- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
zor bı durum ..
cocuguna bakıcak kımse yok ıse nasıl calısıcak dıger bayan anlıyamadım..
aslında ekmegı ıle oynamak degıldır ..
işinde etmıyosunuz kı secım yapılması gerekıyo ve sızın artı yonlerıız daha fazla patrolara gore...
iş hayatında tercıhler secımler yapılması gerekıyo eger sız calısmak ıstemıyosanız veya daha ıyı bi iş bulacagınızı dusunuyomusunuz?
çok zor bi durum. bu kadar duyarlı olmandan etkilendim açıkçası.. bi yorum yapamıcam . hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ...:teselli:
bakı iş hayatında secımler başarılı olanın tarafında yapılır patrnlarınız haklıda olabılırler bebeklı bayan belkı işi aksata bılır dıye bebek hastalacak gelemıycek oyle dusunmelerı cok normaldır ..siz calışmıycam dersenız yerınıze belkı başkasınıda alabılırler..ben işimden çok memnunum rahatımm kaç yıllık elemanları gibiyim gerçekten çok iyi.ama bu sorun yok mu ooff..arada bir arıyo hatrımızı soruyor patronlarlada konuşuyor..
şuan da bulqabilirmiyim bilmiyorum burdayken 2 teklifi reddettimm mafoldumben
Sinir oluyorum şu işyeri sahiplerine. Sanki kendi karıları, kızları doğum yapmadı hiç, hiç emzirmediler bebelerini.Çok üzgünüm çoook
Ben burda patrona kızarım başka birine değil. Madem o kızcağızı yetersiz görüyordu vakti zamanında işe almayacaktı. Aldı madem devam etmesi gerekir onunla. Neymiş efendim günün yarısı izn alırmış, yok ya:mymeka:, süt izni zaten annenin yasal hakkı.
Çok sinir bir durum, yazık kızcağıza, onca yolu tepip yavrusunu bırakıp 3 kuruş kazanmak için uğraşıyor ve patronun düşündüğü adileğe bakın.:mymeka:
bence evet ekmeğiyle oynamak....
o şimdi yeni doğum yapmış ve paray ihtiyacı var eğer senin şefin o izne ayrılmasaydı seni oraya almayacaklardı oda izne mecburiyetten ayrılmış...
bu durumdaki bi kadına bide bunu yapmanız daha çok üzücü....
durumları nasıl tek maaş geçinebilirlermi?
kendini onun yerine koyun bide öyle düşünün o zaman farklı açıdan görmüş olursunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?