ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

maşallah diziyi beğenmiyosun ama bilmediğinde yok. hepsini bi güzel anlattın.bide izlesen ne olacaktı?kafamçokkarıştı

diziyi izlemeye gerek yok
çiçek taksinn çakması olduğu için ayrıca haftann 6 günü koydukları için
tahmin etmek zor değil

Her dizinin, programın kendisine göre bir izleyici kitlesi oluyor. Akasya durağını izlemiyorum misal, ama rahatsız da olmuyorum.
Gerekli de değiller gereksiz de değiller gibi geliyor bana. Eğlence amaçlı, ekrana kapılıp kendinden uzaklaşma amaçlı seyirlikler.
Amaaaaaa cennet mahallesi değil sanki cinnet mahallesi
uzun zamandır bu diziye rast geldiğim an kanal değiştiriyorum, neden bu kadar gıcık kaptıysam artık :umursamaz:

parmaklıklar ardında
unutulmaz
samanyolu
kahramanlar
arka sıradakiler
aşk bir hayal
kalp ağrısı
adanalı
unutma beni
bez bbek
ezel =)
sanırım ilemediğim çoğu diziyi yazdım =)

maşallah diziyi beğenmiyosun ama bilmediğinde yok. hepsini bi güzel anlattın.bide izlesen ne olacaktı?kafamçokkarıştı

C.tesi geceleri başka bişi olmadığından mecbur gelenler onu açıyo..Ev halkına uyup izliceksin... 2 bölüm izleyen anlar zaten konunun aynı olduğunu..
7-24 arka sokaklarla.. akasya durağını veriyor kanal d..

Kavak yellerini bile izler oldum c.tesi geceleri ..

Ekranda en gerekli dizi desen olurda hepsi gereksiz dizilerin
zaten gerekli bir şey olsa dizi değil belgesel olurdu-tatlicadiarzu-

bencede akasya durağı,arka sokaklar figuranlar okadar yapay duruyorkihiç izlemedim ama malesef kaç senedir sürüyor.Küçük kadınlar mı yoksa küçük emrahlar mı anlayamıyorum.arka sokaklar hiç o kadar büyük gösteren liseli öğrenciler görmedim.o yüzden sadece canım ailem ve melekler korusun dışında türk dizisi izlemiyorum.

Akasya Duragı
Kavak Yelleri
Yaprak Dökümü (baydı artık)
Kücük Kadınlar

:umursamaz:

Aşk-ı Memnu dışında hepsi kalksın:enbuyukkk:
Ama bi saniye yaaaa Parmaklıklar Ardında kalkarsa annem çok üzülür, o da kalsın bilmiyorumkismile

Aaaaa ikisi de aynı gün ama yaa, napcam ben (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…