El değmemiş kızlar çok mu değerli olur ?

Asik bu cok belli herkesin evlenmezdedigi adamla evlenecek gibiyim ailesiyle ilk tanisan benim mesela. Para biriktirmek icin sigarayi birakti evlilik icin. Ve ben bu facede bakma konusunu cok abartiyorum sizce yanlis mi ?

Her nedense, erkekler her haltı yiyip el sürülmemiş isterken kızlar, hevesini alsın da bana öyle gelsin kafasın da. Ben hiç duymadım bakire erkek arayan bir kız. Hakikaten var mıdır, ben bakire erkek istiyorum diyen? Ya da bakire değil diye bir erkek bırakan?
Malesef erkekler eskiden her haltı yiyip, el sürülmeyen kız istiyordu. Ama artık zaman değişti, erkekler pavyondan kadın alıp evlenir oldu. Artık kim ne ister bilinmez oldu. Bu yüzden kadın ne istiyorsa ona göre yaşamalı, evleneceği adamı ona göre seçmeli.

el değmeden üretilen konserve mi bu kızlar yahu insanın özelliklerini sayarken "el değmeden" üretildi mi eklendi ya kadınlar böyle yaparsa erkekler tabi ki zigon sehpa muamelesi yapar kadınlara , evde kalmış modelleri de var el değmeden üretilenleri de var

kızlar elbette mümkün mertebe el değmemiş olanı alın.
kim elini doğru düzgün yıkıyor bilmiyoruz.
el değmeden, fabrikasyon üretim tercih edin ya da gerçekten güvenilir yerlerden alın gıdanızı.
üretim sürecini bilmediklerinizden uzak durun.

Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???

erkeğin öyle vereceği değer yerin dibine batsın.. insana insan olduğu için değer vermeyen herkes de yerin dibine girsin..

söyleyeceklerim bu kadar..

Siz hortlatmadınız mı? 2013 senelik konu, ilk defa siz yeni yorum yapmışsınız.
Benim ana sayfamda gözüktü.
Ben de tarihine bakmadım
Ayrıca yorum yaparken kimseden izin alacak değilim
Eski konulara yorum yapılmaması isteniyorsa bu derdinizi kuruculara bildirin

Eğer erkek el değmemiş diye bir kadına daha cok değer veriyorsa o kadının en küçük hatasi oldugunda da değersiz olduğunu düşünecektir. Kendinizden pay bicin birine bir sebep yüzünden değer veriyorsak bir sebep yüzünden deger verme olasılığımiz da duser. Oysa gerçek olan bizler zaten değerliyiz bizim degerimizi birisi belirleyip olcemez. Benim değerim bir insanın ellerinde değil diye düşünürüm ben hep

Karşındaki kişiyi insan değil de mal/eşya olarak görürsen tabiki daha kıymetli olur. Örneğin ben evime eşya alırken iki kuruş fazla olsun sıfır olsun isterim. El değmemiş, kullanılmamış. İlk ben kullanmak isterim. (benzetmeden dolayı özür dilerim, bakış açısını yansıtmaya çalıştım)

Ama karşındakini bir insan olarak görürsen, kadın erkek fark etmez, yaşanmışlıkları sana koymaz/gözüne gelmez. Tecrübedir çünkü. O kişiyi o kişi yapan şeylerdendir. karşındaki kişi o yaşanmışlıkları ile o sevdiğin insan oldu. Sen de onu o hali ile beğendin/sevdin/değer verdin.

Bunun dışında ekstra olarak cinsellikten bahsedersek, ben 27 yaşındayım, şimdiye kadar hep yaşıtım veya yaşı benden biraz büyüklerle sevgili oldum. Şuan 30 yaşında biri ile nişanlıyım. Ben mesela en az 27 yaşında olup cinsellik yaşamamış biri ile sevgili olmak istemezdim. 27 yaşına kadar cinsellilk yaşamadıysa ya bir arızası vardır. ya da kendini eşine saklamıştır, buna saygı duyarım ama bana uymaz. En az 27 yaşında bir erkeğe cinselliği öğretemem ben. Benim bakış açıma göre öğrenmesi/deneyimlemesi gerekirdi.

27 yaşında " hiç cinsellik yaşamamış" hatta onu da geçtim "eline el değmemiş bir kadın" arayan erkekten ise koşarak uzaklaşırdım. Özgüven problemi olduğunu düşünerek. Bu tarz erkekler "her şeyi ilk benle yaşadı" diye düşünmez, "başka erkekler nasıl bilmiyor, ben tekim" diye düşünür. Tek, ilk, son, olmak, ister. Ama hayat böyle bir şey değil

Sadece şu "erkekler her haltı yiyor" diyenlere sormak istiyorum; erkekler birbirleri arasında mı yiyor bu haltı, yoksa maymunlarla mı sevişiyorlar ya da tek bir kadın var hepsi onunla mı yiyor haltları ? Erkekler her haltı yiyorsa demek ki yıllardır aynı oranda kadınlar da aynı haltı yiyor tek fark erkeklerin övüneceği kadınlarınsa yerineceği bir konu olarak görmeleri. Herkes kendi gibi birini, hak ettiği gibi birini istesin. Kimse kimseyi ne eski kafalı olmakla yargılasın ne de yaptıkları yüzünden ayıplasın. Onunla bununla yatmış olmak modernlik ya da övünülecek bir şey olmadığı gibi kimseyle bir şey yaşamamış olmak da övünülecek bir şey değil.

