- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi xalocagerbera
Bi maksadim yok. Dertlesmek istedim. Hata mi ettim ?
Yok estağfurullah onu demek istemedim.

Canınızı sıkan bir şey mi oldu diye aklıma takıldı,genelde öyle oluyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi maksadim yok. Dertlesmek istedim. Hata mi ettim ?
Cok seven tapan bi erkek bile gun gelir sorun eder boyle seyleri. En dogusundan en batisina kadar her erkek mutlaka ister dokunulmamis bi kizi. Ha sizi sever mi sever evet ama icten ice hep ister keske ilk dokunan ben olsaydim diye
Teşekkür ederim.O da beni bırakmasın.
Ama bu konuyu neden açtın,merak ettim.:44:
Bi amacim yoktu sadece dertlesmek istedim. Herkes ne dusunuyo merak ettim. Yanlis bi sey soylediysem kimse kusura bakmasin. Herkes kendi dusuncesini soyluyo
Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kimseyi opmemis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???
Bu çok egoist ve seksist bir tavır bence. Yani erkeğin tek amacı ilk o dokunması. Karakter, brlikte güzel anlar geçirmek, aşk, sevgi yok dokunmak var, direkt cinsel bir beklenti aslında. Amcını gerçekleştirip hevesini aldıktan sonra o kız veya karısı oldu artık gayet sıradan bir varlık olur bence...Ben böyle egoist ve cinsel bir yaklaşımla değil benimle bir ömür geçirmek isteyen, bana bakınca gözlerinin içi gülen, benle mutlu olan birisi isterim.. Çok da hoşumuza gidiyor değil mi ay ben el değmemiş kızım demekki beni istiyor demeleri. Kanmayın. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin...
Çok beğendim yorumunuzu.Buradan da yazmak istedim.
Dediğiniz gibi 3-5 damla kanım için değil,bedenim için değil,ben olduğum için sevilmek...![]()
Teşekkür ederim beğendiğin için.
Ayrıca bu kafada adamlar el değmemiş gül gibi karısını bırakıp namussuz dedikleri ve evlenmemeyi seçtikleri kadınlara gidiyorlar tekrar.. Yani el değmemiş olunca çok değer göreceğiz diye bir katiyet yok. Birde şunu söyleyim hani kadının geçmişi önemlidir derler ya benim için erkeğin geçmişi de önemli. Yani gecelik ilişkiler yaşamış, ucaktan kucağa atlamış erkek ben koca diye istemem.Hayatı boyunca kadınları et parçası olarak görmüş, sadece cinsel olarak birlikte olmuş adam kadın kıymeti bilmez, karım diye hanımım diye benimsemez... Çok serseri oluyor ya bu tipler. Yapıpta evlenince uslananını görmedim, duymadım hiç..
demekki kadınlar içinde önemli geçmiş bazen......