ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

adanalı akasya durağı arka sokaklar arka sıradakiler melekler korusun mükemmel çift vs... sanırım bi dizinin içinde ihtiras olamyınca bi çekiciliğide kalmıooo aklinialirimsmile

Unutulmaz kadar gerzek bir dizi olamaz yaa.. Sadece ilk bölümüne bakmıştım bir daha da bakmadım.
Arada fragmanları görüyorum herkes ağlıyor maşallah. sempatiksalakcinni
Bir de oynayan kişilerin hepsi mi itici olur arkadaşş..Bir tane hoş insan koysaydınız bari.

atv'de ezel hariç bütün diziler çok gıcık hiç tutmadı bence samanyolu unutulmaz gönülçelen
ya da tutuldu da ben bilmiyorum çünkü benim çevremdeki hiçkimse gerçekten izlemiyor

eskiden dizi konusunda atv tek geçerdi.
süper baba asmalı konak ikinci bahar.ekmek teknesi
bütün iz bırakan dizler atv den çıkardı.
şimdi onun yerini kanal d aldı.
atv nin bu sezonki dizileri 2. sınıf.
hele tuba büyüküstünün dizisi gönülçelşen ne bayat bir dizi.
gerçi ben o kızıın oyunculuğunuda kendisinide sevmiyorum. çok da soğuk geliyor bana

Son düzenleme:
Küçük Kadınlar, Arka Sıradakiler, Unutulmaz, Arka Sokaklar, Mükemmel Çift, kavak yelleri bitsin artık özellikle.

aynen aynennn :lepi:
o kızı ben de sevmiyorum her türlü.
'sıfır' şakkıdı

cennet mahallesi.bi ara her sabah vardı.sabah 9dan öğleye kadar.çin işkencesi resmen yaasempatiksalakcinni

dizi demişsiniz ama ben pek takip etmediğim için program söylemek istiyorum: evcilik oyunu mudur nedir o program bence oldukça gereksizlmaz:

arka sıradakiler
unutulmaz
kurtlar vadisi
arka sokaklar...
iyice b.ku çıkan yaprak dökümü-kavak yelleri
tv çöp kutusu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…