ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

Unutulmaz
Arka sokaklar
Küçük kadınlar
Arka sıradakiler
Bez bebek
Kurtlar vadisi
Melekler korusun
Yaprak dökümü de artık çok sıkıyo
...

Son düzenleme:
akasya durağı
papatyam
cümbür cemaat aile
cumaya kalsa..
hepsinin ortak özelliği saçma sapan komediler olması ama güldürememeleri..

Cumaya kalsa
Cümbür cemaat aile
Küçük kadınlar
Yaprak dökümü
Ezel
Unutulmaz
Unutma beni
Kavak yelleri
Melekler korusun.
Bunlar iyice baydı artık.

Küçük Kadınlar
Yaprak Dökümü
Arka Sokaklar
Akasya Durağı
Aşk bir hayal

alsanaalsanasmile

Gönülçelen
Unutulmaz (1 numaram)
Arka sokaklar
Unutma beni...
Papatyam..
ve daha aklıma gelmeyen birsürü dizi....

arka sokaklar
gönülçelen
kurtlar vadisi
parmaklıklar ardında
beni unutma
deniz yıldızı
kavak yelleri
aşk bir hayal

UNUTULMAZ:acilen kaldırılmalı
arka sıradakiler_fragmanı bile sinir ediyo liseden başka heryere benziyo
melekler korusun
küçük kadınlar
yaprak dökümü:bi dökülemediler,
aşk-ı memnu
papatyam
kavak yelleri
Adanalı
akasya durağı
ömre bedel

Son düzenleme:
Arkadaşlar fazla dizi izlemem ama muhakkak başkaları izlerken insan diziler hakkında fikir ediniyor (hele benim gibi vaktini ev kadınlarıyla geçiren bi kız için muhakkak böyle oluyor). EZEL hariç hepsi kalksın umrumda olmaz. çünkü dizi takip etmiyordum ama ezele bi sefer rastladım o gün bu gündür her bölümünü merakla bekliyorum.
Ayrıca zevkler tartışılmaz ama ezel kalksın diyenleri de anlayamadım doğrusu. çünkü şimdiye dek yapılan en iyi türk dizisi olduğunu düşünüyorum. kurgusu, oyunculukları, replikleri, çekimleri vs. vs....... üstüne yok.... :hooray:
Demek istediğim böyle bir dizi için hiç izlemeden veya da birazcık izleyip de yargıya varmak ne kadar doğrudur bilemiyorum. aslında bence de, pek çok diziyi anlamak için bir iki sefer görmek yetiyor ama EZEL kesinlikle o dizilerden değil.......sengözlerimebaksanab

herkese sevgiler.........opuyorumnanaktan

.Şu akasya durağına bela okuycam artık hergün tekrar cumartesi bile izlemiyordum.Pazar tekrarını veriyorlardı bir de.Ya şöyle eski güzel dizilerin tekrarını verseler ya bunların yerine.5 bölümlük diziyi habire tekrar habire tekrar illallah ettim yaa

şu arkasokaklada kanal d niye bu kadar ısrar ediyor anlamıyorum.yeni bölümünü yayınlarsa yayınlasın
ama yıllardır şu dizinin aynı saatte tekrarınının takrar takrar verilmesinden miğdem bulandı artık.
bende bela okuyacam artıkkkk

fox tv nin hemn hemen her dizisi
akasya duragı mıdır nedır o saçma dizi
melekler korusun ve küçük sırlar
off ne gereksizsiniz cidden

fox tv nin hemn hemen her dizisi
akasya duragı mıdır nedır o saçma dizi
melekler korusun ve küçük sırlar
off ne gereksizsiniz cidden

atv'de ezel hariç bütün diziler çok gıcık hiç tutmadı bence samanyolu unutulmaz gönülçelen
ya da tutuldu da ben bilmiyorum çünkü benim çevremdeki hiçkimse gerçekten izlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…