• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El değmemiş kızlar çok mu değerli olur ?

kesinlikle daha değerli görüyorlar bana dedi herşeyi bende öğreniceksn seni büyütücm ilkin ve sonun olucam senin gibisini bulamam falan dedi ama inanmıyorum çünkü benle bişyler yaşadıktan sonra eminimki eski değerm kalmıck gözünde bu erkekler böyle işte hepsinden nefret ediyorm hiçbirine güvenmiyorum o yüzdende yalnız kalmayı tercih ediyorum kafam rahat en güzeli :)

Aklima sonradan geldi ekleyeyim dedim bi arkadasim da cok takintiliydi bu konuya hatta kimseyle cikmamis bi kiz ariyodu arkadaslarimi falan tanistirmak istiyodum iste o kiz cok kisiyle cikmistir biseyler yasamistir yok o soyledir bu boyledir yani degil cinsellik eline erkek eli deymemis birini ariyodu ama gitti evlenmis bosanmis birine deli gibi asik oldu ama oyle boyle ask degil kiz simdi he desi yarin nikahi basar yani simdi diyor Allahin sopasi yok iste cok buyuk konustum diye

namusu kızlık zarında aradaığımız için insanlar çıldırmış gibi davranıyo bazen..buraya kızlık zarı il ilgili açılmış konulara bakın,kızcağız kimseyle ilişkiye girmemiş küçükken bi düşmüş kanama falanda olmamış 3 konu açmış doktorlara gitmiş kızlığım bozuldu mu diye hala da inanmıyor bozulmadığına..ya ada evlenmesine üç gün kalmış yapay kızlık zarı arayanlar mı dersiniz doktor doktor gezenler mi?kocasını nasıl kandıracağını düşünenler mi?bunun tek suçlusu o kızlar değil bence.

ama erkeler de bu yok,hangi erkek bakir değilim eyvah deyip çözüm yolu arayayım diyor,hiç biri..hatta deneyimli erkek iyidir diye düşünen kadınlar bile mevcut..

bi de şu var,cinsel ilişki hariç o boyuta kadar olan herşeyi yapıp sadece onu yapmayan insanlar da var..şimdi namusu zar da falan aramak biraz garip değil mi? aranacaksa da takıntı haline getimeden dünyada ki en önemli şey oymuş gibi davranmadan yapılsın bu..

bi abla şöyle derdi;evlenmeden önce erkekler bir çok kadınla beraber olur bu onun elinin kiridir ama kızlar bir erkekle bile birlikte olsa olmaz alnının kiri olur..

işte size kocaman bi çifte standart..

Son düzenleme:
Şunu da eklemek istiyorum;

Bu coğrafyada, bu örf, adet ve geleneklerle yaşamana rağmen bir erkekle nikahsız birliktelik yaşamaktan korkmuyorsan (kişinin kendi rızasıyla olan birlikteliklerden bahsediyorum) arkadaşım o zarı diktirmeyeceksin.

Bu benim tercihimdi deyip sonucuna katlanacaksın paşa paşa. Aksini kesinlikle tasvip etmiyorum. Bir hataydı vs... diyorsan o zaman yaptığını savunup burada namus bacak arasında değil demeyeceksin.

Her ne olursa olsun kendi tercihlerinin arkasında duran insana saygı duyarım ama arkasında duramayıp insanları kandıran sonra kılıfına uyduran insanlara kesinlikle saygı duymuyorum...

kesinlikle daha değerli görüyorlar bana dedi herşeyi bende öğreniceksn seni büyütücm ilkin ve sonun olucam senin gibisini bulamam falan dedi ama inanmıyorum çünkü benle bişyler yaşadıktan sonra eminimki eski değerm kalmıck gözünde bu erkekler böyle işte hepsinden nefret ediyorm hiçbirine güvenmiyorum o yüzdende yalnız kalmayı tercih ediyorum kafam rahat en güzeli :)
seni büyütçemmi. ilkin ve sonun mu olacağım.

