El değmemiş erkek var mıdır ?

önemli olan sen hayatına girdikten sonra sana sadık kalması değil mi?
insanları el değmiş değmemiş diye etiketlemek bana göre yanlış.

arkadasım insanları o şekilde nitelendirmek tabi ki bize düşmez zaten yapanları da kınama gibi birşey söz konusu degil sadece aklıma takılan birşeydi yorumlarınızı almak istedim muhabbet ediyoruz sadece.

beni bi kere bi aile istemisti, annesi bana cocugu "benim oglum daha koklanmamis gonca bi gül" diye tanitmisti :)

demek ki var hala öyleleri...
saka bi yana neden olmasin ki? insanlari ayni kefeye koymak dogru degil
benimde simden önce ciktigim kisilerin birliktelikleri olmamis hic
birtek esimin benden öncesi var :63:

Son düzenleme:
ya arkadaslar niye carpıtıyorsunuz temiz pis olayı degil kullanılan bir tabir sadece kelimelere bukadar takılmaya ne gerek var rahatsız olan yorum yapmaz olur biter...

valla ben nisanlima inaniyorrm bu konuda cok güvenirim...ilk sevgilisiyim zaten cok cekingendi önceleri...cok dürüst bi insan yapsa eminim söyleyecegine..cok büyükte yemin etmisti..takmam bile ben kafaya nasil bi insan oldugunu biliyorm cünkü..güven cok önemli ya..kimseye elim degemez benim der yapamam der benimde bacim var der ben bi tek sevdigimi istiyorm der evlenince der derde deeer :)))

Son düzenleme:
beni bi kere bi aile istemisti, annesi bana cocugu "benim oglum daha koklanmamis gonca bi gül" diye tanitmisti :)

demek ki var hala öyleleri...
saka bi yana neden olmasin ki? insanlari ayni kefeye koymak dogru degil
benimde simden önce ciktigim kisilerin birliktelikleri olmamis hic
birtek esimin benden öncesi var :63:

heheheee alemsin canım heee koklanmamış gül haaa :1: aynı şey benimde başıma başıma geldi beni istemeye gelenlerdende şimdi herkes kendi buluyor arkadaşını ama benim oğlumun eline bir kız eli bile değmemiştir bizim oğlan yapmaz öyle şeyler demişti... ögrendiğim kadarıyla oğulları arada genel eve gidermiş ama hak verdim canım eline kız eli değmemiş karı eli değmiş mi oluyor :27: :52:

var canım bizzat kardeşim oluyor:61:
çocuk yakışıklı,taş gibi de kızlar teklif etti peşinde dolandı ablası olarak benim kapıma bile geldiler ama yok..
üniversiteden önce hiçbir kızla beraber olmak istemedi.gece hayatı falanda hiç olmadı,el değmemiştir anliicağınız,çalışkan dürüst güvenilir,delikanlı çocuk istemeye bekleriz başvurular bana lütfen:60:

var canım bizzat kardeşim oluyor:61:
çocuk yakışıklı,taş gibi de kızlar teklif etti peşinde dolandı ablası olarak benim kapıma bile geldiler ama yok..
üniversiteden önce hiçbir kızla beraber olmak istemedi.gece hayatı falanda hiç olmadı,el değmemiştir anliicağınız,çalışkan dürüst güvenilir,delikanlı çocuk istemeye bekleriz başvurular bana lütfen:60:

bu tiplerde hemen evlenip sonra gözleri açıldığında çapkınlık turlara çıkması! Varsın olsun bir kız arkadaşı en sağlıklısı bu çünkü

Benimkine hakikaten el değmemişti. Bunu herkezden öğrendim. Bütün yakın çevresinden. Benim elim değdi ve artık kirlendi :1: Şimdi yeni sevgilisinin eli değiodur

cok azdir, onlarin cinsi tukenmek uzere galiba??
''el degmemis'' erkek vardir elbet, ama alinmasinlarda , onlarda ya cekici degillerdir, yada ozguvenleri azdir ve kizlara yaklasmaktan utaniyorlardir..( bence yani)
tipi duzgun birinin elide deger, baska yerleride.

mutlaka vardir nasil bütün kadinlar ayni degilse bütün erkeklerde ayni degildir bence yalan söyleyenide olabilir iclerinde ..ama ben inaniyorm..:34:

benim eski çalıştığım yerde bir çocuk vardı yeni evlenmişti. karısı yaş olarak ondan üç yaş büyüktü ve dominat bir kadındı. çocuk daha yeni köyden çıkmış ama çok iyi maaşla bir işe girmiş. bu kız hemen bu çocuğu kandırdı evlendiler. oğlan için daha ilk ben orda iki yıl çalıştım çocuğun gözü sürekli dışardaydı. kızlar falan asılırdı bunun bir hoşuna giderdi ama fazla ileriye gidemezdi ama eminim ilk fırsatı bulsun yapar. anlayacağınız daha gezip tozmadan fazla aşk macerası olmadan evlenince böyle olması da normal heralde

bu tiplerde hemen evlenip sonra gözleri açıldığında çapkınlık turlara çıkması! Varsın olsun bir kız arkadaşı en sağlıklısı bu çünkü

bizim içinde sağlıklısı bu yaşlarda sevgilisi olması,çünkü üniversitede bi sevgilisi oldumu daha toy olur kız da büyük ihtimal tecrübelidir sorun yaşarlar,yürütemezler.dahası evlenmek istediği kadını hangi değerlere göre yargılayacağını bilemediği için yanlış bir seçim yapabilir.

ama çapkınlık turları genelde imkansızlıklardan yada baskılardan çıkar.bulunduğu yerde olmayan ortamı,başka bir yerde görmek,yada ailenin kısıtlaması vs. gibi.

benim ailem hiç karışmaz ona git gez eğlen derler ama onun böyle davranmasının nedeni tamamen gelecek kaygısından,hedeflerinden dolayı.ben önce hayatımı kurtarayım,beraber olduğum kıza gelecek vaadetmeliyim diyor.

ben ondan 1 yaş büyüğüm ve şimdiye kadar 5 sevgilim oldu,diğer kardeşimin sayamayacağım kadar çok,o yüzden bu kardeşimi biraz yadırgamadık değil ama onun seçimi ve biz de saygı duyuyoruz.:31:

Ben şahsen öle bi sevgilim olsun istemem.. bişeyler yaşamalı elbette, normal olan bu zaten.. :34:

var mıdır?vardır tabıı neden olmasın..
ama ben erkegınde kızın da bırseyler yasamıs olması gerektıgını dusunuyorum..bana gore her ılıskı deneyımdır ve buna gore evlenecegımız kısının nasıl olması gerektıgını secebılırız dıye dusunuyorum..o yuzden de hıc kız arkdası olmamıs bır erkekle beraber olmayı ıstemezdım..
playboy olmasını ısterdım gıbı algılanmasın :) tabıkıde o kadarını da ıstemem.:)
ama benden once bır seyler yasamıs olmalı,deneyımlı olmalı..

Back
X