Kesinlikle beklememek lazimmis. Tabi ilk zamanlar erken zaten nasil olsa olur diyor insan ama ilm denemede bile olmayinca panik basliyor. Cok zormus beklemekBen şu hayatta pişman olacağım şeyler yapmam derdim , hayatımda ki birinci pişmanlık kazandığım üniversiteye gitmemek oldu hep o vardı pişmanlığım..ta ki bebiş olayına kadarkeşke bende çok önceden başlasaydım diyorum. Sırf çalışıyorum , aman sağlık sigortasından yararlanayım 1 sene bekleyeyim bir sene içinde hamile kalırsam sağlık sigortasından yararlanamıcam bekle bekle , dedim ne oldu hem işsiz kaldım hemde bebişim olmuyor 7 aydır korunmuyoruz.
Yani benden sana kısa benim kilolarımda bir iki arkadaşım vardı ikiside hamile kalmıştı yaInsallah öyledir cnm yaa. Etrafta hep cok zayifsin bebek olmaz falan dediklerinde kafama takiyorum. Kansizlik vardi(7 cikmisti). Serumla onu da hallettim galiba ama ne kadar yukseldi baktiramadim daha.
Allah isteyen herkese nasip etsin , yürekten istemek gerek. Allah biliyor zamanını inşallah o zaman yakındır.Benim de üst katımda var annesinin sevme sesi geliyor diyorum allahım bana da nasip etsin inş
İnşallah Amin.Kesinlikle beklememek lazimmis. Tabi ilk zamanlar erken zaten nasil olsa olur diyor insan ama ilm denemede bile olmayinca panik basliyor. Cok zormus beklemekinsallah en kisa zamanda hayalimoz gerceklesir.
Bende kilo sorun olacaksa alayim diyorum ama istesemde alamiyorum. Bu kilonun ustune cikamadim birturlu. Bende folik asit kullaniyorum iki uc aydir. Fayfasi olur mu bilemedim ama yaninda ekstra vitamin alsam mi ki acabaYani benden sana kısa benim kilolarımda bir iki arkadaşım vardı ikiside hamile kalmıştı yaAma gerçekten zayıflık sorunsa kilo alırım.. Bir de vitaminler etkiliyor diye düşünüyorum haziranda test yaptırdım sağlık ocağına , normal değerlerde demişti. D vitamini eksikti bir ama geçen seneye göre daha iyiydi geçen sene 10'du bu sene 30 :)
[/
Ben geçen sene kullandım doktor tavsiye etti . Bu sene ki testlerde normal çıkmıştı kullan demedi sağlık ocağındaki doktor :) bir doktora gidip kan tahlili yaptırıp dilersen ona göre kullanacağın vitaminler varsa kullan , hamile kalmak istiyorum dersen ona göre doğru vitaminleri verir.Bende kilo sorun olacaksa alayim diyorum ama istesemde alamiyorum. Bu kilonun ustune cikamadim birturlu. Bende folik asit kullaniyorum iki uc aydir. Fayfasi olur mu bilemedim ama yaninda ekstra vitamin alsam mi ki acaba
Canim ben sogan kuru yaptığınız ay hamile kalmayin diye okumuştum bir yerlerde.Kizlar ben bu ay sogan kuru yaptim ve 7 aydir gebelik olmadigi icin beklendiye girmedim ama adetime 7 gun falan varken sabahin korunde ogurerek uyandim kosarak banyoya gittim midem cok bulaniyodum ama sadece oguruyodum hayta aglama durumuna geldim sonraki cok bel agrisi cektim kimseylede paylasmak istemiyorum cevremde artik kafayi yiycem adetime smdi 4 gun kaldi 25 sinde ekimin ne diyosunuz beklemelimiyim
Aynen bende öyle valla amin canımO kadar umutsuzum ki... her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktan çok yoruldum. Inşallah hakkımızdan hayırlısı olur her birimizin
Aaa kuzm bak beni aydinlattin ama ben adetime 10 gun kala biraktim cakismasin diye iy gelmiyormus evet duydum onu ama o ay olmassa diger ay mutlaka gebelik oluyomus insallah kuzum ya cok istiyorumm allahin izniyle umutla bekliyorumCanim ben sogan kuru yaptığınız ay hamile kalmayin diye okumuştum bir yerlerde.
Ne kadar doğru bilemem ama ben tatile gidecegimiz ay adetim gecikti diye soğan kürü yaptim sabaha regl oldum.Ayni ay içinde de hamile kaldım ama kalp atışı alinamadigindan alindi kürtajla.Sonradan bu yazı geldi aklıma acaba mi dedim.. İnşallah hamilesindirSağlıkla sihhatle olur olursada inşallah..
Sarac oglunu dinle derim canimSogan kuru nasıl oluyor
Saraç oglunu dinle derim canimSogan kuru nasıl oluyor
Yaptın mı test kuzuMrb bat 25 bende test aldım yarın sabah yapıcam çok merak ediyorum
Evet canım bende bilmiyordum iş işten geçtikten sonra öğrendim.Umarim hamilesindir canim güzel bir duygu olmasada olana kadar devam benimde umutlar kasima bakalım hayirli haberlerle dönAaa kuzm bak beni aydinlattin ama ben adetime 10 gun kala biraktim cakismasin diye iy gelmiyormus evet duydum onu ama o ay olmassa diger ay mutlaka gebelik oluyomus insallah kuzum ya cok istiyorumm allahin izniyle umutla bekliyorum
Kilonu dert etme canım. Yengem 40 kilo 1.50 boy ile hamile kaldı . Sağolsun ağzıni kapamayi bilmeyip her konuda fikri olanlar cemaati "ayyyy o çocuk senin içinde nasıl durur dursa bile normal doğuramazsin" dediler. Bir hafta oluyor misler gibi normal doğum yaptı. Hatta doğuma 2 hafta kalana kadar da ise gitti. Hemsireydi sen düşün tempoyu.Yani benden sana kısa benim kilolarımda bir iki arkadaşım vardı ikiside hamile kalmıştı yaAma gerçekten zayıflık sorunsa kilo alırım.. Bir de vitaminler etkiliyor diye düşünüyorum haziranda test yaptırdım sağlık ocağına , normal değerlerde demişti. D vitamini eksikti bir ama geçen seneye göre daha iyiydi geçen sene 10'du bu sene 30 :)
Ay kuzum insallah bende senden bi hayirli haber alirimmmmm insallah allahim gonlune gore nasip etsin cok sagolasinEvet canım bende bilmiyordum iş işten geçtikten sonra öğrendim.Umarim hamilesindir canim güzel bir duygu olmasada olana kadar devam benimde umutlar kasima bakalım hayirli haberlerle dön☺☺
Maşallahı varmış helal olsun valla tebrik ettimKilonu dert etme canım. Yengem 40 kilo 1.50 boy ile hamile kaldı . Sağolsun ağzıni kapamayi bilmeyip her konuda fikri olanlar cemaati "ayyyy o çocuk senin içinde nasıl durur dursa bile normal doğuramazsin" dediler. Bir hafta oluyor misler gibi normal doğum yaptı. Hatta doğuma 2 hafta kalana kadar da ise gitti. Hemsireydi sen düşün tempoyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?