ıyyy..Allahın krosu....:9:

namusu kızlık zarında aradaığımız için insanlar çıldırmış gibi davranıyo bazen..buraya kızlık zarı il ilgili açılmış konulara bakın,kızcağız kimseyle ilişkiye girmemiş küçükken bi düşmüş kanama falanda olmamış 3 konu açmış doktorlara gitmiş kızlığım bozuldu mu diye hala da inanmıyor bozulmadığına..ya ada evlenmesine üç gün kalmış yapay kızlık zarı arayanlar mı dersiniz doktor doktor gezenler mi?kocasını nasıl kandıracağını düşünenler mi?bunun tek suçlusu o kızlar değil bence.

ama erkeler de bu yok,hangi erkek bakir değilim eyvah deyip çözüm yolu arayayım diyor,hiç biri..hatta deneyimli erkek iyidir diye düşünen kadınlar bile mevcut..

bi de şu var,cinsel ilişki hariç o boyuta kadar olan herşeyi yapıp sadece onu yapmayan insanlar da var..şimdi namusu zar da falan aramak biraz garip değil mi? aranacaksa da takıntı haline getimeden dünyada ki en önemli şey oymuş gibi davranmadan yapılsın bu..

bi abla şöyle derdi;evlenmeden önce erkekler bir çok kadınla beraber olur bu onun elinin kiridir ama kızlar bir erkekle bile birlikte olsa olmaz alnının kiri olur..

işte size kocaman bi çifte standart..

Kötüden emsal olmazmış. Bence birey olabilmiş bir kadın yok o şöyle, yok bu böyle dememeli. Kim ne yaparsa yapsın herkesin sorumluluğu kendisine aittir.

Daha öncede yazdım bu işi bilerek ve isteyerek yapıyorsan zar diktirmek için yana döne dolaşmayacaksın adam gibi ben bu işi yaptım doğru yada yanlış kendimin arkasındayım diyeceksin.

Erkekler kadınları mecbur ediyor olayını da kabul etmiyorum o zaman bu zihniyette ki adamla evlenme arkadaşım demek ki o kadar da kötü değil ki bu adamlar kendinden taviz verdirtiyor sana doğrularını değiştirtebiliyor.

Kadın erkek fark etmez herkesin namusu kendinedir. Nasıl kadının o....su (özür dileyerek yazıyorum) oluyorsa erkeğinde oluyor arada hiçbir fark yok...

ben esimin ilkiydim ama deger gordum muu tabiki hayir bence erkeklere agzinizla kus tutsaniz yaramaz bu konu bence erkekten erkege degisiyo

erkek bakış açısıyla bakarsam olaya, erkek olsam ben kendim ne yaşadıysam ona kadar sınırım olurdu, yani benim normal gördüğüm sınıra kadar.

misal ben kimseyle birlikte olmadım nişanlımın da olmasını istemem. el değmiş/değmemiş kızın değerli olup olmayacağı da kişiye göre değişir. kimise göre farketmez kimisine göre değerli olur. karşındaki adama göre yani kasma

Kötüden emsal olmazmış. Bence birey olabilmiş bir kadın yok o şöyle, yok bu böyle dememeli. Kim ne yaparsa yapsın herkesin sorumluluğu kendisine aittir.

Daha öncede yazdım bu işi bilerek ve isteyerek yapıyorsan zar diktirmek için yana döne dolaşmayacaksın adam gibi ben bu işi yaptım doğru yada yanlış kendimin arkasındayım diyeceksin.

Erkekler kadınları mecbur ediyor olayını da kabul etmiyorum o zaman bu zihniyette ki adamla evlenme arkadaşım demek ki o kadar da kötü değil ki bu adamlar kendinden taviz verdirtiyor sana doğrularını değiştirtebiliyor.

