Börekler El Açması Kolay Börek (Resimli)

libyanacım babam çok beğendi yarın gene yapacam ama boş istedi birazınada un kawur koy içine dedii foto eklemek isterdim ama telim bozuk zaten makinemde yokk
öYle mi çok sevindim afiyet olsun gülüm babacığına da saygılar canın sağolsun arkadaşım
Afiyet olsun teşekkür ederim ..Evet aynen dediğin gibi arkadaşım bir yufkanın açması ancak bu kadar kolay olabilir..

yine bir libyana klasiği..süpersin yani her zamanki gibi..ellerine sağlık canım..
:)
delikafadulden Afiyet olsun estelim çok sağol
Değil mi canım açmaya bile gerek yok elinle bile inceltebiliyorsunopuyorumnanaktan
Ellerine sağlık prensesciğim ,beğenmenize de çok sevindirik oldum

Teşekkürler tarif için,nefis görünüyor.En yakın zamanda deneyeceğim.Sevgiler.

Rica ederim,denerseniz kolay gelsin gülüm

yahuuu libyanacımm ben yemekk yapmaya değişik tarifler denemeye bayılırım iyiki warsın idolümsünnnopuyorumnanaktan

yahuuu libyanacımm ben yemekk yapmaya değişik tarifler denemeye bayılırım iyiki warsın idolümsünnnopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim gülüm ,çok naziksin.
Adım Hıdır elimden gelen budurbuyrunnnnnnnnn
daha yolun başındayız bakalım vaktim olduğunca yapıyorum birşeyler.
önceden okul staj iş derken hiç vaktim olmadı ,şimdi bir daldım pir daldım:roflol:

Mısraa,gülüm blog işi de hayırlı vakitte olur inşaAllah.
Bir işe atılacaksam herşey programlı,prensipli ve düzgün olsun isterim şuanda bebeğim ile daha çok vakit geçirmem gerekiyor ,belki ilerleyen aylarda..
Blog sürekli özen gelişim değişim ve hareketlilik isteyen bir mefhum..
Terazi burcu olmamın da etkisi var tabi estetiğe çok düşkünüm,çekici ve albenili olsun isterim.Bu arada yorumlarınız beni mutlu ediyor,mutfak benim için çok uzak bir köşe idi,herşey eşime yaptığım kek ile başladı:) ne kadar keyifli olduğunu farkettim o yüzden asla yapamam demesin kimse ,kendinize güvenin.
haberdar ederim hepinizi.
sevgiler canım

Canım benim tabiki önceliğin bebişin kaç aylık yada kaç yaşında?Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
Blog konusunuda ilerleyen yıllarda mutlaka vede mutlaka değerlendir tatlım.Ben iyi bir blog takipcisiyim inan ki ne senin kadar değişik tarifler bir arada nede böylesine güzel görsel bir sunum.
Sevgilerimle

Bebeğimiz ,artık büyüdü 1 buçuk yaşında gülüm
Allah razı olsun ,amin ecmain ne güzel dilekler bunlar..Çok sağol can..
İnşallah diyelim güzel ,samimi ve teşvik edici sözlerin için kocaman teşekkür ederim..
ihya ettin inan bana..

Çarşaf böreği gibi bu benim en sık yaptığım börektir.Yanlız ben hamurunu un su v tuz koyarak yapıyorum bu gün bunu deneyeceğim misafirlerime bakalım beğeneceklermi akşam youmları yazarım.

Kolay gelsin asibuz
umarım misafirleriniz de siz de beğenirsiniz
sevgiler

herkese siddetle tavsiye ederim bu böregi cok harika bişi oluyo yumusacık agızda dagılan enfes bir börek cay saatleri için süperrrr bugün yaptım afiyetle yedik :lepi:

hııımm benim börek şimdi çıktı fırından seninki gibi görünüyo yemeye kıyamıyorum..ellerine sağlık paylaşımın için

kızz süperr görübüyoo bu yaaaa
canım çektii yemin ederimm
ellerine sağlık tatlımmmm
bide bişe sorcam normal kuru maya kullansam 1 kaşık instant maya yerine olurmu tatlımm ?

canım ellerine sağlık çok güzel gözüküyo cidden mayalanması için beklemicezmi.
birde ben hamur açamam ki düz nasıl yapcam güzelim yaaa.

*Nezle olduğum için çok çeşit yapmak yerine 6-7 çeşit yapıp bol tuttum hepsini,bir börek ve tatlı daha ekleyeceğim
beğenen de beğenmeyen de sağolsun hormetler :)
a.s.çok marifetlisin maşallah ..........a.s.
:1shok:bir de nezleydim fazla yapamadım 6_ 7 çeşit yaptım demezmisinnnnnn...........:1shok:
yeter bu kadar çeşit zaten güzel oluyor yaptıkların............
cokacimcoook kiloları aldırıp yollayacaksın misafirleri............cokacimcoook

ellerine sağlık bebem
:kedi:
hııımm benim börek şimdi çıktı fırından seninki gibi görünüyo yemeye kıyamıyorum..ellerine sağlık paylaşımın için
Aa ellerine sağlık ,inşallah beğenmişsinizdir :kedi:
kızz süperr görübüyoo bu yaaaa
canım çektii yemin ederimm
ellerine sağlık tatlımmmm
bide bişe sorcam normal kuru maya kullansam 1 kaşık instant maya yerine olurmu tatlımm ?
Olur inşallahopuyorumnanaktan instant maya ile daha garanti ama..
canım ellerine sağlık çok güzel gözüküyo cidden mayalanması için beklemicezmi.
birde ben hamur açamam ki düz nasıl yapcam güzelim yaaa.
Beklemiyoruz hemen oluyor inanılmaz pratik..
Canım inanın çok basit açılıyor eline hamur almamış olan arkadaşlarımız dahi zorlanmadan yapabilir .Hamurun kıvamı harika oluyor çünkü..Elle bile açılırkaydirigubbakcemile5

:kedi: ama ama ama öyleydi.İnanın.
enaniyet olarak algılamayın e mi:kedi: turkbayragi
çok sağol canım

bu değişik tarifi hemen ekliyorum.
ellerine,emeğine sağlık
afiyet olsunkaydirigubbakcemile2

Tatlim,dün aksam yaptim bu börekleri.Cok güzel oldu.Yarisini peynirli yarisinida
kiymali yaptim.Hem iftarda hemde sahurda yedik.Tesekkür ederiz canim.

Tatlim,dün aksam yaptim bu börekleri.Cok güzel oldu.Yarisini peynirli yarisinida
kiymali yaptim.Hem iftarda hemde sahurda yedik.Tesekkür ederiz canim.

Ellerin dert görmesin afiyet bal şeker olsun..
dualarınıda bizi eksik etmeyin e mi azericiğim

limyanacım canım çok güzel bitanem harika ben sana hayranım çok güzel şeyler yapıyorsun yav yaptıklarından azıcık banada göndersene ya seni seviyorum bitanemopuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…