Erkeklerin de büyük kısmı tabirinizle "bir halt" yemeden evleniyor bence ama bu kadınlardakinin aksine ayıpmış gibi görüneceği için lafı bile geçmiyor. Defalarca şahit oldum "25 yaşına gelmiş eline kadın eli değmemiş ha ha haa" diye dalga geçilen kadın sohbetlerine.

Bir de bence eğer işe biyolojik olarak bakarsanız bütün duygularından arınıp, erkek organının yıpranması değil ama kadın cinsel organının yıpranması mümkün olan bir şey. Eğer sadece böyle düz mantıkla et olarak bakan kafadaysa karşınızdaki, haklı olabilir.

Kimse yaşadıklarına kılıf aramasın modernlik adı altında ya da kimse kendini değerli görmesin gelenekçi yapısıyla önce bunu başaralım zaten konuşulmaktan çıkacaktır bu konular.

Erkekleri bosverin, deger vermis vermemis, dunyada tek tip erkek yok ki... Neden sadece onlarin istedigi gibi yasayasiniz?. Asil sizin kendinize deger vermeniz onemli. Kendinize deger verdiginiz kadar deger gorursunuz, bir erkegi gecmisi yuzunden yargilamiyorsaniz, o da sizi yargilayamaz.,buna izin vermeyin. Kadinlar erkeklerden daha degersiz, kiymetsiz degildir.

Erkekler gercekten asik oldu mu birden fazla evlenmis cocuklu kadinlari da el üstünde tutuyorlar. El degmenis mantigindan yola cikarak bu örnegi verdim. Yoksa cok önemli degil.

İlk ben dokunucam ilk ben sarılıcam heyecanı ve mutluluğu olabilir ama başka bir fark olduğunu sanmam.İnsan insandır sonuçta herkes değerli.
El değmemiş erkek için de aynısı geçerli olabilir.

''El değmemiş'' lafını bir kadın olarak kabul etmesem de benim gördüğüm hep aynı. Bunu takıntı haline getiren erkekler genelde el değmemiş dedikleri kızlara evlenene kadar değer verip kadını eve kapattıktan sonra dürtülerine yenik düşüp kendilerini başka kadınların kollarına atıyolar net. Şu lafa bayılıyorum ''erkekler hamam böceklerine benzer yürür yürür sonra anlamsızca durur ve sonra başka yöne doğru yürümeye devam eder'' Yani bilemezsin.

Asik bu cok belli herkesin evlenmezdedigi adamla evlenecek gibiyim ailesiyle ilk tanisan benim mesela. Para biriktirmek icin sigarayi birakti evlilik icin. Ve ben bu facede bakma konusunu cok abartiyorum sizce yanlis mi

ben arıyorum :) ahaha yada ortamda boyle bır muhabbet olduğunda söylüyorum

Benim böyle bir algım vardı ve bedelini 2 bucuk sene vajinismusla uğraşarak ödedim... Mesela ortamda cinsellikle ilgili birşey mi konuşuluyor ay ben bilmem ki filan yapardım bilsem bile, yada bir erkekle flört ederken konu hafif oralara kaysa masuma yatar ay o ne ola ki diye şaşırırdım, regl konuları bile açılsa bilmezden gelirdim bişeyleri, evlendim ve yakın çevremdeki evli kadınlarla laf arasında cinsel konular açıldığında bile yorumsuz kaldim aaa öyle mi oluyor filan diye bilmemezlige vurdum hep bişeyleri, neden böyle yaptın derseniz bir fikrim yok aslında masturbasyon yapan kendi bedeninden zevk alan biriydim ama durum böyleydi, ilk kez öpüstüğümde günlerce ağlamıştım ben artık kirlendim diye, saçma sapan şeyler işte ama vajinismus sürecinde zihnimde şu vardı gerçekten cinsel ilişkiye girersem değersiz olurum, artık kesinlikle böyle düşünmüyorum hatta bir kadın evlenmeden önce sağlıklı bir şekilde uygun bir yasta ilişki yaşamalı bence şimdiki aklım olsa eşimle sevgililik dönemlerinde yaşamıştım cinselliği, vajinanın normal bir organ olduğuna kendimi ikna edene kadar ne acılar yaşadım, ilk gecem berbat oldu, 2 bucuk sene tam bir evlilik yaşayamadım ve bir sürü sorun daha, değmez buna gerçekten ve soruya cevabim ASIL CINSELLIGI YASAYAN SONUNA KADAR KENDI BEDENINI TANIYAN VE VAJINASINI KULLANAN KADIN DEĞERLIDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…