Kadın erkek fark etmez herkesin namusu kendinedir. Nasıl kadının o....su (özür dileyerek yazıyorum) oluyorsa erkeğinde oluyor arada hiçbir fark yok...

evet herkesin namsusu kendinedir,çok doğru.

zar diktirmek falan uzun mevzular ve yapanı bağlar.eğer başımdan böyle bişey geçmiş olsaydı eşime karşı dürüst olmayı tercih ederdim sanırım yani ömür boyu bunun vebali ile yaşayamazdım ama hiçbir zaman ksin konuşmamak lazım.başa gelmedne bilmek mümkün olmayabilir.o yüzden ben erkeklerin de bir çok konuda hatalı olduklarını düşünüyorum.

evet herkesin namsusu kendinedir,çok doğru.

zar diktirmek falan uzun mevzular ve yapanı bağlar.eğer başımdan böyle bişey geçmiş olsaydı eşime karşı dürüst olmayı tercih ederdim sanırım yani ömür boyu bunun vebali ile yaşayamazdım ama hiçbir zaman ksin konuşmamak lazım.başa gelmedne bilmek mümkün olmayabilir.o yüzden ben erkeklerin de bir çok konuda hatalı olduklarını düşünüyorum.
erkeğine göre değişiyor o dürüstlük. hakeden var etmeyen var. mesela bir konu vardı. ben erkeğim herşeyi yaşarım,ama sen asla deyip birde yaşadıklarını teker teker anlatan biri. kızdan ,kimseyle daha önce öpüşmedin değilmi diye hesap soran maganda.
bak o işte herşeyi hakediyyor. diktirmeyide

yapılan bir anketi alıntı yaparak paylaşmak istiyorum..erkek düşüncesi böyleyse bence bayanlarda aynısını erkekler için düşünmeli..insan kendisini nasıl görüyorsa karşısındakinide öyle düşünürmüş..

Kız arkadaşlarıyla cinsel ilişkiye girmiş 50 erkekle yapılan anket oldukça şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Kızlarla arkadaşlık yaparak çeşitli bahanelerle onlarla cinsel ilişkiye giren erkeklerin verdiği cevaplar kısaca şöyle: “ömrümün sonuna kadar bekar olarak kalacağımı bilsem bile yine de (ilişkiye girdiğim) o kızla evlenmem. Çünkü böyle kızların evlendikten sonra ihanet edecekleri uzak bir ihtimal değildir.”
Ankete katılan erkeklerin verdikleri cevaplar kısaca şu yönde oldu: “Eğer bir kız evlenmeden önce bir erkekle ilişkiye girmişse evlendikten sonra da çok rahat bir şekilde eşine ihanet edebilir ve gizli bir şekilde başka bir erkekle cinsel birliktelik yaşayabilir.”
(Alıntı)

tabiii bu durum herkeste aynı olacak değil,şuan yaşadığımız ortamda çoğunun düşüncesi bu gibi görünüyor..

bi an aklıma okuduğum bir kitapdan kesit geldi. kısaca bahsedeyim. bir kız var adı tülay. mahalleden bi oğlanı seviyor, oğlanda bunu tabi.. ama oğlanın okulu askerliği iş bulması vs. derken bi türlü evlenemiyorlar. o sırada tülayın tüm kardeşleri evleniyor hatta çocukları oluyor. tüm mahalleli tülayı konuşuyor ne zaman evlenecekler diye..
derken tülay hastalanıyor, kanser...
hastaneye yatıyor. o sıra beyimiz nişanlanıp evleniyor bir başka kızla..
tülaydan saklıyorlar bu durumu. hastaneden çıktığında çocuk için iş buldu izmire yerleşti diyorlar.. tülay her gün balkondan onların penceresine bakıp duruyor ve sonunda ölüyor.. herkes diyor ki kahrından, üzüntüsünden öldü tülay...

3 oğlu oluyor adamın. birinin adını herkese inat TÜLAY koyuyor...

kız hastanedeyken bir gün komşular toplanıyor, çaylar içilip sohbet edilirken oğlanın annesi diyor ki Tülayın annesinin yanında;

OĞLUMA EL DEĞMEMİŞ KIZ BAKIYORUM!!!!!

