ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

Unutulmaz
Adanalı
Melekler Korusun
Arka Sokaklar
Parmaklıklar Ardında
Yaprak Dökümü
Unutma Beni
Bez Bebek
Selena
Ömre Bedel
Samanyolu..

Sevdigim diziler
Geniş Aile
Arka Sıradakiler
Aşk-ı Memnu
Ezel
Çghb
Wipeout

Valla ben bi saymaya başlasam burdan Çin'e set olur :roflol:

Ama Geniş Aile süper bir dizi ve ben esprilerini çoook kaliteli buluyorum .

Ama birileri bizi duysun da Allah aşkına şu Kurtlar Vadisini kaldırsın yayından!! Gerçi bizim evde izlenmez o ama ben reklamını görünce bile sinirlerim oynuyo.

Bir de parmaklılar ardında, küçük kadınlar, arka sokaklar, akasya durağı, kavak yelleri gerçekten çok uzadı yaa...

Unutulmaz,
Ezel,
arka sıradakiler,
kahramanlar,
Küçük kadınlar,
arka sokaklar,
Adanalı,
Parmaklıklar ardında,
samanyolunun abuk subuk dizileri, tek türkiye vs, Hakkını helal et gibi diziler,

Son düzenleme:
Siz komediyi şebeklik olarak mı görüyorsunuz.sengözlerimebaksanab

komedi dediğim; komedi dükkanı,çok güzel hareketler bunlar,avrupa yakası,özellikle bir kadın bir erkek gibi daha mantıklı programlar-dizilerdir.

geniş ailenin hiçbi kısmında komedi göremedim ben.hadi ilk izlemelerde gülersin ama espiriler hep aynı,türkçeyi de garip deyimleriyle katlediyorlar,gereksiz bir dizi yani.

geçen bir bölümünü izledim neymiş milli piyango adama çıkıyormuş,bilet adamın ceketindeymiş annesi de ceketini dilenciye veriyormuş,sonra halk ona piyango çıkmış gibi davranıyor,oda başta engel olsada sonra bunun nimetlerinden yararlanıyor falan...

kemal sunalın milyoner filmimiydi net hatırlamıyorum baştan sona aynı...özentilik yani

ay bakiyorumda herkez benim gibi unutulmazdan gicik kapiyor peki bu diziyi kim izliyorda bu kadar reyting yapiyor yahu bir bulut olsam gibi güzel bir dizi yayindan kalkiyor ama unutulmaz gibi igrenc bir dizi aylardir izleniyor ilginc valla

o konuda haklısın yani konular hep eski türk filmlerinden
ama esprileri ve karakterleri seviyorum ben, zevk meselesi tabii, kimi sever kimi sevmez
:hulya:

Kizlar birde reklamdan insan dizi falan seyredemiyo cunku nerde kaldini unutuyosun okadar uzun suruyoki

çok güzel hareketler bunlara zaplarken çıksa bile dayanamıyorum, kalksa çok sevincem valla:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…