Eksilerdeyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi 404
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

404

never found
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2017
92
43
3
Merhaba. Nereden başlayacağım bilmiyorum. Bu biraz da ön yazı gibi olacak.

Çok bunaldım. Artık cidden dayanamıyorum. Annemle babam beni yedi bitirdi. Bütün enerjimi yediler. Allah bildiği gibi yapsın onları.

Boşansam mı boşanmasam mı, ama çocuk var arada çocuğa yazık... diyen anneler. Allah aşkına boşanın. Kocanla her Allah'ın günü kavga ediyorsun, anlaşamıyorsun sonra olan çocuğa oluyor. Çocuğun psikolojisi çöp! Çocuğunuz için boşanın kocişiniz için evli kalın( maddi durumu olan gidecek yeri olan kadınlar için).

Belki bir ergen yazıyor bunları diyorsunuz ama ergenlik geçeli oluyor.
Çok çok yıkıcı olaylar yaşamadım ama bir bardak gibiyim. Damla damla olaylar. Artık o damlalar taştı.

Çevremdeki yaşıtlarıma bakıyorum. Herkes almış başını gidiyor. Ben olduğum yerde bile değilim,dipteyim. Eksideyim.

Hepsi ailemin suçu. Ve hala beni mahvetmeye devam ediyorlar. Boğuluyorum. Keşke ölsem. Ama yapmak istediğim çok şey var. Daha çok gencim.

Şimdi buraya ''e yani?, napalım?''cılar gelir. Ben zaten yorum yazılacak bir konu açmadım. Sadece bir ön yazı.

Yorum yazılacak bir konu açtığınızda yorum yazarız o zaman. Şu an bir konu olmadığından, birşey de anlaşılmıyor

Yorum yazılmayacak konuları buraya açmıyoruz ama,
Madem napalımcılar'a kadar biliyorsun,bunu da biliyorsundur ve amacın da iki geyikleyip gitmektir,
Öyle değil mi

Anneniz hikayenin hangi tarafinda kocişim diyen taraf mi gidecek yeri olmayan mi?

Sorun nedir tam olarak? Anne babanin mutsuz evliligi ve sana yansıması mı?
Kac yasindasin, okuyor musun ya da bi meslegin var mi?

Konuya eklemeler yapacağım çünkü. Evet bu haliyle yorum yapılacak bir şey yok. Ama yorum yapmak isteyen tabi ki yapsın. Şu anda pek bir şey ifade etmediğinin farkındayım konumun.

Ne dediğini anlamaya çalışınca şu sonuçları çıkarttım:
- Düzgün gitmeyen bir evlilik sonucunda boşanma arifesine gelmişsin
- Çocuğun var ve geleceği hakkında endişelerin var
- Kendi ailen ise başta sana "boşan" diye tuttururken şimdi seni yiyip bitiriyor?

Doğru mu anladım bilemiyorum.
Eğer destek anlamında yorumlar bekliyorsan, daha net birşeyler yazmanda fayda var.

Cok haklisin..mutsuz evliliklerde olan cocuklara oluyor.
Neyseki yasin genc.Ayrilir o evden kendine yeni bir duzen kurabilirsin..

Ister aile ister baskasi fark etmez. Biri sizi boguyorsa o baglantiyi kesin atin.

Konundan kimse bişey anlamamış ki . Ailen yüzünden psikolojin bozuk yaşında 17-18 filan en fazla herhalde

Kadın yorum yazmalık değil derken,böyle yorumları umursamadığını söylemek istemiş,niye hemen ters alıyorsunuz ki ?
Benim anladığım konu sahibinin ailesinin evliliği pek yolunda değil.Sürekli kavga gürültü görmekten sinirleri harap olmuş sanırım,çocuktan falan bahsetmesi buradaki kadınlara örnek.
Neyse işin varsa ayrılmayı düşünmez misin o evden konu sahibi ?

Bosanmak istiyorsunuz ama aileniz arkanizda degil galiba dogru mu anladim.

Anne babanın kötü evliliği yüzünden sen arada kaldın birsey yapamadin galiba bunu söylemek istiyorsun. Oturup ders çalışıp iyi bir meslek edinmeliydin. Ne şartlarda yaşayıp çok iyi meslek sahibi olanlar var. Bahaneler yaratacagina bir an önce birseyler yap.

Reactions: 404
Aile boşanmıyor çocuklar için ve çocuklar mutsuz..
bu da bir iç dökme. Anladığım bu değil mı? Yaşın kaç peki? Annenle babanla konuşmayı denedin mı bunlaro söyledin mı? Sorunlar nedir?

Reactions: 404
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…