• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El değmemiş kızlar çok mu değerli olur ?

Cok seven tapan bi erkek bile gun gelir sorun eder boyle seyleri. En dogusundan en batisina kadar her erkek mutlaka ister dokunulmamis bi kizi. Ha sizi sever mi sever evet ama icten ice hep ister keske ilk dokunan ben olsaydim diye

neden böyle bi soruyla meşgul olduğunu merak ettim doğrusu, bi sakıncası yoksa tabiki öğrenmek isterim bu nedeni???
sevgi öyle birşeydirki; öncesini gayet güzel silebilir.....
hatıra bile getirtmez......
böyle birşey sorun olmaz......
ama tabiki daha farklıdır yani hiç bişey yaşamamış kişi ile birşeyler yaşamış kişi, ama çokta büyük önemli bi konu değil yani bence hep namuslu olduktan sonra, heleki günümüzde bazen bazı çok ufak şeylerde normal bence....
umarım anlatabildim kendimi.

Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kimseyi opmemis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???

Hiç alakası yok canım bu kişilik meselesi eğer o erkeğin kişiliği öyle değilse sen istersen hayatında erkek görmemiş ol farketmez canım... ama sadece dokunulmamış kız isterlermi dersen evet coğu ister hem hepsi gönlünü eğlendircek kız ister daha sonra evlenirkende dokunulmamış kız ararlar ama el üstünde tutarlarmı bu onların kişiliğiyle alakalı sanırım...

Bu çok egoist ve seksist bir tavır bence. Yani erkeğin tek amacı ilk o dokunması. Karakter, brlikte güzel anlar geçirmek, aşk, sevgi yok dokunmak var, direkt cinsel bir beklenti aslında. Amcını gerçekleştirip hevesini aldıktan sonra o kız veya karısı oldu artık gayet sıradan bir varlık olur bence...Ben böyle egoist ve cinsel bir yaklaşımla değil benimle bir ömür geçirmek isteyen, bana bakınca gözlerinin içi gülen, benle mutlu olan birisi isterim.. Çok da hoşumuza gidiyor değil mi ay ben el değmemiş kızım demekki beni istiyor demeleri. Kanmayın. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin...

Bilmiyorum ki erkekler bunu araştırıyor mu? Benim hiç başıma gelmedi, evlenmeden önce de eşim hiç eski bilmem bir şeyleri sorma gereği duymadı.

insana verdiğimiz değer bununla ölçülmemeli.

Kimi bayanlar bu tabirle 'el değmemiş' olup çirkef bir karaktere sahip olabilir. 'Daha önce sevgilisi olan' bir bayan da çok hoş biri olabilir.

Zaman değişti artık.İnternet sayesinde dünyaya açılıyoruz kültürümüz değişiyor,bakış açımız değişiyor.

Çevremde gördüğüm kadarıyla şimdiki erkekler evlenecekleri kadının tecrübeli olmasını istiyorlar pek çocuğunun söylediğine göre 'çocuk büyütmek' istemiyorlar.

Tabi bu ülkenin her kesiminde öyle değildir ben batıda yaşıyorum Antalya/İzmir arası gelip gidiyorum gördüklerim bu şekilde.Daha bugün daha önce bir erkekle kaçan,ondan sonra başka bir erkekten çocuk aldıran bir tanıdık çok zengin bir ailenin oğluyla evlendi.Erkekler de artık bekareti karşısındakinin zihninde arıyorlar.

Ayrıca nedendir bilmem pek çok erkekle düşüp kalkan kadınlar daha bir değerli oldu artık.Yanlış anlamayın evlilik öncesi cinsellik bence normal ama her önüne gelenle sevişmek normal değil,hoş bir şey de değil.İşte bu şekilde davranan kadınlara bakıyorum sürekli zengin sevgililer değiştiriyorlar.Birine telefon aldırıyorlar,diğerine tektaş aldırıyorlar.Ve bakıyorsun o erkeklerde gerçekten öl dese ölecekler.

Bence eskide kaldı artık o helal süt emmiş köyden görücü usulü kız bakınmak.Yine de ülkenin diğer yerlerinde insanlar ne düşünüyor bilemem.

açıkcaı benim kuzenim sırf el değmemiş kimseyle çıkmamış bir kızla evli şuan.. kızı da zerre kadar sevmiyor yalnız sırf bu yüzden evlnedi yani.. kıza yazık yaa o kızda sanıyorki arada aşk var .. kuzenim başkasına aşık ama o el değmişmiş...

ikinci örnek eşim kendi öz ablası için dediki ; benim ablamda bile malzeme çok az kaldı..alan yandı dedi ben bölee:53::53::53:

bu erkeklerin genelinde var sanırım,takıntı yapmışlar da denilebilir :23: tabiki istisnalar da vardır muhakkak .

eşimden önceki exle sadece el ele tutuşmuşluğum varken bileee eşim halaa daha hazmedemez yani.şu şekilde rahatsızlığını dile getiriyordu evlendik ve dediki bana, x seni isteyemezken ben seni helalim yaptım
:53:

Bu çok egoist ve seksist bir tavır bence. Yani erkeğin tek amacı ilk o dokunması. Karakter, brlikte güzel anlar geçirmek, aşk, sevgi yok dokunmak var, direkt cinsel bir beklenti aslında. Amcını gerçekleştirip hevesini aldıktan sonra o kız veya karısı oldu artık gayet sıradan bir varlık olur bence...Ben böyle egoist ve cinsel bir yaklaşımla değil benimle bir ömür geçirmek isteyen, bana bakınca gözlerinin içi gülen, benle mutlu olan birisi isterim.. Çok da hoşumuza gidiyor değil mi ay ben el değmemiş kızım demekki beni istiyor demeleri. Kanmayın. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin...

