimmis. Tabi ilk zamanlar erken zaten nasil olsa olur diyor insan ama ilm denemede bile olmayinca panik basliyor. Cok zormus beklemek insallah en kisa zamanda hayalimoz gerceklesir.

Insallah öyledir cnm yaa. Etrafta hep cok zayifsin bebek olmaz falan dediklerinde kafama takiyorum. Kansizlik vardi(7 cikmisti). Serumla onu da hallettim galiba ama ne kadar yukseldi baktiramadim daha.
Yani benden sana kısa benim kilolarımda bir iki arkadaşım vardı ikiside hamile kalmıştı ya Ama gerçekten zayıflık sorunsa kilo alırım.. Bir de vitaminler etkiliyor diye düşünüyorum haziranda test yaptırdım sağlık ocağına , normal değerlerde demişti. D vitamini eksikti bir ama geçen seneye göre daha iyiydi geçen sene 10'du bu sene 30 :)

Kesinlikle beklememek lazimmis. Tabi ilk zamanlar erken zaten nasil olsa olur diyor insan ama ilm denemede bile olmayinca panik basliyor. Cok zormus beklemek insallah en kisa zamanda hayalimoz gerceklesir.
İnşallah Amin.
Ben bu kadar zor olacağını bilmiyordum hemen hamile kalırım sanıyordum ama öyle değilmiş.
Allah'a bıraktım..

Bende kilo sorun olacaksa alayim diyorum ama istesemde alamiyorum. Bu kilonun ustune cikamadim birturlu. Bende folik asit kullaniyorum iki uc aydir. Fayfasi olur mu bilemedim ama yaninda ekstra vitamin alsam mi ki acaba

Bende kilo sorun olacaksa alayim diyorum ama istesemde alamiyorum. Bu kilonun ustune cikamadim birturlu. Bende folik asit kullaniyorum iki uc aydir. Fayfasi olur mu bilemedim ama yaninda ekstra vitamin alsam mi ki acaba
Ben geçen sene kullandım doktor tavsiye etti . Bu sene ki testlerde normal çıkmıştı kullan demedi sağlık ocağındaki doktor :) bir doktora gidip kan tahlili yaptırıp dilersen ona göre kullanacağın vitaminler varsa kullan , hamile kalmak istiyorum dersen ona göre doğru vitaminleri verir.

O kadar umutsuzum ki... her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktan çok yoruldum. Inşallah hakkımızdan hayırlısı olur her birimizin

Bende bugün regl oldum..Kürtajdan sonra ilk denemem di ama sanırım yumurtlama düzenim daha oturmadığımdan olmadi
Kasım uğurlu gelsin inşallah

Canim ben sogan kuru yaptığınız ay hamile kalmayin diye okumuştum bir yerlerde.
Ne kadar doğru bilemem ama ben tatile gidecegimiz ay adetim gecikti diye soğan kürü yaptim sabaha regl oldum.Ayni ay içinde de hamile kaldım ama kalp atışı alinamadigindan alindi kürtajla.Sonradan bu yazı geldi aklıma acaba mi dedim.. İnşallah hamilesindir Sağlıkla sihhatle olur olursada inşallah..

Aaa kuzm bak beni aydinlattin ama ben adetime 10 gun kala biraktim cakismasin diye iy gelmiyormus evet duydum onu ama o ay olmassa diger ay mutlaka gebelik oluyomus insallah kuzum ya cok istiyorumm allahin izniyle umutla bekliyorum

Aaa kuzm bak beni aydinlattin ama ben adetime 10 gun kala biraktim cakismasin diye iy gelmiyormus evet duydum onu ama o ay olmassa diger ay mutlaka gebelik oluyomus insallah kuzum ya cok istiyorumm allahin izniyle umutla bekliyorum
Evet canım bende bilmiyordum iş işten geçtikten sonra öğrendim.Umarim hamilesindir canim güzel bir duygu olmasada olana kadar devam benimde umutlar kasima bakalım hayirli haberlerle dön

Kilonu dert etme canım. Yengem 40 kilo 1.50 boy ile hamile kaldı . Sağolsun ağzıni kapamayi bilmeyip her konuda fikri olanlar cemaati "ayyyy o çocuk senin içinde nasıl durur dursa bile normal doğuramazsin" dediler. Bir hafta oluyor misler gibi normal doğum yaptı. Hatta doğuma 2 hafta kalana kadar da ise gitti. Hemsireydi sen düşün tempoyu.

Evet canım bende bilmiyordum iş işten geçtikten sonra öğrendim.Umarim hamilesindir canim güzel bir duygu olmasada olana kadar devam benimde umutlar kasima bakalım hayirli haberlerle dön☺☺
Ay kuzum insallah bende senden bi hayirli haber alirimmmmm insallah allahim gonlune gore nasip etsin cok sagolasin

Maşallahı varmış helal olsun valla tebrik ettim darısı bizlerin başına o zaman kiloyu dert etmeye gerek yok. Hani fazla kilonun hamile kalmayı zorlaştırdığını biliyordum ama zayıf olanları hiç duymamıştım annemde çok zayıfmış 9 aylıkken bile belli olmuyormuş hoş ben 2.600 doğmuşum sonra epey toplamışım geç yürümüşüm hatta kilo fazlalığından ama şimdi zayıfım

Arkadaşlar ben Klomen kullandım ve bu ay adetim 2 gün geçince bugün doktoruma gittim kan testim negatif çıktı oda tarlusal adet söktürücü verdi bu ilacı kullanan varmı kullanmasamda normal adet olmayı mi beklesem bilemedim Kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…