Benimde 5 gün geçti canm banada doktorum tarlusal verdi yarın alicam ilk kez kullanicamArkadaşlar ben Klomen kullandım ve bu ay adetim 2 gün geçince bugün doktoruma gittim kan testim negatif çıktı oda tarlusal adet söktürücü verdi bu ilacı kullanan varmı kullanmasamda normal adet olmayı mi beklesem bilemedimKafam karıştı
Tarlusal ben her ay kullanıyorum canm sıkıntı yok kullanın ama gebe olmadıgınızdan emin olunBenimde 5 gün geçti canm banada doktorum tarlusal verdi yarın alicam ilk kez kullanicam
Ewet canm kan testi yaptı bugün dr. Negatif çıktı ondan ilk defa ilaçla hastalanicam merak ettim ilaç bitince mi geliyoTarlusal ben her ay kullanıyorum canm sıkıntı yok kullanın ama gebe olmadıgınızdan emin olun
2-3 gün bekle ıstersen belkı stresten gelmemıstır kekık suyu falan iç gelmesı ıcınEwet canm kan testi yaptı bugün dr. Negatif çıktı ondan ilk defa ilaçla hastalanicam merak ettim ilaç bitince mi geliyo
Rabbim onu senin rahmine düşürecekse sen damdan dama atla yine verir ama ha nasibinde de değilse pamuklara sarın 9 ay boyunca yerden toplu iğne bile alıp kaldırma yine vermez. Kalbini ferah tut nasip etmeyecegini hayal de ettirmez Allah. Benim de 1 seneden fazladır olmuyor bebiş ama düşünüyorum bazen hemen istediğim de ilk aydan vermemiş Allah bir bildiği varmış geç geliyor ama nasıl nasıl da özlemle istenen bir yuvaya gelecek ilk ayda istedgimin bin katı daha değerli gözümde. Eminim sende dahil buradakilerin hepsi o hissiyattaMaşallahı varmış helal olsun valla tebrik ettimdarısı bizlerin başına o zaman kiloyu dert etmeye gerek yok. Hani fazla kilonun hamile kalmayı zorlaştırdığını biliyordum ama zayıf olanları hiç duymamıştım annemde çok zayıfmış 9 aylıkken bile belli olmuyormuş hoş ben 2.600 doğmuşum sonra epey toplamışım geç yürümüşüm hatta kilo fazlalığından ama şimdi zayıfım
Ben bugün aldım ama daha kullanmaya başlamadım aceba doğal yolla olmasını mı beklesem benim adetim çok düzenliydi ilk defa böle oldu klomenden ötürü gebelikte olmadı peki siz Klomen kullandınızmıBenimde 5 gün geçti canm banada doktorum tarlusal verdi yarın alicam ilk kez kullanicam
Ewet çok stres oldum bu ay yarın alıp icicem çünkü çok sıkıntı yaptı bana2-3 gün bekle ıstersen belkı stresten gelmemıstır kekık suyu falan iç gelmesı ıcınSonra sa gelmezse hapı içersin 6 gün ıcıyorsun sonsa adet oluyorsun ama ben 2.gunumde oluyorum
Benimde ilk defa böle oldu bilmiyorum bende alip kullaninca gorucem yok hayır klomen kullanmadımBen bugün aldım ama daha kullanmaya başlamadım aceba doğal yolla olmasını mı beklesem benim adetim çok düzenliydi ilk defa böle oldu klomenden ötürü gebelikte olmadı peki siz Klomen kullandınızmı
Peki başka bi ilaç mı kullandın yoksa kendiliğinden mi geciktiBenimde ilk defa böle oldu bilmiyorum bende alip kullaninca gorucem yok hayır klomen kullanmadım
Kendiliginden gecikti ben 4 ay once kurtaj oldum 3aylik bebegimin kalbi durdu aldılar reglim düzeniydi bu ay bebek die hissettim o moddaydim ama olmadı belki ondan gecikti bilmiyorumPeki başka bi ilaç mı kullandın yoksa kendiliğinden mi gecikti
Çok üzüldümKendiliginden gecikti ben 4 ay once kurtaj oldum 3aylik bebegimin kalbi durdu aldılar reglim düzeniydi bu ay bebek die hissettim o moddaydim ama olmadı belki ondan gecikti bilmiyorum
Eminim canım kan verdim o yüzden sen doktorun kan almadimiÇok üzüldümtest yaptın dimi negatif eminsen ilacı kullan bana bugün doktorum verdi ben halen acebalar var kafamda beklesemmi içsemmi bilemiyorum
Canim ben kürtajdan sonra adet olamamıştır bı turlu 45gun geçmişti ta o gün dr. gittim.Ewet canm kan testi yaptı bugün dr. Negatif çıktı ondan ilk defa ilaçla hastalanicam merak ettim ilaç bitince mi geliyo
Ben kurtajdan 25 gün sonra hemen oldum ole sorunum olmadı şükür bu ay çok taktım ondan oldu eminim sancim çok war aslindaCanim ben kürtajdan sonra adet olamamıştır bı turlu 45gun geçmişti ta o gün dr. gittim.
İlaç yazdı olmaya başlayınca kesebilirsin gibi birşey dedi diye hatırlıyorum ama ona gerek kalmadan ertesi gün hasta oldum.Bence bekle.
Yaptım canım çok şükür pozitif :)Yaptın mı test kuzu
Bunların hepsi stressten olabilir.Seni çok iyi anlıyorum bende 2aylik bebeğimin gelişimi durdurduğu ve kalp atışını alınamadığı icin kürtaj oldum.İlk ay dusunmedim o piskolojiyle.Kendiliginden gecikti ben 4 ay once kurtaj oldum 3aylik bebegimin kalbi durdu aldılar reglim düzeniydi bu ay bebek die hissettim o moddaydim ama olmadı belki ondan gecikti bilmiyorum
Ewet hep stresten ilk bebeğim olucaktı canm nasip inşallah en yakın zamanda olucak 2 seneyi delirdik evleneliBunların hepsi stressten olabilir.Seni çok iyi anlıyorum bende 2aylik bebeğimin gelişimi durdurduğu ve kalp atışını alınamadığı icin kürtaj oldum.İlk ay dusunmedim o piskolojiyle.
2ay yani şuan istedim ama sanırım yumurtlamam duzene girmedi henüz olmadı..
Kasima inşallah umut ediyorum.. Ben dün test yaptim negatifti bugünde adet oldum.Sana bekler süresi verdiler mi ve ilk gebeligim miydi cani
Bende kan verdim negatif çıktı aceba çok mu erken test yaptırdım bilemiyorımki bugün bi arkadaşımla konuştum oda kullanmış bu ilaçtan diyoki bence kullan komple temizlesin yumurtalıkları diyo sonuçta yeni bir gebelik için adet olmak zorundayız ben bi gün daha bekleyip kullancam sanırsamEminim canım kan verdim o yüzden sen doktorun kan almadimi
Ewet asĺinda Iyi fıkır bende sogan kuru olarak yapmayı düşündüm onu araştırıyorumBende kan verdim negatif çıktı aceba çok mu erken test yaptırdım bilemiyorımki bugün bi arkadaşımla konuştum oda kullanmış bu ilaçtan diyoki bence kullan komple temizlesin yumurtalıkları diyo sonuçta yeni bir gebelik için adet olmak zorundayız ben bi gün daha bekleyip kullancam sanırsam
Ay şükür hayırlı olsun canımmYaptım canım çok şükür pozitif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?