El değmemiş erkek var mıdır ?

TABIIIII vardiiiiir.
Benim koci$ mesela :1:

tanistigimizda, öpüsmesini bile bilmiyorduuuuu :69: hehehe

var vardaaa...bir kadınla hiç bişiy yaşamamış bir erkek evlendiğinde nasılş davranış gösterebilir o da ayrı bir konu:27:

benim öyle bi arkadaşım var kendini evleneceği kıza saklayan, kendisi karşı taraftan aynı özeni beklediği için böyle düşündüğünü söylüyor... 24 yaşıında ve inançlıda bi çocuk...

bu düşünce iyimi kötümü bilemem, ama çok utangaç göözüken, kafasını yerden kaldrmayan tipler billiyorum ki her haltı yiyorlar...

benimde katı kurallarım vardı eskiden, yok kimseyle çıkmamış erkek, yok utangaç erkek... büyüdükçe gördümki insanın ne olduğu ve ne olacağı belli olmuyor, dış görünüş yada konuşmalar insanı yanıltabiliyor... el değmemiş bile olsa senin hakkında hayırlı bi insan değilse seni üzebiliyor... yanlış yapabiliyor...

size tavsiyem el değmemiş, yada herşeyi daha önce yaşamış, tecrübeli erkek aramayın, katı kurallarınız olmasın...

tek söyliyeceğim Allah herkesi hayırlı ve temiz insanlarla karşılaştırsın... :16:

Zannetmiyorum yaa,çok nadirdir

Benim eşim çok şey yaşamış,bilmeyen bakir bir erkekle evlenmek istemezdim açıkçası..

Eşim de el değmemiş biriydi (di diyorum çünkü değdim artık:60:) herşeyi birbirimizde öğrendik, öğrendiklerimiz birbirimizin istekleriydi. Daha önce hiç deneyim olmadığı için önyargılar, başkasına göre şekillenmiş bilgiler yoktu kafamızda. Çok şükür eşim bir tek beni gördüğü için evine çok bağlı, arkadaşlarıyla bile fazla grüşmüyor benimle ilgilenmek için. Bu zamanda zor ama bulursanız da büyük bir avantaj olur sizin için.

Vardır bence benim sevgilim de öyle diyo ne kadar doğru bilemem ama :) Doğunun insanları o konuya önem verirlermiş hatta bir söz varmış onlarda "Kızın namussuzundan değil erkeğin namussuzundan kork diye "

evet benim kocişim de el değmemiştir...
ben onun ilk ve tek aşkıyım...
buna tüm kalbimle inanıyorum ve de biliyorum....
zaten oda benim ilk ve tek aşkımmm

bencede vardır ben şöyle birşey duymuştum bazı köylerde doğuda falan erkek milli olmak nikahtan sonra ilk kez bi hayvanla bişeler yapıomus.. vsvs. buna benzer şelerde olabılır yanı. ama büyük şehirlerde el değmicek erkek oldugunu sanmıyorum :D

Kocam tecrübeli olsun diye düşünen midesiz kadınlar olduğu sürece el değmemiş erkekler de azalacaktır tabi.Tecavüz edilen kadınların kirli sayıldığı ama bakir erkeklerin kınandığı bir ülkede yaşamaktan utanç duyar oldum.Kendisi her haltı yiyip de karım bakire olsun diyen erkekler diktiren anal sex yapan kadınları kocam tecrübeli olsun diyen kadınların da aldatılması yerinde bir adalet demekki.

kesinlikle var.....benim kocacığımda onlardan bitanesi....zaten lise 1 de çıkmaya başlamıştık,elimde büyüdü...bende açtı gözlerini :46: :46: :65: :65: Allah korkusu olan erkekler kendisini eşine saklıyor.......

Son düzenleme:
Var ama gercekten azınlıktalar..
Biz cok uzun zamandır cıkıyoruz ve lise cagındaydık bilirsiniz .. :17:
Anlasılıyor bir sekilde.
Bu kadar zamandır birbirmizin hayatındayız ve hic ayrılmadık.. :nazar:
Ben cinseliigin duygu olduguna inanıyorum bir ihtiyactan ibaret olmamalı..
İnsanlar bu kadar basite indirgememeli..

Kocam tecrübeli olsun diye düşünen midesiz kadınlar olduğu sürece el değmemiş erkekler de azalacaktır tabi.Tecavüz edilen kadınların kirli sayıldığı ama bakir erkeklerin kınandığı bir ülkede yaşamaktan utanç duyar oldum.Kendisi her haltı yiyip de karım bakire olsun diyen erkekler diktiren anal sex yapan kadınları kocam tecrübeli olsun diyen kadınların da aldatılması yerinde bir adalet demekki.

