Benim böyle bir algım vardı ve bedelini 2 bucuk sene vajinismusla uğraşarak ödedim... Mesela ortamda cinsellikle ilgili birşey mi konuşuluyor ay ben bilmem ki filan yapardım bilsem bile, yada bir erkekle flört ederken konu hafif oralara kaysa masuma yatar ay o ne ola ki diye şaşırırdım, regl konuları bile açılsa bilmezden gelirdim bişeyleri, evlendim ve yakın çevremdeki evli kadınlarla laf arasında cinsel konular açıldığında bile yorumsuz kaldim aaa öyle mi oluyor filan diye bilmemezlige vurdum hep bişeyleri, neden böyle yaptın derseniz bir fikrim yok aslında masturbasyon yapan kendi bedeninden zevk alan biriydim ama durum böyleydi, ilk kez öpüstüğümde günlerce ağlamıştım ben artık kirlendim diye, saçma sapan şeyler işte ama vajinismus sürecinde zihnimde şu vardı gerçekten cinsel ilişkiye girersem değersiz olurum, artık kesinlikle böyle düşünmüyorum hatta bir kadın evlenmeden önce sağlıklı bir şekilde uygun bir yasta ilişki yaşamalı bence şimdiki aklım olsa eşimle sevgililik dönemlerinde yaşamıştım cinselliği, vajinanın normal bir organ olduğuna kendimi ikna edene kadar ne acılar yaşadım, ilk gecem berbat oldu, 2 bucuk sene tam bir evlilik yaşayamadım ve bir sürü sorun daha, değmez buna gerçekten ve soruya cevabim ASIL CINSELLIGI YASAYAN SONUNA KADAR KENDI BEDENINI TANIYAN VE VAJINASINI KULLANAN KADIN DEĞERLIDIR