ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

yerli diziler arasında izlediğim iki dizi var Ezel ve Geniş aile, gerisi bana göre gereksiz . Tabii sevenleri de var, saygı göstermek gerek.

Parmaklıklar Ardında
Küçük Kadınlar
Unutulmaz...
Bazen misafir falan gelince izliyolar bana fenalık geliyor,bunalıma giriyorum.Hele Küçük Kadınlar..Bir bölümde nasıl bu kadar çok felaket gelir insanın başına?!delikafadulden

lütfen satrapi rtük uyumuyor:umursamaz:
behlülle bihter öpüşürken uyanıyorlar birden, kaydirigubbakcemile3
tv de en zararlı şey malum onların öpüşmesikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
akasya durağı acayip saçma bir dizi arka sokaklar desen baygınlık verdi bitmek bilmiyor parmaklıklar ardında bunalım dizisi makber maskeli balo onlarıda beğenmedim

Ezeli tek geçerim dizi olarak.Seneryosu muhteşem.Yazanların ellerine sağlık.
Diğer bütün diziler birbirinin aynısı oldu artık.
Yaprak dökümü gına getirdi.Aşk-ı memnuda hep aynı artık.ılk sezondaki heyecan yok ne yazık ki.
Geniş aile ilk bölümlerdeki kalitesinden ödün vermeye başladı.

en baSTA UNUTULMAZ
sonra adanadi
sonra arka siradakiler
akasya duragi
bir sarkisin sen dizi degil ama gicik :))
tabiki kurtlar vadisi

ayrica cok güzel hareketler ve genis aileye bayiliyorummmmhihoyyyt

en baSTA UNUTULMAZ
sonra adanadi
sonra arka siradakiler
akasya duragi
bir sarkisin sen dizi degil ama gicik :))
tabiki kurtlar vadisi

bunlara kesinlikle katılıorum..ayrıcam bir şarkı sende çocukları yarıştırmıoruz dıolar sonrada şarkı bahanesiyle oy attırıolar...

neyse bunlar dışaındada selena bezbebek cennet mahalesi nefre ettirdi..ayrıca atvinin saçma span kasabalı kapalıçarşı tarzı dizilerinide sevmırum...

artık son yıllarda yapılan tüm dizler çok saçma ve basit...bir kaçı dışında...
ilk yok olması gerekenler:
ilk sırada kesinlikle unutulmaz
arka sıradakiler
bez bebek
selena
adanalı
parmaklıklar ardında
bir şarkısın sen dizi değil ama gıcık oluyorum o büyümüşde küçülmüş çocuklara..ıyyy

daha da var aklıma geldikçe yazarım...

aşkı memnu....... bitsinde kurtulayım şu diziden her perşembe eşimle kavga etmekten bıktım.bide adanalı ilk bi kaç bölümü hoştu ama bazen zorla bakıyorum ,bi dizi bu kadarmı saçma olur.orda güya yunanlı bi kadın var adanalının sevgilisi bi insan bu kadar mı iğrenç taklit yapar ağzını yamulta yamulta konuşuyor güya yarı yunan yarı türk oluyor.

bide parmaklıklar ardında var kayınvalidemlere gidince bi kaç sefer denk gelmiştim.bi kadın var bi bölüm hapisten kaçıyor diğer bi bölüm yakalanıyor.ben kaynanamlara gidince bi bakıyorum yine kaçmış..

lütfen satrapi rtük uyumuyor:umursamaz:
behlülle bihter öpüşürken uyanıyorlar birden, kaydirigubbakcemile3
tv de en zararlı şey malum onların öpüşmesikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay evet aşk-ı memnuya gelince uyanıyolar harbi.

ama ekranlardan şer saçan kurtlar vadisine ses yok bi ara ne güzel kaldırmışlardı yine başımıza bela oldu bu dizi

ay bi de bi saçma bi düşünce var türkiye gerçeklerini yansıtıyomuş kurtlar vadisi :roflol:türkiye gerçeklerini anlatsa bi saniye bile barınamaz ekranlarda o mafya bozuntuları kötükedihüso

okadar çok kaldırlaması gerek dizi VARKİ
akasya durağı
kurtlar vadisi
samanyolu
adanalı
ilk aklıma gelenler

unutulmaz ilk sırada, tek geçiyorum.

Hayatımda bu kadar kötü bir dizi, bu kadar kötü bir konu ve bu kadar kötü oyuncuları bir arada görmedim (anne babalar hariç oyuncular çok yeteneksiz.)

Bence EZEL den gerisini bitirsinler. Ya sakız gibi uzuyor, yada saçma sapan action yapcaklar diye cıvıtıyolar.

kesinlikle unutulmaz...akannehir
bi de 2009un en iyi dizisi seçilmiş..lmaz:
insaf yani..

ya kızlar unutulmaz diye bir dizimi var :kedi:
inanın ben bilmiyorum öyle bir dizi? hangi kanalda mrk ettim valla bi araştırıyım nette bakalım
atvde yayınlanıyo..çarşamba akşamları.. akannehir
o kanal kendi seçmiştir mutlaka, yani onun bağlı olduğu holding seçmiştir mutlaka.
Kanalda başka dizide yok ya adam akıllı şuan.

olabilir haklısın..
haberlerde izlemiştim ama kanalı hatırlamıyorum şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…