Evet ben de bu mantığı anlamıyorum. Burda o kadar okudum çevremde o kadar gördüm ki bir tecrübedir gidiyor ne meraklıymış kadınlar kendinden önce eşlerinin birliktelik yaşayıp deneyim kazanmasına ve daha sonra başkalarının bedenlerinde edindikleri o deneyimlerden faydalanmaya. Erkeklerin edindikleri deneyim oluyor ama kadınların edindikleri nedense o kisve altında değerlendirilmiyor. Günahsa iki tarafa da günah ahlaksızlıksa iki tafaf için de ahlaksızlık değil mi bu. Nasıl ki erkekler el değmemiş kız arama hakkını kendinde görüyor ben de benden önce onunla bununla her önüne gelenle beraber olmuş bir admı eş olarak kendime seçmem böyle bir ahlakta birinin çocuklarımın babası olmasını hazmedemem mesela.

çok yakın bir arkadaşım var. hatta bunlar iki kişiler. ikisi de hemen heemn aynı düşünce içindeler. eğer biz böyle kızlar arıyorsak biz de bakir kalmalıyız diye düşünüyorlar. evett kızlarla çıkıyorlar yemeğe gidiyorlar ama kız atak davranırsa kaçıyorlar nedenini söylüyorlar falan filan yani var böyle iki kişi tanıyorum

arkadaslar erkekler hep el değmemiş kız isterler ama kendileri genel olarak evlenmeden birşeyler yaşarlar. benim erkek arkadasım ısrarla kimseyle beraber olmadıgını söylüyor. peşinde birçok kız oldugu halde (bu kızları bende biliyorum arada böyle tipler cıkıyor cinsimden utanıyorum) hiçbirşekilde evlenmeden bunu yasamayacagını söyluyor. Ancak gerek bulundugu arkadas cevresi acısından gerek erkeklerin genel yapısından kimi zaman bu sözlerine inanasım gelmiyor. ben buradan yola cıkarak sizin bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. sizce de böyle bir ortamda bulunan bir erkek "el degmemiş" olarak kendini karısına saklıyor olabilir mi? sizce de hala böyle erkekler var mıdır? Şimdiden teşekkürler arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum:)

evet var benim erkeğim el değmemiş senin dediğin gibi onun arkadaş çvreside az çapkın değildir yasakladığım liseden arkadaşları artık değilde :)) kızlarda az şş.... değil ama benimki nasıl çıktıysa aralarından kendini bana saklamış + ben inanıyorum ona yapmam demesine bile lüzum yok sıpammm benim

Son düzenleme:
ne demek tecrübe yaa !!! bence böyle şeyler evlendikten sonra yaşanmalı ben bilmiyosam daha önce böyle bi tecrübe yaşamadıysam karşımdaki insanında yaşamamış olmasını isterim tabi herşey istendiği gibi olmuyo bnm sevgilimde daha önce böyle bişey yaşamış onu bu yüzden bırakamam ama yapmamış olmasını tercih ederdim keşke yapmasaydı bu tecrübeli olsun diyenleri hiç anlamıyorum düşünsene evlenceksin kocan senden sıkılınca belki de o kadının vücudunu hayal edicek sennleyken en iyisi bu gibi şeyleri evlennce yaşamk

Son düzenleme:
benim nişanlımda beraber olmamış hatta kız arkadaşı bile olmamış ama açıkcası ben inanmıyorum. unvdeyken cok utangactı o zaman bole bıse dese belkı ınanırdım ama ondan sonra şimdi öle deil. davranışlarından daha önce beraberlik ya da cinsellik yaşadğını düşünüyorum ama henüz itiraf ettiremedim :D yaşamış olsa bunu çok sorun etmem. ama yaşamamış olsa onun için daha iyi tabiki. sonuçta müslüman biriyiz evliklik dışındaki ilişkilerin zina olduğunun bilincindeyiz. ama yapmışsa da onun günahı onun ayıbı bunun için kıskançlık krizine girmem ya da onu terketmem. ama bunu alışkanlık haline getirenler var o ayrı konuda tabi. Allah karşılaştırmasın öyle kişilerle.

Var kızlar emin olun :61:

Kızların yüzüne dikkatlice, dik dik bakmayanlar bile var. Birkaç gün önce karşılaştım böyle biriyle. Çok şeker geliyor bana, sanki eski zamanlardan fırlamış gibiler :31:

Back
X