El değmemiş erkek var mıdır ?

MeLiKe3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
51
1
0
İzmir
arkadaslar erkekler hep el değmemiş kız isterler ama kendileri genel olarak evlenmeden birşeyler yaşarlar. benim erkek arkadasım ısrarla kimseyle beraber olmadıgını söylüyor. peşinde birçok kız oldugu halde (bu kızları bende biliyorum arada böyle tipler cıkıyor cinsimden utanıyorum) hiçbirşekilde evlenmeden bunu yasamayacagını söyluyor. Ancak gerek bulundugu arkadas cevresi acısından gerek erkeklerin genel yapısından kimi zaman bu sözlerine inanasım gelmiyor. ben buradan yola cıkarak sizin bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. sizce de böyle bir ortamda bulunan bir erkek "el degmemiş" olarak kendini karısına saklıyor olabilir mi? sizce de hala böyle erkekler var mıdır? Şimdiden teşekkürler arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum:)

turkiyede vardir hala ben inanirim. ben yurtdisindan cikmaz derdim ama burda bile var. erkeklerin de biraz dilinde aslinda. skor olayi yani. aslinda bir cogunda faaliyet sifir...

bizimkilerin hepsi böyle diyormuş megersem:))) inansak mı acaba? keşke bunlarda da anlaşılabilse biriyle beraber olup olmadıkları ozaman bukadar geniş konuşamazlardı ortalarda

evt var ve bunu anlamak cokta zor degıl
benım tanıdıgım okadar erkek varkı sevdıgı kıza sevgılıyken elını bıle tutmaktan cekınen degıl sarılmak öpmek
sorunlularmı hayır sadece onlarında bı ınancı var ve ona gore davranıyolar valla ben onları tebrık edıyorum
skoru yuksek olansa boyle herseyı ılk benle yasayacak bı eşim olsun isterdim..

el degememis erkekler genelde cekingen utangac yada cook saf olanlar yada dinine cok bagladir
Bilincli olarak evlenmeden önce hicbirsey yasamamis erkek bizim toplumumuzda acikcasi düsünemiyorum bile :44: herhalde büyük bir skandaldir erkegin el degememis olmasi ama mutlaka azinlikdada olsa vardir.

100% den belki 5% ama KESINLIKLE !!!! VARRRRR!!!! , ve inaniyorum asla cikmaz derdim yurtdisinda ama kesinlikleee ve kesinlikleee var..., erkekler sadece arkadas cevrelerinde kücük düsmemek icin yaa bende yaptim söyle yaptim böyle yaptim diye parliyorlar ama halbuki , el degmemis oluyorlar.. ( tabiki herkes degil ama bazilari.. )...

ben öptüm ya, benim aşkımda artık el değmişler listesinde mi şimdi

Son düzenleme:
sonuçta gecmıslerınde olsa ıllakı söylerlerdi.erkekler bunu marıfet bılırler çogu öyle ..
bızımkıler yok olmadı diyo şaşıyorum bende ama istisna demekki degerlerını bılelım

benim erkek arkadaşım kesinlikle el değmemiş değil. bundan adım gibi eminim hatta bir kere bile olduğunu zannetmiyorum fazla olduğuna eminim. ama eskide kaldığı için umursamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…