• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El değmemiş kızlar çok mu değerli olur ?

xalocagerbera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
194
5
26
Ankara
Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???

Son düzenleme:
önceden öyleymiş evet ama şimdi durum farklı. gözlemlediğim kadarıyla her şeyi yaşamış kızlar nedense daha çok el üstünde tutulup kıymete biniyor. hiç bir şey yaşamamış kızlar ise hep hüsrana uğruyor . haa istisnalar yokmudur vardır tabi. mutlaka hala bu tarz şeylere önem veren erkekler vardır. işin diğer ilginç tarafıysa bu tarz şeylere önem veren erkeklerin her haltı yemiş olmaları. ben çözemedim bu işi açıkçası :))

Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kimseyi opmemis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???

Boyle zihniyette olan var ama egoyla ilgili bence Onu ilk ben opucem ben dokunucam herseyi bende tadip ogrenicek akli heycani oluyo anladin mii :)
Erkeklerin ciktiklari her kizi opup koklayip ilerisini istemeleriyle evlenirken bunlarin hicbirini yasamamis bi kiz aramalari asla anlamadigm bi ironidir. Kadinin cani yok mu. Tutturmuslar bir namus kafasi. Yanlis tabirler kullanmak istemiyorum ama sevdigi insana guvenip biseyler yasiyosa kadin namusundan olmuyo. Ha her erkek, erkek oldugunu belirtmek icin bi kadinla beraber olurken, yani matemtikleri ne bunlarin.
Ya zaten kotu yola dusmus hanimlara neden hayat kadini deniyor bundan, hayat kadini iste. Hayatin getirisi. Len kadin kadar tas dussun basiniza :@ hep ezmeye calisiyonuz
Vel hasili kelam, yasadiklarinla degil yasatacaklarinla sevmeli adam :)
ya varya hayat bize cok zor bunun regli var agdasi var colugu cocugu adami her derdi var hayy yalan dunyaa

Son düzenleme:
Açıkça söylemek gerekirse duruma göre değişir.
Şöyle ki ; senden büyükse karşındaki 26 ve üstü bu onlar için çok önem taşıyor.
İşler bi anda hızlanıyor, el üstünde tutuyorlar.
22-23 yaşları da dahil bu zamanlarda sıkboğaz bi durum olarak algılanıyor.:)
Rahat hareket edemeyeceklerini düşünüyorlar. Veya kız arkadaşlarının ilk olmanın verdiği sahiplenmeyle yakasına yapışacağını düşünüyorlar.
Şahsi fikrim ise sevgili edinmek için 20 yaş ve altı çok erken. İnsan aslında beyniyle kalbi uyum sağladığı yaşlarda mutluluğu yakalıyor.
O zamana kadar yaşananlar çok az insanda acısız geciyor.
Açıkcası bunu yazdım diye sanılmasın yapmadım.:)
Ama şimdiki aklımla asla yapmazdım 22 yaşındayım bana göre ben 21 yaşımda ilk birlikteliğim olmalı ergenlikle karışmamalıydı.:10:

Değişir aslında kişiden kişiye göre. Önem vermeyen de olur, bunu kriter yapan da olur. Ama ben aşağı yukarı her Türk erkeğinin bu tarz şeyleri bir kavga anında ortaya dökeceğine inanıyorum çirkin bir biçimde. O kadar anlayışlısı çok nadirdir.

"el değmiş"biri olarak şunu söyleyebilirim..eğer karşındaki erkek"komplesksiz ve kedine güvenen"bir adamsa,daha önce kiminle"öpüştüğün,yada ne yaptıysan"umursamaz..sen ne yapmış yada yapmamış olursan ol o erkeğin gözünde DEĞERLİSİNDİR.

daha önce sevgilisi olanlar en değmiş ve de pis kaka mı oluyor?
yemişim erkeklerin böyle abuk subuk değerlerini ben!

Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kimseyi opmemis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???

Kadının kendine verdiği değere,erkeğin kadına bakışına ve verdiği değere göre değişir bu.:6:

Şu an 4 yıldan beri aynı üniversitede okuduğum,bir zamanlar arkadaşım olan kişi yaklaşık 3 aylık sevgilim.:16::nazar:

İkimiz de birbirimizin ilk ilişkisi değiliz. Benim ondan öce uzun süreli bir ilişkim vardı ve iyi kötü yaşanmışlıklar vardı.

