amanin amanin bu ne beeee,,,,,,,,anacim senin su suslemelerinede hastayim yani,,,,,,mukemmel gacisin vesselam,,,,,,,,,,,,,senin tariflerini cok ama cok guvenle yapiyorum nedenmi,biliyorumki sonradan ne malzememe nede emegime acimiycam afiyetle yiyicem,,,,,,,,,,,,bunuda listeme ekledim,,,opuyorumnanaktan
diyom ben sana saksiyi calistir ac bi pastane,kose olursun koseeeee,,,,,,yerimseniben
:roflol: Ah gülüm çok yaşa e mi..tabi fikir anasi ben oldugum icin payimida isterim,bi pogca bi cay yetti bana,,,,,,,,,
ellerine sağlık
burada her denediğim tarif çok güzel oluyor
delikafaduldenhehe yaptım geldim şimdi pişiyo yiyince sizede sölerimm nasıl old peynirli bide patatesliisini yaptımm
Canım ıspanaklı da harika olur,bence dene,şahsen çok memnun kaldım öyle güzel hamuru var ki lokum gibi ayrıca elini vurur vurmaz açılıyorgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3Libi galbimi okumussun bacum opuyorumnanaktanbende acma borek yapacagim bu hafta ispanak almisstim bolca hatta soyle gozel bir tarif aramaya cikmistimbloglara ama artikin bunu yaparim papatyam ellerine saglik galdiysa azcuk yolla looo bu tarafacokacimcoook
Çok sağol gülümopuyorumnanaktan Aslında bu hamur gerçekten çok basit yani öyle oturup açmana falan da gerek yok 5 dakikada elle bile açılabiliyor.allahim ya birde fiyonklu paket yapmis insan yemege kiyamicak görüntü mükkemel ama ben malum acamadigim icin özürlü oldugum icin bakmakla yetinicem yada annecigime yaptiricam barisinca :)))))))
ellerine emegine saglik canim benimopuyorumnanaktan
aay canım ellerine sağlık döktürmüşün yine , her tarifin gibi bunuda denicem eminim buda muhteşem olacaktır,ellerine sağlık tatlım
Afiyet olsun foto da ekleseydin yakızlar ben yaptım wallaa müthişdi yaa insanın ağzında dağılıyo gibi yumuşacıkktı süper bi tatdıı
Afiyet olsun Pınarcık,çok teşekkür ederimbirtanm ellerine sağlık bir yemeğin lezzeti kadar sunumu da önemli derler ya burada bu söz vücut bulmuş oluyor.ellerine emeğine sağlık cnm.eksik olmazemuszemus
Afiyet olsun can..canım öncelikle ellerine sağlık çok güzel görünüyor sen yemek değil sanat yapıyorsun resmen birer tablo hepsi..
bu böreği bende yapmak isterim ancak hamuru mayalanması için bekletiyormuyuz ona kafam takıldı yanlış birşey yapmayayım.. (bu arada sayende kilo alacağız sitenin adıda değişecek tombikler kulübü) kaydirigubbakcemile3
çok güzel ellerine sağlık.ben daha önce yetur'un bu tarifini almıştım ve yapmıştım.gerçekten çok kolay açılıyor,güzel de oluyor.herkes denesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?