El değmemiş erkek var mıdır ?

ben elle$tim:52: artk benimkide el degmemis degil:64: kimse almasinda benden sonra bi benim basima kalsin:62:

saka bi yana benim sevgilimden olmamis iliskisi..ki birbirimizin ilkiyiz o da benim gibi cekingendi baslarda el tutmak sarilmak öpüsmek olsun..tecrübesizdi :61: yani her halinden belliydi:81:

ben hiç inanmıyorum olmuştur her erkeğin. eğer 15 yaşında sevgili olmadıysanız mutlaka olmuştur .

aslında ıkıye ayrılıyor çok utangac pasif olup kızlarla haşır neşir olamayanlar.
bir de bunu gerçekten seçenler ama inanın binde bir. bi arkdasımn sevgılısı böyleydi.istemiyordu beraber olmak.bunu evliliğe saklamak istiyordu. garip evet genelde bunu kızlar ister ama.ben bi nu tanıdım prensipleri olan tuhaf bi çocuktu ztn. istese de bunun için elde edebilecgi de birçok kişi olan bi doktor..

ama dediğim gibi binde bir. o da psikolojk bi problemdir bence, çünkü fizyolojik olarak erkekler bundan uzak kalamaz aslında.erkek arkdasım gayet aklı basında bırıdır ve söylemişti ortaokulda erkekler hayvanlasır, hormonlarının kontrolune girer sürekli o konuya odaklanırlar.sonra yıllar gecınce mantıklı olurlar diye.

vallahı erkek arkdsın dogru söyluyor mu bilmem. ama zor ihtimal.
erkekler bunun için birbirlerini bile zorlar yani milli olam derler ya bi de:52:

el değmemiş yoktur...ama az kullanılmış erkekler var elbette.. o en utangaç, yapmaz dedikleriniz bile ne naneler yiyor..erkek erkeğe konuşmalarına tanık olmadınız mı hiç.. ne yere bakan yürek yakan onlaaar :57:

vardır... ancak çok matah bir şey değil bence ne kadının el değmemişi ne erkeğin.
benim bir sevgilim öyleydi ama hiç haz edilecek biri değil, cahilliğin her türlüsü itici.
bence her iki tarafın deneyimleri olması gerek.

el değmemiş yoktur...ama az kullanılmış erkekler var elbette.. o en utangaç, yapmaz dedikleriniz bile ne naneler yiyor..erkek erkeğe konuşmalarına tanık olmadınız mı hiç.. ne yere bakan yürek yakan onlaaar :57:

buna kesinlikle katılıyorum. çekingenliğinden elimi sıkamayan adamla gün geldi arkadaş olduk. ve o bile olduğunu söyledi.. tabi ki bunları konuşmadım da erkekler için bunun bi ihtiyaç olduğunu iddia etmişti ordan anladım. ben de kadınlar nasıl duruyor dedim. o da yaşamadıkları için dedi. erkekler erkenden yaşadıkları için onlar için ihtiyac olmuş oluyormuşş.

var tabii ki. hayır memleketim erkeğini tanımıyomusunuz yani, bir çoğu abazanlıktan kırılıyolar afedersiniz sokakta laf atanların falan bir çoğu hayatında yakından kadın görmemiştir bence.

tabi kendi tercihiyle öyle olanlar da var. ciddi bir kitle var hem de. arayan belasını da bulur mevlasını da :)

bence yoktur ben inanmıyorum . tabi bide şu yönden düşünüyorum şahsen ben hayatımdaki insanın benden önce yaşanmışlıkları olsun isterim. yaşasın bazı şeyleri ama bende durulsun isterim. Çünkü erkeklerin bu gibi şeyleri yaşamazlarsa eğer daha sonra evlendiklerinde azıtacaklarına inanıyorum:26: geçmişinden kıskanmazmısın diyeceksiniz tabiki kıskanırım ama sonuçta geçmiş geçmişte kalmıştır. :63:

kendini evleniceği erkeğe saklayan çok kadın var ama böyle bi erkek yoktur bence çünkü kadınlar için bu iyi bişey erkek içinse kötü bişey olarak algılanıyo

Var var kendisi benim çok yakın arkadaşım cinselliğin çok özel olduğunu, özel biriyle ve hayatının kadınıyla yapılması, öğrenilmesi gerektiğini düşünerek kendisini eşine saklamakta.çook beyefendidir haşmetbağbııım:66:

eskiden vardi ama simdi hic tahmin edemiyorum oyle bir erkek var diye el degmemis temiz olan :19: benim tanidigim bir erkek vardi okuldan okadar utangactiki anlatamam namuslu asla benimle konustugunda yuzume bakmazdi ve dedimki kendi kendime bu kesin cok namusludur hic bir kizla cikmamisdir sonra ögrendimki oda bir kizla beraber olmus sok oldum yani o yaptiysa butun erkekler yapar ya bu zamanda zaten haci hoca olanlar bile aldatiyor benim tanidigim var oyle hacilar hocalar o yuzden ne haciya nede hocaya guveniyorum ve artik namuslu bir erkek yok bu dunyada erkekler sayesinde namuslu kizda kalmadi artik evleniyorlar kizlarin gunahina girip ayriliyorlar :47:

Back
X