Çok beğendim yorumunuzu.Buradan da yazmak istedim.:1::46::46:

Dediğiniz gibi 3-5 damla kanım için değil,bedenim için değil,ben olduğum için sevilmek...:16::16::16:

ben eşimle tanıştım uzun süre çıktım ve evlendim bilmiyorum daha önceden birisi ile olmuş olsam düşüncesi ne olurdu değerim azalır mıydı? TÜRK ERKEĞİ bekareti önemsiyor kendim herşeyi yaşayım ama karım el değmemiş olsun diyor. asıl değer evlendikten sonra biçilmeli bence sadakat var mı? saygı var mı diye ama nedense biz bacak arasında kalan bi toplmuz

Çok beğendim yorumunuzu.Buradan da yazmak istedim.:1::46::46:

Dediğiniz gibi 3-5 damla kanım için değil,bedenim için değil,ben olduğum için sevilmek...:16::16::16:

Teşekkür ederim beğendiğin için.:16:

Ayrıca bu kafada adamlar el değmemiş gül gibi karısını bırakıp namussuz dedikleri ve evlenmemeyi seçtikleri kadınlara gidiyorlar tekrar.. Yani el değmemiş olunca çok değer göreceğiz diye bir katiyet yok. Birde şunu söyleyim hani kadının geçmişi önemlidir derler ya benim için erkeğin geçmişi de önemli. Yani gecelik ilişkiler yaşamış, ucaktan kucağa atlamış erkek ben koca diye istemem.Hayatı boyunca kadınları et parçası olarak görmüş, sadece cinsel olarak birlikte olmuş adam kadın kıymeti bilmez, karım diye hanımım diye benimsemez... Çok serseri oluyor ya bu tipler. Yapıpta evlenince uslananını görmedim, duymadım hiç..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim beğendiğin için.:16:

Ayrıca bu kafada adamlar el değmemiş gül gibi karısını bırakıp namussuz dedikleri ve evlenmemeyi seçtikleri kadınlara gidiyorlar tekrar.. Yani el değmemiş olunca çok değer göreceğiz diye bir katiyet yok. Birde şunu söyleyim hani kadının geçmişi önemlidir derler ya benim için erkeğin geçmişi de önemli. Yani gecelik ilişkiler yaşamış, ucaktan kucağa atlamış erkek ben koca diye istemem.Hayatı boyunca kadınları et parçası olarak görmüş, sadece cinsel olarak birlikte olmuş adam kadın kıymeti bilmez, karım diye hanımım diye benimsemez... Çok serseri oluyor ya bu tipler. Yapıpta evlenince uslananını görmedim, duymadım hiç..

demekki kadınlar içinde önemli geçmiş bazen......

demekki kadınlar içinde önemli geçmiş bazen......

Ynai sevgiyle aşkla uzun birliktelikleri olmuştur, Yaşanmışlıklar, paylaşımlar olmuştur, cinsle birliktelikte olmuştur takılmam ben bunlara. Ama 1 gün onunla birgün bununla, bir hafta şununla hayır gerçekten istemem böyle bir erkeği...

erkekler el değmemiş mi ki kızlardan aynı şeyi bekliyorlar,bunu hiç anlayamadım?

ayrıca el değmemiş ya da iknci el kz (bunu da yine kk da bi konuda okumuştum) tabirleri de çok çirkin eşya mıyız biz,sadece etten mi oluşuyoruz?

el değmiş-değmemiş bilemem ama ortada aşk varsa ha bi de karşındaki adamsa gerisi boş bi onu bilirim.

o zaman 2ci evliliğini yapan kadınlar değersizin önde gidenimi oluyor. :ssz:

yemişim onların bu salakça beklentisini.
bu durumda erkeklerin hepsi , sokaktaki teneke parçasından dahada değersiz :51:

Bunu bu kadar onemsiyolar sonrada kizlik zari diktirilerek kandiriliyor hic haberi yok cogunun o da ayri bi durum iste oysaki ben seni seviyorum gcmisin onemli degil deseler kimse kimseye yalan soylemek zorunda kalmasa ama oluyo bunlar ama bence seviyosa hicbirseyi onemsememeli iki dmla kan icin sevecekse hic sevmesin istemez

erkekler herşeyi yaşayabilicek kızlarla flört ederler ama gider el değmemeişlerle evlenirler o kadar aptalca bi düşünce ki eşya gibi kullanılıyoruz resmen:47:

Seçim insanın kaderidir. Buda hayatımızdaki birçok şey gibi tercihtir. Kişinin bedenini kullanım hakkı kendisine aittir tabi ama ben hem kadın hem de erkek için evlilik öncesinde yaşanan cinsel yakınlaşmaları doğru bulmuyorum birçok şey değerini yitiriyor.

İlk gecedeki o coşku ve heyecan maalesef kalmıyor insanlarda. Bazı şeyleri tüketmemek lazım.

Peki bu tip şeyler yaşamamış kızlar daha değerli olur mu? Kendisi için olur elbette insan böyle bir tercihi bir erkek için değerli olmaktan ziyade kendisine olan saygısı sebebiyle yapmalıdır. Değer görmek, sevmek ve sevilmek biraz şans biraz seçim bilemiyorum...

Akabinde namus bacak arasında mıdır sorusu gelebilir (klişe olsa da)...

Namus temiz bir ruh ile birlikte bacak arasıyla (kaba bir tabir olsa da çok kullanıldığı için yazıyorum) tamamlanır kanaatindeyim. Bunlar bir bütündür birbirinden ayırmak tanımsız lığa yol açar ve saçma olur. Her bakımdan denge çok önemlidir diye düşünüyorum. Sevgiler...

Back
X