Yalnız ex ve arkadaşları öyle şerefsizmiş ki...Aramızda ne geçtiyse şimdiki sevgilime ulaşacak şekilde yaymış.

O kız yollu,onun yolu yol değil,bakire bile değile kadar gitmiş muhabbet.:ssz:

İşin komiği benle defalarca birlikte olmak isteyen o,reddeden ben. Ama namussuz olan yine ben.:6:

Velhasıl kelam...Sevgilim bana açıldıktan birkaç gün sonra konuştuk,benim kulağıma gelmişti zaten bu mesele... Bana dediği şu oldu :

''Geçmişte ne yaşadıysan yaşadın.Ben seni et parçası olarak görmüyorum.Geçmişin de benim artık,geleceğin de ben olacağım.Sen benimsin,her şeyinle.''dedi.Ve bu muhabbetler hiç açılmadı bir daha.Geçmişlerimizi kurcalamadık.:34::34:

Yani mesele adam gibi adam olabilmekte.:24::24:

Saçma bir düşünce bu ama bilemiyorum erkeklerin geneli ne düşünüyordur.

Tamamiyle karakter meselesi, önceden elele tutuşmuş, gezmiş bunlar değil. Çünkü yaşanılan geçmişte kalır. Siz ona o güveni verirseniz düşünmez bence.

Kadının kendine verdiği değere,erkeğin kadına bakışına ve verdiği değere göre değişir bu.:6:

Şu an 4 yıldan beri aynı üniversitede okuduğum,bir zamanlar arkadaşım olan kişi yaklaşık 3 aylık sevgilim.:16::nazar:

İkimiz de birbirimizin ilk ilişkisi değiliz. Benim ondan öce uzun süreli bir ilişkim vardı ve iyi kötü yaşanmışlıklar vardı.

Yalnız ex ve arkadaşları öyle şerefsizmiş ki...Aramızda ne geçtiyse şimdiki sevgilime ulaşacak şekilde yaymış.

O kız yollu,onun yolu yol değil,bakire bile değile kadar gitmiş muhabbet.:ssz:

İşin komiği benle defalarca birlikte olmak isteyen o,reddeden ben. Ama namussuz olan yine ben.:6:

Velhasıl kelam...Sevgilim bana açıldıktan birkaç gün sonra konuştuk,benim kulağıma gelmişti zaten bu mesele... Bana dediği şu oldu :

''Geçmişte ne yaşadıysan yaşadın.Ben seni et parçası olarak görmüyorum.Geçmişin de benim artık,geleceğin de ben olacağım.Sen benimsin,her şeyinle.''dedi.Ve bu muhabbetler hiç açılmadı bir daha.Geçmişlerimizi kurcalamadık.:34::34:

Yani mesele adam gibi adam olabilmekte.:24::24:

Ne kadar sanslisin. Sen hic birakma onu. Umarim cok mutlu olursunuz

yaşıtlarıma bakıyorum liste yapmışlar a4 sayfası uzunluğunuda geçiyor.Her ay düzenli farklı kişilerle...Birde bunların aldatmaları falan var ayrıca sevgilisi varken smslestikleri...yani diyorumki boyle bir dönemde yasayan erkeklerin kızlara boyle bakmasını çokta şaşırtıcı bulmuyorum.O tür kızlara değer vermiyorlar zaman geçirip bırakıyorlar ve hayallerindeki el değmemiş kadına ulaşma cabalarına giriyorlar..Tabii kendileri dürüst ve sadık tipler olsalar boşuna deneme yanılma yaşamazlar bence doğru kişi karşılarına zaman kaybetmeden çıkar diye düsünüyorum.Askere gidene kadar takılırım diyen erkekleri görüyoruz umduklarını bulamıyolar ve dahasııı duygusal anlamda el değmemiş diye adlandırdıklarımız daha cok değerli oluyor.Ama benim görüşüm başta bahsettiğim tip bayanlar maddi anlamda daha değerli hediyeler çiçekler yemekler karşılığında erkekleri mutlu ediyorlar :34:

Son düzenleme:
Back
X