öYle mi çok sevindim afiyet olsun gülüm babacığına da saygılarlibyanacım babam çok beğendi yarın gene yapacam ama boş istedi birazınada un kawur koy içine dedii foto eklemek isterdim ama telim bozuk zaten makinemde yokk
Afiyet olsun teşekkür ederim ..Evet aynen dediğin gibi arkadaşım bir yufkanın açması ancak bu kadar kolay olabilir..ben bu böreği çoooook yaptım . tarifi sevgili yeturdan almıştım bende yerimseniben
hatta bir arkadaşımla adına çok kolay börek diyorduk .. üstelik hayatımda öyle börek falan açmış biri değilim.. ama inanın elinizle şekil vermeniz bile yeterli ve harika bir tat oluyor..
yaptığım gün anında biter cokacimcoook
seninde ellerine sağlık libyana...hala denemeyen arkadaşlar varsa bence hemen mutfağa hanımlar
Bende bunu eklediğin 3.resimdeki gibi gül böreği şeklinde yapıyorum gerçekten güzel oluyor.Hamuru ince açamıyorum ama
Paylaşımın için teşekürrler cnm.
Ya canım bu incecik açabilirsin o kadar basit ki anlatamam inan banahihoyyyt
Libyanacım ne zamandır aklımda neden bir yemek bloğu açmıyorsun cnm?
delikafadulden Afiyet olsun estelim çok sağolyine bir libyana klasiği..süpersin yani her zamanki gibi..ellerine sağlık canım..
:)
Değil mi canım açmaya bile gerek yok elinle bile inceltebiliyorsunopuyorumnanaktanLibim dun yaptim boregi ispanakli ay nasil guzel oldu.tam boregi yapim asamasindaydim bir arkadasin oglunun dogum gunuydu yapmayacaklardi bu yil ama dayanamamislar yine yaptilar aniden karar vermisler bizide hemen arayip haber verdiler sagolsunlar bende aldigim gibi pisen boregi oraya goturdum valla zerre bilem kalmadi.kime niyet kime kismet oldu. borek cok kolay ya acmaya bilem gerek yok kendilinden aciliveriyor. resmunu cakucudum emme firsat kalmadi looo ham yaptik hemen tekrar ellerine saglik gulum.
Teşekkürler tarif için,nefis görünüyor.En yakın zamanda deneyeceğim.Sevgiler.
yahuuu libyanacımm ben yemekk yapmaya değişik tarifler denemeye bayılırım iyiki warsın idolümsünnnopuyorumnanaktan
Canım benim tabiki önceliğin bebişin kaç aylık yada kaç yaşında?Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
Blog konusunuda ilerleyen yıllarda mutlaka vede mutlaka değerlendir tatlım.Ben iyi bir blog takipcisiyim inan ki ne senin kadar değişik tarifler bir arada nede böylesine güzel görsel bir sunum.
Sevgilerimle
:kedi:ellerine sağlık bebem
Aa ellerine sağlık ,inşallah beğenmişsinizdir :kedi:hııımm benim börek şimdi çıktı fırından seninki gibi görünüyo yemeye kıyamıyorum..ellerine sağlık paylaşımın için
Olur inşallahopuyorumnanaktan instant maya ile daha garanti ama..kızz süperr görübüyoo bu yaaaa
canım çektii yemin ederimm
ellerine sağlık tatlımmmm
bide bişe sorcam normal kuru maya kullansam 1 kaşık instant maya yerine olurmu tatlımm ?
Beklemiyoruz hemen oluyor inanılmaz pratik..canım ellerine sağlık çok güzel gözüküyo cidden mayalanması için beklemicezmi.
birde ben hamur açamam ki düz nasıl yapcam güzelim yaaa.
:kedi: ama ama ama öyleydi.İnanın.*Nezle olduğum için çok çeşit yapmak yerine 6-7 çeşit yapıp bol tuttum hepsini,bir börek ve tatlı daha ekleyeceğim
beğenen de beğenmeyen de sağolsun hormetler :)
a.s.çok marifetlisin maşallah ..........a.s.
:1shok:bir de nezleydim fazla yapamadım 6_ 7 çeşit yaptım demezmisinnnnnn...........:1shok:
yeter bu kadar çeşit zaten güzel oluyor yaptıkların............
cokacimcoook kiloları aldırıp yollayacaksın misafirleri............cokacimcoook
afiyet olsunkaydirigubbakcemile2bu değişik tarifi hemen ekliyorum.
ellerine,emeğine sağlık
Tatlim,dün aksam yaptim bu börekleri.Cok güzel oldu.Yarisini peynirli yarisinida
kiymali yaptim.Hem iftarda hemde sahurda yedik.Tesekkür ederiz canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?