ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

akasya durağı nasıl sürüyo kaç sezondur ona şaşıyorum ben..en gereksiz bu bence :umursamaz:

canım ailem,ezel,samanyolu,arka sıradakiler,arka sokaklar,geniş aile,es es bunlar kalksın bence.kurtlar vadisi dışında hepsi fasa fiso...

unutulmaz
küçük kadınlar
arka sokaklar
kavak yelleri

ben sadece Ezel'i izliyorum.

saçma olarak değilde artık bitsin dediklerim
YAPRAK DÖKÜMÜ
KÜÇÜK KADINLAR
AŞKI MEMNU
CANIM AİLEM
UNUTULMAZ

KURTLAR VADİSİ :asigim: :asigim: 7 YILDIR SN KAÇIRMADAN İZLEDİM TEK GEÇTİĞİM DİZİ.inşallah uzunnnnnn yıllar devam eder.
arkadaşlar ayrıca ltf saygı duyalım herkesin zavki ayrıdır.kurtlar vadisyle bazı ark yazdıkları hiçç hoş bulmadım.özellikle şu diziden ne anlarlarlarsa felan diye uslup olmuyor.herkes begendiğini izler.. sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

Hepsi birbirinden saçma..
(cnbc-e'de izlediğim bikaç dizi var, onları beğeniyorum)

ıyi dizileri de neden kaldırıyolar anlamış değilim. Mesela "Aile Saadeti" neden kaldırıldı yayından bence çok hoştu..

bencede.kaldirildigina üzülmüstüm baya... skandal,sevisme falan yokya ondan canim
bide atv iste

yaprak dokumu,adanali,selena,arka siradakiler,bezbebek,kurtlar vadisi,aski memnu,kucukkadinlar artik bitsin sadece EZELLLL kalsin

yaprak dökümüyle aşk-ı memnu bitsin, hanımın çiftliği ve ezel dışında hiiiç dizi izlemicem. tam 3 saatimi esir alıyorlar. yoruldum valla.

bıtmesı gerekenler

unutlmaz

selena

arka sokaklar

kucuk kadınlar .....

adanalı......

yaprak dökümü

bez bebek

haneler

unutulmaz - bukadar saçma sapan bir senaryo olamaz
adanalı - bu da sinirimi bozuyor

kızlar, selena bitmedi mi?
hala yayınlanıyo mu o dizi
ben bitti diye biliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…