Börekler El Açması Kolay Börek (Resimli)

tabi fikir anasi ben oldugum icin payimida isterim,bi pogca bi cay yetti bana,,,,,,,,,

tabi fikir anasi ben oldugum icin payimida isterim,bi pogca bi cay yetti bana,,,,,,,,,
:roflol: Ah gülüm çok yaşa e mi..
Çok teşekkür ederim,pastane konusuna gelince,burada kalıp kalmayacağımız önümüzdeki ay netleşecek ,sonrası Allah Kerim,açarsam,sen de geleceksin tımam mı

ellerine sağlık
burada her denediğim tarif çok güzel oluyor

zemuszemus
Çok sağol güzelim,çok sevindim tariflerden iyi sonuç almana.
afiyet olsun

hehe yaptım geldim şimdi pişiyo yiyince sizede sölerimm nasıl old peynirli bide patatesliisini yaptımm

Libi galbimi okumussun bacum opuyorumnanaktanbende acma borek yapacagim bu hafta ispanak almisstim bolca hatta soyle gozel bir tarif aramaya cikmistim bloglara ama artikin bunu yaparim papatyam ellerine saglik galdiysa azcuk yolla looo bu tarafacokacimcoook

allahim ya birde fiyonklu paket yapmis insan yemege kiyamicak görüntü mükkemel ama ben malum acamadigim icin özürlü oldugum icin bakmakla yetinicem yada annecigime yaptiricam barisinca :)))))))
ellerine emegine saglik canim benimopuyorumnanaktan

aay canım ellerine sağlık döktürmüşün yine , her tarifin gibi bunuda denicem eminim buda muhteşem olacaktır,ellerine sağlık tatlım

kızlar ben yaptım wallaa müthişdi yaa insanın ağzında dağılıyo gibi yumuşacıkktı süper bi tatdıı

birtanm ellerine sağlık bir yemeğin lezzeti kadar sunumu da önemli derler ya burada bu söz vücut bulmuş oluyor.ellerine emeğine sağlık cnm.eksik olmazemuszemus

canım öncelikle ellerine sağlık çok güzel görünüyor sen yemek değil sanat yapıyorsun resmen birer tablo hepsi..
bu böreği bende yapmak isterim ancak hamuru mayalanması için bekletiyormuyuz ona kafam takıldı yanlış birşey yapmayayım.. (bu arada sayende kilo alacağız sitenin adıda değişecek tombikler kulübü) kaydirigubbakcemile3

çok güzel ellerine sağlık.ben daha önce yetur'un bu tarifini almıştım ve yapmıştım.gerçekten çok kolay açılıyor,güzel de oluyor.herkes denesin.

hehe yaptım geldim şimdi pişiyo yiyince sizede sölerimm nasıl old peynirli bide patatesliisini yaptımm
delikafadulden
Canım ıspanaklı da harika olur,bence dene,şahsen çok memnun kaldım öyle güzel hamuru var ki lokum gibi ayrıca elini vurur vurmaz açılıyorgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3
Çok sağol gülümopuyorumnanaktan Aslında bu hamur gerçekten çok basit yani öyle oturup açmana falan da gerek yok 5 dakikada elle bile açılabiliyor.
Tabi sağlığına dikkat et sen yine de..Anneciğine hormetler

aay canım ellerine sağlık döktürmüşün yine , her tarifin gibi bunuda denicem eminim buda muhteşem olacaktır,ellerine sağlık tatlım

kızlar ben yaptım wallaa müthişdi yaa insanın ağzında dağılıyo gibi yumuşacıkktı süper bi tatdıı
Afiyet olsun foto da ekleseydin ya
birtanm ellerine sağlık bir yemeğin lezzeti kadar sunumu da önemli derler ya burada bu söz vücut bulmuş oluyor.ellerine emeğine sağlık cnm.eksik olmazemuszemus
Afiyet olsun Pınarcık,çok teşekkür ederim
Afiyet olsun can..
Hayır hiç bekletmiyoruz,hamuru yapar yapmaz açıp içini doldurup şekil veriyoruz sonra da direkt fırına..
Tombikler kulubu mu Allah iyiliğini versin e mi:roflol:

çok güzel ellerine sağlık.ben daha önce yetur'un bu tarifini almıştım ve yapmıştım.gerçekten çok kolay açılıyor,güzel de oluyor.herkes denesin.

Evet aynen çok kolay ve leziz..Teşekkür ederim yorumunuz için,yetur a da sevgiler

libyanacım babam çok beğendi yarın gene yapacam ama boş istedi birazınada un kawur koy içine dedii foto eklemek isterdim ama telim bozuk zaten makinemde yokk

ben bu böreği çoooook yaptım . tarifi sevgili yeturdan almıştım bende yerimseniben
hatta bir arkadaşımla adına çok kolay börek diyorduk .. üstelik hayatımda öyle börek falan açmış biri değilim.. ama inanın elinizle şekil vermeniz bile yeterli ve harika bir tat oluyor..
yaptığım gün anında biter cokacimcoook
seninde ellerine sağlık libyana...hala denemeyen arkadaşlar varsa bence hemen mutfağa hanımlar

Bende bunu eklediğin 3.resimdeki gibi gül böreği şeklinde yapıyorum gerçekten güzel oluyor.Hamuru ince açamıyorum ama
Paylaşımın için teşekürrler cnm.

Libyanacım ne zamandır aklımda neden bir yemek bloğu açmıyorsun cnm?

yine bir libyana klasiği..süpersin yani her zamanki gibi..ellerine sağlık canım..
:)

Libim dun yaptim boregi ispanakli ay nasil guzel oldu.tam boregi yapim asamasindaydim bir arkadasin oglunun dogum gunuydu yapmayacaklardi bu yil ama dayanamamislar yine yaptilar aniden karar vermisler bizide hemen arayip haber verdiler sagolsunlar bende aldigim gibi pisen boregi oraya goturdum valla zerre bilem kalmadi.kime niyet kime kismet oldu. borek cok kolay ya acmaya bilem gerek yok kendilinden aciliveriyor. resmunu cakucudum emme firsat kalmadi looo ham yaptik hemen tekrar ellerine saglik gulum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…