öyle üzülüyor ki tülayın annesi...

----------------------------------

yaaa işte böyle.. bazen bir kadın bile hemcinsi için, üstelik oğlunu sevmiş, yıllarca onu beklemiş, ondan başkasına bakmamış kız için böyle konuşabiliyor.. ne acı..
kadını erkeği farketmez, her kim kendisine emek vermiş, tek suçu sevmek olan masum bir kız hakkında "EL DEĞMİŞ" diye düşünürse, dillendirirse yüce Rabbim ona iki cihanda huzur vermesin.. yüzü gülmesin, aldığı ah la versin son nefesini..

Madem erkekler sizin tabirinizle el değmiş bir kız istememeli geçmişe set çekmeli o zaman kadınlarda erkeklerin eski flörtlerini kıskanmasınlar :31: Her insan ilk ve tek olmak ister. Ha her şeyi yaşayıp temiz arayan yok değil onlar ayrı bir kalıp. Ama dediğim gibi her insan ilk olmak ister. İstemem diyen varsa buyur çıksın ortaya :ssz:

Son düzenleme:
Bizim komsu koyunden el degmemis, tazecik bir gelin getirdi ama nedense evliyken simdiki dostuna kacan eltisi kadar degeri yoktur... Evde hizmetci niyetine kullanilmaktadir. Elti ise daha yeni tatilden geldi ve dinlenme modunda:)

Deger gormek sevilmekle alakali bence.

eskiden öyleydi... şimdi erkekler her haltı yediği için "temiz" kızları haketmiyor. ben zina yapmadım, öpüşmedim ve öyle koca istemek en doğal hakkım. bunları yaşayan kız zaten erkeği yargılayamaz ama kız bunlardan uzak durduysa o erkeği istediği gibi yargılar, nitekim öyle gününü gün eden erkekler benim gözümde el değmiştir ve asla kabul edemem, cinsellik ihtiyaç olsa yapmayan ölürdü dimi? gayette dayanabilirler dayanan erkekler nasıl dayanıyor? şayet dayanamayıp el değmemiş kız istiyorlarsa babayı alırlar...onlara bu fırsatı veren aptal aşık ama el değmemiş kızlardır, herkes dengiyle olmalı. Kuranı kerimde bile temizler temizlere buyruluyor.

Son düzenleme:
erkek milleti sonuçta . hem evlenmeden önce herşeyi yapmak ister hem de her şeyi yaptığı kızla evlenmemek ister .

şöyle bir durum var hangisini daha üstün tutuyorlar sorusuna gelince eğer hiç bi fikrim yok onlara akıl sır ermio ztn .

Valla her haltı kendileri yiyip sonra el değmemiş kız isteyen erkeklerin ben değerli olduklarını düşünmüyorum kusura bakmasınlar.

bu soruyu sormak için kadınlar klubu bence uygun yer değil. çünkü kadın bakış açısı ile erkek bakış açısı farklı. biz ne kadar yorum yaparsak yapalım pek işe yarayacağını düşünmüyorum:12::12:

Valla her haltı kendileri yiyip sonra el değmemiş kız isteyen erkeklerin ben değerli olduklarını düşünmüyorum kusura bakmasınlar.

Kendisiyle aynı seviyede cinsel vs. hayatı yaşamış kızlarla karşılaştırsak bir erkeği, "o...pu" der ok kıza. Ya sen? diyince "ama ben erkeğim ihtiyaçlarım var!" bu mudur? Hiç utanma sıkılma yok vallahi bu kuş beyinli yaratıklarda. Allah ıslah etsin, nefret ederi o erkek modelinden. Ayrıca şu sözü çok beğenirim:
Erkek olmak alın yazısı olsa da; ADAM olmak her kula nasip olmaz...

( Muhsin Yazıcıoğlu )

Back
X