- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi xalocagerbera
-
Kusura bakmayın eşiniz çok kaba ve egolu bir insan.açıkcaı benim kuzenim sırf el değmemiş kimseyle çıkmamış bir kızla evli şuan.. kızı da zerre kadar sevmiyor yalnız sırf bu yüzden evlnedi yani.. kıza yazık yaa o kızda sanıyorki arada aşk var .. kuzenim başkasına aşık ama o el değmişmiş...
ikinci örnek eşim kendi öz ablası için dediki ; benim ablamda bile malzeme çok az kaldı..alan yandı dedi ben bölee
bu erkeklerin genelinde var sanırım,takıntı yapmışlar da denilebilirtabiki istisnalar da vardır muhakkak .
eşimden önceki exle sadece el ele tutuşmuşluğum varken bileee eşim halaa daha hazmedemez yani.şu şekilde rahatsızlığını dile getiriyordu evlendik ve dediki bana, x seni isteyemezken ben seni helalim yaptım
Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???
Gel 2013 gellll
2013 müışınlanabiliyoz mu oraya
Alışveriş yapıp dönecem
Ne biçim yetiştirmişler seni yha alan razi veren raziysa erkeğe günah yokta kizami var bu günahbence kimliginde islam yazan bir kızın sewgilisi olmamalı dinimizde sewgili kawramı yok . we herkezin yaşam tarzına göre degişir saygı duyarım ama tabiki el degmemiş haramla birlikte olmamis kızlar erkrklerin gözünde ewlenilecek kız zaten aklı olanda sewiyorum diye kendini ellettirmesin bu erkegin degil kızın sorunu... kız çekinmeyip utanmayıp yanaşıyorsa erkekte yapacagını yapar ! kızlar aklını kullansın bence...
Niye hortlattınız ki bu konuyu. Tartışma çıkacak şimdiBak canım
Bu senin beğendiğin ya da evlenmek istediğin diyeyim adamın düşünce sistemine bağlı bir durum.
Zihniyet ve inanç meselesi bu
İnanca girmeyeceğim malum yasak
Herkes kendini, zihniyetini, nasıl adamlarla evlilik yapabileceğini az çok bilir
Ben kendi yetişme şeklime, kafa yapıma uygun kişilere bakarak cevap verecek olursam inanç sebebiyle bizde böyle konular hassastır
Ama bu hassasiyet aman karşımdaki bana değer versin değil yaratıcıya gösterilen hassasiyettir.
Ben de doğal olarak kendi zihniyetime uygun bir adamla evlendiğim için onda da inanç esas oldu.
Biz bu konuyu hiç konuşmadık ama karakterini bildiğimden eşim örneğin bakire olmayan, cinsel anlamda yaşanmışlığı olan bir kadınla evlenmezdi
Çünkü kendisi de çok dikkat ediyordu ve zaten ilk ilişkisi bendim, evlendik.
Sen erkeklerin gözünde değerli olma kısmını önemseme.
Bu kadar yüceltme gözünde erkekleri
Önemli olan senin kendine ne kadar saygı duyduğun ve önem verdiğin
Sen kendine saygı duyarsan değer verirsen hayatına giren erkek de sana değer verir zatenf
kel alaka ciddenKizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???
Benzer durumları yasadım size birsey danisacagim. Ayni durumdaki sevgilim eski sevgilisini aratmisti faceden sordugumda lisedeki fotolara erkek arkadaslariyla bakmak icin demişti yeminler etmisti kendisiyle alakali tek bi ilgi kotu soz ilgi eksikligi hissetmedim asik bu bellim sizKadının kendine verdiği değere,erkeğin kadına bakışına ve verdiği değere göre değişir bu.
Şu an 4 yıldan beri aynı üniversitede okuduğum,bir zamanlar arkadaşım olan kişi yaklaşık 3 aylık sevgilim.
İkimiz de birbirimizin ilk ilişkisi değiliz. Benim ondan öce uzun süreli bir ilişkim vardı ve iyi kötü yaşanmışlıklar vardı.
Yalnız ex ve arkadaşları öyle şerefsizmiş ki...Aramızda ne geçtiyse şimdiki sevgilime ulaşacak şekilde yaymış.
O kız yollu,onun yolu yol değil,bakire bile değile kadar gitmiş muhabbet.
İşin komiği benle defalarca birlikte olmak isteyen o,reddeden ben. Ama namussuz olan yine ben.
Velhasıl kelam...Sevgilim bana açıldıktan birkaç gün sonra konuştuk,benim kulağıma gelmişti zaten bu mesele... Bana dediği şu oldu :
''Geçmişte ne yaşadıysan yaşadın.Ben seni et parçası olarak görmüyorum.Geçmişin de benim artık,geleceğin de ben olacağım.Sen benimsin,her şeyinle.''dedi.Ve bu muhabbetler hiç açılmadı bir daha.Geçmişlerimizi kurcalamadık.
Yani mesele adam gibi adam olabilmekte.
Asik bu cok belli herkesin evlenmezdedigi adamla evlenecek gibiyim ailesiyle ilk tanisan benim mesela. Para biriktirmek icin sigarayi birakti evlilik icin. Ve ben bu facede bakma konusunu cok abartiyorum sizce yanlis mi ?Benzer durumları yasadım size birsey danisacagim. Ayni durumdaki sevgilim eski sevgilisini aratmisti faceden sordugumda lisedeki fotolara erkek arkadaslariyla bakmak icin demişti yeminler etmisti kendisiyle alakali tek bi ilgi kotu soz ilgi eksikligi hissetmedim asik bu bellim siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?