ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

Unutulmaz kadar saçma dizi daha görmedim.Hele ablası yakalayınca Eda resmen evet biz yakalandık suçluyuz der gibi saf saf bakıyo ya boğasım geliyo.Ablası zaten ondan beter küçük çocuk bile anlar ama o anlamamakta aşırı zorlandı.Anladığı halde de adamı elde etcem diye uğraşıyo.Çok saçma ve gereksiz bir dizi.İki oyuncudan da nefret etmemi sağladı.
Küçük kadınlar tiksinçleşti
Adanalı da iyice saçmaladı,geniş aile çok çocukça ve seviyesiz,melekler korusun zıvanadan çıktı,aşkı memnu da artık çok sıkıyo yaa kötükedihüso

unutulmaz çok gıcık bi dizi
kurtlar vadisini ilk gününden beri sevmedim
arka sıradakiler iyice cıvıttılar
aklıma gelenler bunlar

Akasya Durağı
Adanalı
Gündüz kuşağında sanki çok güzelmiş gibi sürekli tekrarları verilen Cennet Mahallesi
birileri kurtarsın bizi bu dizilerden:bbo:

kurtlar vadisi...bez bebek.... adanalı.....arka sokaklarrrrrrrrr.....

ama bu dizilerinde hayran kitlesi olup izlendiği için kalkmıyor yayından

ayrıca unutulmaz güzel bir dizi içerigi karışık olsada hangi diziler öyle değilki yahu .:))))

Son düzenleme:
kapalı çarşı
kasaba
kurtlar vadisi
melekler korusun
hele parmaklıklar ardındanın reklamlarındaki müziğini duymamak için nasıl kanalı değiştireceğimi bilemiyorum akannehir
ezel kaydirigubbakcemile
Aslında izlemediklerimizi değil izlediklerimizi sorsan daha iyiydi be canım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 aynen ya, parmaklıklar ardındanın çok sinir bozucu herşeyi

çok güzel hareketler bunlarıda sevmiyorum ben:hulya:

unutulmaz
adanalı
arka sokaklar
bez bebek

daha da aklıma gelir aslında ama düşünmem gerek çok var :S

Çok Güzel Hareketler Bunlar.
Bu programı çok basit ve itici buluyorum. Zeka seviyemiz çok mu düşük ki, bu esprilerle ve de bu tiplemelerle eğlenelim. Neden böyle bir programı sürdüyorlar ve arkasında duruyorlar anlamıyorum. Hatta bazen bu oyunculara arka çıkan birilerimi var ya da çok mu zenginler diye bile düşünüyorum.:1shok:

bencede kesinlikle itici, herkesin bağıra bağıra konuşmasıda ayrı garip:sm_confused:

kurtlar vadisinin tüm oyuncularını senaristlerini falan bir kazana koyup kaynatmak lazım.kötükedihüso

bu tiksinç dizi nasıl hala yayınlanabiliyo anlamıyorum rtük ün uyuduğunu biliyoruz da zaten nasıl hala halk tarafından izleniyo anlamıyorum.

aşk-ı memnu haricinde sürekli takip ettiğim dizi yok ama geçen küçük kadınlar a rastladım aşk-ı memnunun çakması gibi olmuş bihter gibi bi kız yaşlı bi kocası var vs.

küçük kadınlar da bitmeli

Siz komediyi şebeklik olarak mı görüyorsunuz.sengözlerimebaksanab

kurtlar vadisiiiii
çünkü onun yüzünden eşim oturuo tv başına
sesi soluğu çıkmıo kopuyo dünyadan onu izlerken
bende o yüzden o diziden nefret ediorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bez bebek
arka sıradakiler (aslında başlarda güzeldi ama bişeyi uzattıkça uzatıyolar önce mavi sakal kimdi şimdi oktay nerde )
arka sokaklar
küçük kadınlar
adanalı(ne anlıyolarsa o diziden )
şimdilik aklıma gelenler bunlar

yalnız geniş aile hakkındaki yorumlara katılmıyorum çok eğlenceli bi dizi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…