El değmemiş erkek var mıdır ?

evlilik öncesi cinselliği tecrube olarak görmek kadar saçma bişey duymadım ben...
bu mantık yüzünden değilmi.....
binlerce masum çoçuğun kürtajlla ÖLDÜRÜLMESİ!!!!
binlerce genç kızın kızlığı gitti diye katledilmesi...bunalıma girmesi.....
bunu medeniyet olarak görmek medeniyetsizliğin başıdır bence

evet el değmemiş erkek vardır. mesela benim sevgilim :) yalan mı söylüyor diye düşünmedim hiç. ilk elimi tutarken bile bir hoş oldu canım benim ya. o benim ilk erkek arkadaşım ve ben de onun ilk kız arkadaşıyım çok şanslıyım o konuda bence.. sevgilim benimmmm :)
ayrıca erkekleri bu duruma düşüren de yine erkekler. sanki daha önce ilişki yaşamayınca garip algılıyorlar herhalde nasıl mantık anlamadım tabi

Son düzenleme:
evlilik öncesi cinselliği tecrube olarak görmek kadar saçma bişey duymadım ben...
bu mantık yüzünden değilmi.....
binlerce masum çoçuğun kürtajlla ÖLDÜRÜLMESİ!!!!
binlerce genç kızın kızlığı gitti diye katledilmesi...bunalıma girmesi.....
bunu medeniyet olarak görmek medeniyetsizliğin başıdır bence

Katılıyorum bir de bunu savunan kadınlar var burda ve heryerde neymiş erkeğin tecrübelisi iyimiş bu mantığı anlamadım hiç başkasının bedeninde edindiği tecrübeyi benim üstümde demi uygulayacak bu erkek bu nasıl bakış.

Bence vardır, eskiden olsa çok zor inanırdım böyle bir şeyin olabileceğine ama bir gün bir yerde çocuğun birinin bir doktora sorduğu soruyu okuyunca ve de erkek arkadaşımla tanıştıktan sonra anladım ki bu gerçekten mümkünmüş...

eğer ortamında basit kızlar diye tabir ettiğimiz kızlardan var ise kesinlikle birşey yaşamıştır diye düşünüyorum. şu devirde etrafımda çok görüyorum böyle tipleri ve hemcinslerimden tiksiniyorum resmen .sonuçta erkek öyle bişey düşünmese bile o kızlar mutlaka zehirleyip beynine oksijen gitmemesine neden oluyor.fakat allaha şükür erkek arkadaşımı hepsindende kurtardım korudum.3.5senedir de koruyorum :16: el değmemiş altın gibidir benim biricik aşkımm:16:

Aynen benimkiside öyle.. konuyu açan arkadaşın dediği gibi etrafındaki kız yoğunluğu çok fazla.. bir çoğuyla ben baş ettim uğraştım artık bıktım uğraşmıyorum.. arkadaş çevreside kötü durumda.. ve ısrarla hiç bir şey yapmadım diyor ama bıyık altından gülmeyi de eksik etmiyor.. Ama kesinlikle güvenim çok fazla o soruyu sorarken benim surat ifademe gülüyor sanırım kıskançlık moduna giriyorum ya suratımın şekli değişiveriyor.. Sanırım komik oluyo o da gülüyor ister istemez.. Bu konuyla alakalı çok büyük yemin ettirdim ve KUR-AN a el bastırdım ve kendinden çok emin hiç kimseyle birlikte olmadım diyor.. İnşallah öyledir.. Yoksa asla bu Herifi midem kaldırmaz :20: Öğrendiğimde evli bile olsam soğurum yanii..

eğer ortamında basit kızlar diye tabir ettiğimiz kızlardan var ise kesinlikle birşey yaşamıştır diye düşünüyorum. şu devirde etrafımda çok görüyorum böyle tipleri ve hemcinslerimden tiksiniyorum resmen .sonuçta erkek öyle bişey düşünmese bile o kızlar mutlaka zehirleyip beynine oksijen gitmemesine neden oluyor.fakat allaha şükür erkek arkadaşımı hepsindende kurtardım korudum.3.5senedir de koruyorum :16: el değmemiş altın gibidir benim biricik aşkımm:16:

Sana katılıyorum sonuna kadar.. Etrafta çok basit kızlar var gerçekten ben bayanlığımdan utanıyorum onların yaptıkları hareketleri aklıma geldikçe çok örneklerini yaşadım çünkü.. Erkek arkadaşım askere gitmeden önce bir süre dayısının tekstil firmasında öylesine vakit geçiriryordu o dönemde çok sıkıntı yaşadım birde benimki nereye giderse gitsin süsünü püsünü hiç eksik etmez.. ee tekstilde de çok fazla erkek yok bilrsin toplasan 20 tane çıkmaz.. o aç gözlülerin de bakımlı erkek gördüklerimi var biraz yakışıklıysan biraz bakımlıysan sulanıveriyorlar hemen.. aman allahım yanından geçerken kulağna eğilip tuhaf tuhaf laflar söylemeler(BUNLARI YAZAMIYORUM AĞZA ALINACAK ŞEYLER DEĞİL).. depoya inmek istermisin sana eslik edebilirim demeler.. bunların hepsi tek tek kulağıma geldi deli oldum kasıp kavurdum ortalığı tabiki.. ama BİR BAYAN NASIL BU KADAR REZİL DURUMA DÜŞEBİLİR NASIL BU KADAR ACİZ BASİT OLABİLİR ÇÖZEMİYORUM.. O KADAR ŞEYLER SÖYLEDİMKİ BİRİSİ BANA SÖYLESE YÜZÜM KIZARIR UTANCIMDAN OTURUP AĞLARDIM.. KIZLARIN UMURUNDA DEĞİL YAA SANKİ ONLARLA KONUŞMUYOSUN DUVARA ANLATIYOSUN.. NEYSE ÇOK UZATTIM AMA GECE GECE YİNE SİNİRLERİM HOPLADI AKLIMA GELDİ O ZMANLAR :47:

bu erkeklere el değmemiş olabilirde geri kalan neler değmiştir mechul :) arkadasa katılıorum her taraf ucuz kızlarla dolu malesef bnde basit bi kız yüzünden çok zor durumda kalmıştım 1 yıl oldu evleneli eşimin amcasının kızı isteme olayları için gelmiş bunlaara eşimin fotografını çalmış evlerinden söz günümüzde intihar etmişti ki eşim onu kardeşi olarak görüyo daha 18 yasında ama neler yaptı anasıda kayınpederime yabancı olacagına bizim kızla evlensin en azıından birbirimzi tanıyoruz ne oldugumuzu biliyoruz demiş pislik ...sonuç olarak eşim doğulu bütün akrabaları kendi içlerinden olanlarla evlendirmiş cocuklarını bn tek yabancı gelinim :):)

Back
X