El değmemiş erkek var mıdır ?

iyide kiz arkadasi olmus olsa bile, onunla öpüstügü , yatigi anlama gelmiyorki???... sizden önce 1 kiz arkadasi olmus olsa bile.. yinede el degmemis olabilir.. , birde su "yoktur öyle erkekler ", "sizi kandiriyordur" yorumlari birakin bence.. cünkü dünyada hersey var , elbet el degmemis erkeklerde var nadir olsada vardir.., sadece bulmasi veya rastlamasi zor.. :nazar:

el değmemiş erkek vardır bence.
ya öyle olmasını istemiştir ya da fırsatını bulamamıştır.
benim öyle bir takıntım yok.
iki taraf da biraz deneyimi olmalı bence.:4:

heheheee alemsin canım heee koklanmamış gül haaa :1: aynı şey benimde başıma başıma geldi beni istemeye gelenlerdende şimdi herkes kendi buluyor arkadaşını ama benim oğlumun eline bir kız eli bile değmemiştir bizim oğlan yapmaz öyle şeyler demişti... ögrendiğim kadarıyla oğulları arada genel eve gidermiş ama hak verdim canım eline kız eli değmemiş karı eli değmiş mi oluyor :27: :52:

euehue :1:
hakliymis valla kadin sonucta kiz eli degmemis.

Kadin bana bunu övmek icin söylemisti ama nedense bana o an cok itici gelmisti.
26 yasina gelmis bi insanin hic bi kadinla yakinlik kurmus olmamasi
anormal gelmisti ne bileyim.
:31:

euehue :1:
hakliymis valla kadin sonucta kiz eli degmemis.

Kadin bana bunu övmek icin söylemisti ama nedense bana o an cok itici gelmisti.
26 yasina gelmis bi insanin hic bi kadinla yakinlik kurmus olmamasi
anormal gelmisti ne bileyim.
:31:
Heç canım ya :21: tabi anneyede hak vermek lazım oğlunun eline bir kız eli degse ya da bişeyler yaşamış olsa "Anne bak ben bugün bir kızla şunları şunları yaptım ya da karıya kıza gidiyorum" :23: diye çıkmaz evden annede nereden bilsin oğlanlarının dışarda ne halt yediklerini :31:
el değmedik insan bu devirde bulmak çok zor çookkk ancak küçük yaşlarda kandırıp sıkı sıkı tutmak gerek zaten hamurunda varsa yapar... :31:

Şimdi burda el değmemişten kasıt ne ben onu anlamadım. :26: Hiç bir kızla çıkmamış hiç sevgilisi olmamış mı ya da kız arkadaşları olmuş ama ne biliyim el ele tutuşmak, öpüşmek ,gezip dolaşmaktan başka bir şey yapmamış yani herhangi bayanla bir cinsel birliktelik yaşamamış olandan mı bahsediyoruz?

Avrupada zor da Türkiyede 18-25 arası yüzde 80 dir bu oran. Erkeklerin söylediklerine felan bakmayın siz çoğu arkadaş arasında atılan palavradan ibaret. size karşı bile söyleyemez çoğu tecrübesiz görünmemek için. çoğu kadında tecrübesiz erkek istemez açıkçası. Ha kişinin yakışıklılık durumu bu olasılıkları düşürür. Çünkü bizdeki istememezlikten kaynaklı değil uygun ortamdan kaynaklı bir durum. Avrupada ortam daha rahat olduğu için iki taraf içinde imkansıza yakın tabi bulmak. Bizim erkekler yoksa 50 kat daha hevesliler o işe

Şimdi burda el değmemişten kasıt ne ben onu anlamadım. :26: Hiç bir kızla çıkmamış hiç sevgilisi olmamış mı ya da kız arkadaşları olmuş ama ne biliyim el ele tutuşmak, öpüşmek ,gezip dolaşmaktan başka bir şey yapmamış yani herhangi bayanla bir cinsel birliktelik yaşamamış olandan mı bahsediyoruz?

cinsel birliktelik yaşamamışlardan bahsediyoruz canım...

kesinlikle vardır..coğu bayan buna inanmaz ama vardır yani neden olmasın kii..bi arkadasında dediği gibi o kişiyi bulmak zor bence:)

var tabiikisi benim kociş peşinde koşan çok kız vardı bende biliyorum hatta biri sabaha kadar konuşmak istemiş kapıda oturmuş sabah eşim görünce çok şaşırmış..benim eşim namazını kılar kardeşleride oldugundan dikkat eder hep bu tarz şeylere...biz nişanlıyken hiç elimi bile tutmadı dedim ne iş ya bu çocuk insan tutmazmı öpmezmi sevdiğini 2 sene konuştuk bidesonra nikah kıyılınca öptü tabi ama kimseyle birlikte olmamış elini bilem tutmamış çok araştırdım yok..hatta evlendiğimiz gün bana dediki :38: bana yardımcı olurmusun biraz..tam olarak nirde filan hareketlerindende anlaşılıyo zaten...

eski erkek arkadaşmn sevgilisi bile olmamş ilk beni sevmiş bnm elimi tutmuş öyle derdi ama olmadı ayrıldk ..
şimdikinin eskiden yediği haltları çok iyi biliyorum değiştiğini söylüyor umarım öyledr :)

Vardır kesinlikle... Allahtan korkan, kuldan utanan insan çok. Hem bu dünyasını hemde diğer dünyasını düşünen insan çok. Hiç birşey imkansız değildir. Yeterki biz isteyelim çevremizde birçok dürüst temiz insanlar var.

ben inanmıyorum... senle tanısırken çekimser davranan, dışardan baktığında asla yapmayacak dediğin insan bile sevgiliyken bir anda rahatlıyor.. elini tutmak sarılmak öpmek vs vs... bir bakıyorsun ki anında başlamaya çalışmış... kaldı ki sen çekimser davranırken bile yapmaya calısan adam kendisine rızasıyla gelip sorun çıkarmayanla neler yapar... herkes ben bişi yaşamadım yapmam filan der... eminim hepside diyordur.. hiç inanmıyorum.:68:

Sevgilime inanıyorum , başkası dese belki inanmazdım ama onun aile ortamını da az çok biliyorum , bana yaklaşımından felan :119: Evlenincee :123: :127: :69:

bilmem varmidir, benimkini cok SIKI$tIrdim en sonunda söylettim :D ama benim icin sorun degil, hem ben tecrübesiz o tecrübesiz nasil olur bilmiyorum :D birazda olsun tecrübeli olmasi iyi sankii :D

var olmazmi benmki yolda gderken ble ayagna bakar ack br bayan gorse basini cevirir azda olsa var bu devırde haremli sabaligi olan

Back
X